Astro

Kaj do 22. novembra astro znakom prinaša Škorpijon?

Andreja Novak
28. 10. 2021, 13.16
Posodobljeno: 29. 10. 2021, 11.15
Deli članek:

Vstopili smo v čas škorpijona – zelo intenzivno in dinamično obdobje mnogih skrajnosti. Dogajanje je bolj intenzivno in brez razmisleka, prav tako lahko doživljate vsakdanjik.

Profimedia
horoskop

Energije narave vodijo v globino zavedanja, življenja in odnosov na vseh področjih. Največ sprememb pride v tem času, času rušenja in postavljanja novih temeljev iz globine zavedanja.
Vsako od nebesnih znamenj bo ta čas doživljalo po svoje.

OVEN ***
Samozavest vam bo zrastla ob vam naklonjenih ljudeh in takoj se boste lahko sprostili, a na splošno vas bo okolje obremenjevalo in se boste umikali gneči. Občutljivi boste na srečanja z ljubljeno osebo, čeprav boste nadvse želeli urediti odnose zasebno in poslovno. Ne glede na to, da boste imeli interes po napredovanju in se trudili okoli ljudi, boste preveč obremenjeni.

BIK ****
Nestrpni boste iskali možnosti umiritve, a boste morali številne stvari dobro razmisliti. Srce vam bo ogrela ljubezen na daljavo in sanjarili boste o srečanjih, ki bi spremenila vaše življenje, vezani pa boste pričakovali od partnerja skoraj čudežno moč urejevanja. V novembru vam bodo zvezde bolj naklonjene in uživali boste tudi v stvareh, ki ste jih do zdaj zanemarjali.

DVOJČKA ****
Občutljivi boste na vsa srca, ki se bodo odpirala proti vam, zato se boste morda čisto po tiho na novo zaljubili, a pri tem še sami ne boste točno vedeli, kaj se je zgodilo. Vezani boste imeli priložnost okrepiti ljubezen, priznajte si, da tokrat želite, da je za vas poskrbljeno. Če se boste lotili poslovnih sprememb, se lahko vse zgodi hitro in dobro. Začeli boste delati to, kar vas veseli.

RAK **
Popazite na svoje zdravje, saj vam imunski sistem ne bo najbolje služil. Morda vas bodo nihajoča čustva izčrpala. Želeli se boste prilagoditi vsem in jih osrečiti, a boste zaradi tega zanikali nekatere svoje ideje in čustva. Navidezno boste dobro igrali svojo vlogo v vseh odnosih in celo uživali, da boste lahko skrili svoja prava čustva. Ne igrajte pa se s svojimi bližnjimi, saj bi jih to prizadelo.

LEV ****
Poskrbeli boste za harmonijo v ljubezni, kar vam bo dodalo samozavesti za druga področja življenja. Imeli boste priložnost pokazati svoje srčne želje, kar vas bo razveselilo, in dobili boste novo upanje glede vsega. Veseli in ponosni boste nase in na bližnje. Če boste sproščeno pristopili k reševanju vseh stvari, vam bo uspelo veliko več, kot boste načrtovali, kar vas bo prijetno presenetilo.

DEVICA ****
Ljubezen bo trkala na vaša vrata, a boste preveč obremenjeni s poslom in predani viziji, ki ste si jo zadali v preteklosti. Če ste samski in si želite zveze, potem ne prespite tega obdobja, saj bodo vse vaše aktivnosti v tej smeri uspešne. Dovolite si biti občutljivi in počutje se bo izboljšalo. Tudi v službi boste uspešni, še posebej če se boste pogovarjali in iskali ključe sodelovanja.

TEHTNICA ****
Strastni boste do vsega, kar bo sestavljajo vaš dan, in to vas bo osrečilo. Kreativnost vam bo v veselje, zato boste vse gledali skozi oči prenove in morda boste naredili dober načrt za prenovo doma in življenja. Dobro počutje vas bo spremljalo, če boste poskrbeli za dovolj gibanja na svežem zraku. Dobro boste harmonizirali svoj prosti čas in obveznosti, kar vas bo najbolj navdušilo.

ŠKORPIJON **
Razpršeni boste med mnoge dejavnosti in ničesar ne boste mogli dokončati. Več pozitivne podpore boste lahko prejeli okoli rojstnega dneva, zato izkoristite ta čas za vse osebne preboje, ki si jih želite. Najprej zaključite vse stvari, povezane s financami, da boste bolj umirjeni za prihodnost. Potrudite se in se ne odzovite na stare čustvene rane, samo dovolite, da gre vse mimo vas.

STRELEC ***
Hrepeneli boste po ljubezni in se tudi zaljubljali vsak dan znova, lahko celo v eno in isto osebo. Bolj se vam bo šlo za vaše počutje kot za resnično zvezo ali stik z osebo. Podobno bo pri delu. Želeli si boste napredovanja, a nikakor ne boste imeli motivacije potruditi se v tej smeri, zato boste zamudili zanimive priložnosti. Če boste vsaj malo sodelovali, se vam lahko nasmehne sreča.

KOZOROG ****
Prisluhnite intuiciji, ki vam odpira srce in vas usmerja v družbo, ki vam je naklonjena. Postanite bolj družabni, saj vas zvezde pri tem podpirajo, in če se boste odzvali, se lahko v novembru zgodi lepa ljubezenska zveza ali pa se vaš odnos dobro obnovi. Imeli boste velik vpliv na javnost in lahko boste ustvarili večje stvari skupaj z drugimi, ki vam bodo radi priskočili na pomoč.

VODNAR **
Optimistični boste in odprti za ljubezen, vsaj tako se vam bo zdelo. A želeli boste nadzorovati svoja čustva in počutje bližnjih, zato vas bo vse skupaj prav utrudilo. Iskali boste motivacijo za vse, kar morate storiti, a morda je ne boste zlahka našli. Po nepotrebnem boste obremenjeni tudi s financami. Zadovoljni boste, ko se bodo v novembru vaša čustva končno sprostila.

RIBI *****
Uspeh, ki ga boste zaznavali v sebi, vas bo motiviral. Čeprav še ne bo večjih prebojev, boste zadovoljni. Sledili boste domišljiji in iskali možnosti realizacije svojih najdrznejših želja. Najpomembnejša vam bo namreč kariera oziroma poslovni projekti, ki se jih lotevate sistematično že dlje časa. To vas osrečuje, zato boste zadovoljni, ko boste napredovali v želeni smeri, in november vas bo v tej smeri osrečil.