Astro

10. 10. 2021 - dan močnih sporočil angelov in univerzuma

sn
8. 10. 2021, 15.18
Posodobljeno: 9. 10. 2021, 16.20
Deli članek:

Pogosto vidite število 1010? No, kadarkoli ga uzrete, ne gre za naključje, saj je število 1010 močan angelski simbol.

Dreamstime
10.10

Ta vikend je število 1010 pogosto pred očmi zaradi datuma 10. 10., ki ima letos izjemen astrološki pomen in prinaša z neba še drugačna sporočila kot angelska.
Seveda bomo pod drobnogled vzeli tudi vplive planetov na ta dan, a se prej posvetimo angelom in njihovim sporočilom.

Osnovna simbolika uzretja števila 1010 je, da poskušajo angeli stopiti z vami v stik. Zato ga nikoli ne spreglejte, temveč v njem prepoznajte blagoslov z neba oziroma dejstvo, da niste sami, saj so svetlobna bitja ob vas.
Ali če povemo še drugače: vesolje in angeli želijo pritegniti vašo pozornost s tem edinstvenim številom v upanju, da boste razumeli njegov pomen in ga uporabili v življenju.
Kaj vse torej pomeni to izjemno število?

NUMEROLOŠKI POGLED
Kot je vsem jasno, je število 1010 sestavljeno iz 1 in 0. Ti dve številki dopolnjujeta pomen 1010. Število ena predstavlja pozitivnost, izvirnost in samopotrjenost. Medtem ko je številka nič močno povezana s čistostjo in resnico.
Pomen števila 10 je odkrivanje novih možnosti, širitev, napredek, osebni razvoj, iskanje duševnega poslanstva in namena. Vesolje in vaši angeli želijo, da se osredotočite na lastno rast in pozitiven odnos, saj vas čakajo velike stvari.

VPLIV NA ZAVEST
Eden najpomembnejših pomenov števila 1010 je odstranjevanje negativnega odnosa in slabih misli iz vašega uma. Angeli vam pošiljajo to število, da vas prežamejo s pozitivnostjo, zaupanjem v najvišje dobro in odprtostjo za sprejemanje dobrega v sedanjosti in prihodnosti.
Ko se naučite obvladovati svoja čustva, boste v svoje življenje začeli privlačiti pozitivne vibracije, ljudi in situacije. Angelsko število 1010 je tudi opomnik, naj živimo v sedanjosti namesto v preteklosti in prihodnosti. Trenutno ustvarjate svojo resničnost in vaša prihodnost bo odvisna od vaših trenutnih odločitev.

PRISLUH NOTRANJEMU GLASU
Pomen števila 1010 ima tudi veliko opraviti s pozornostjo na vašo intuicijo in notranji glas. Nikoli ne smemo prezreti občutka, ki se po navadi najmočneje začuti v črevesju, saj je vedno pravi. Vaši angeli želijo, da zaupate sebi, svojim mislim in čustvom. Ne glede na to, kako velika je priložnost – če vam ne ustreza, se ne silite vanjo in se ji ne zavežite, temveč iz igre preprosto izstopite.
Vesolje in vaši angeli želijo, da razumete, da če imate negativna čustva in občutke ali če začutite negativne vibracije do določene osebe ali situacije, obstaja za to razlog. Pomen 1010 je, da pozorno poslušate svoje črevesje in sledite intuiciji. Ne zavezujte se; namesto tega poslušajte svoje misli.

PREMIK IZ UDOBJA
Število 1010 pa je tudi opomnik, da vsaj občasno stopite iz svojega območja udobja, ne glede na to, kako prestrašene se morda trenutno počutite. Srečo in uspeh boste našli, če naredite nekaj, česar doslej niste storili, a ste si vedno želeli. Število 1010 vas spodbuja, da raziščete neznano ozemlje, pridobite nova znanja in se naučite novih življenjskih lekcij.

VSE IMA SVOJ RAZLOG
Število 1010 vas tudi opominja, da se prav vse v življenju zgodi z razlogom. Preživeli ste veliko, naredili veliko napak, se jih naučili in rasli kot oseba. Danes ste zaradi svoje preteklosti to, kar ste, in to je lepo.
Vsaka odločitev, ki ste jo sprejeli v preteklosti, vas je izoblikovala v osebo, ki ste danes. Vaši angeli občudujejo, kako močni ste. Ne glede na to, koliko izzivov in težav ste imeli, ste vedno našli način, kako jih rešiti. Za vsakim izzivom, ki ste ga imeli, obstaja razlog, oseba, ki ste jo spoznali, priložnost, ki vam je bila dana.
Vaši angeli vas želijo opozoriti s posebnim številom 1010, da vedno bdijo nad vami in vas vodijo v pravo smer. Za vogalom vas čaka veliko fantastičnih priložnosti. Vaša duša bo rasla in se še bolj razvijala. Vesolje in vaši angeli sodelujejo z vami.
Če želite izvedeti več o sebi in svoji duši, se morate še naprej truditi, odkrivati nove hobije, spretnosti, se povezovati z ljudmi okoli sebe. Najpomembneje je, da ste pozitivni, ne glede na to, kako težka je trenutno vaša življenjska situacija. Ne pozabite, vaši angeli so vam vedno ob strani in vas vodijo v pravo smer.

POMEN V LJUBEZNI
Število 1010 je tudi zelo prepričljivo, ko gre za ljubezen. Pogosto se ljudje v času, ko so njihovi ljubezenski odnosi še posebno intenzivni, zalotijo, da vidijo število 1010 povsod, kamor gredo. Če ste eden izmed njih, vedite, da vas angeli v tem primeru nagovarjajo z odločilnim sporočilom.
Če vi ali vaš partner pogosto vidite angelsko število 1010, pomeni, da ste pripravljeni svoj odnos dvigniti na višjo raven. Vesolje in vaši angeli vam sporočajo, da ste romantično na pravi poti s pravim partnerjem.
Število 1010 lahko uporabite kot namig, da še naprej sodelujete s partnerjem, se učite drug o drugem in se podpirate. Oseba, s katero ste, je verjetno vaš popoln partner. Angeli in vesolje v celoti podpirajo vaš odnos in želijo, da traja.
Večkratno opažanje števila 1010 je tudi znak premika odnosa naprej. S partnerjem ste pripravljeni na naslednji velik korak, ki bi lahko bil, da se skupaj preselita, zaročita, poročita, imata otroke. Če so se vam te misli nedavno pojavile, je pravi čas, da jih uresničite.
Vaši angeli in vesolje si želijo, da bi v svojem ljubezenskem življenju tvegali več. Če si vzamete časovni odlog in čakate na pravi trenutek, morda ta nikoli ne bo prišel. Čakanje na jutri se morda zdi prava stvar, vendar morate živeti v sedanjosti namesto v prihodnosti. Ne bojte se stopiti iz svojega območja udobja.

PREVZEMANJE NADZORA
Ko vam angeli pošljejo število 1010, želijo, da prevzamete nadzor nad svojim življenjem. Mnogi sicer verjamejo, da je za to dovolj molitev in goreče upanje na svetlo prihodnost – a se motijo.
Vesolje in vaši angeli vas prepoznavajo kot močnega posameznika, ki bo v določenem času dosegel uspeh in srečo, če bo ustrezno ukrepal. Pomen števila 1010 je opomnik, da se v življenju nikoli ne nehajte premikati. Morda ste trenutno že uspešni, vendar to ne pomeni, da bi se naj upočasnili.
Imate veliko sanj in želja, ki bi lahko postale resničnost, če naredite potrebne korake za njihovo uresničitev. Vaši angeli in vesolje vas opozarjajo, da svojega cilja ne boste dosegli, če sedite in čakate, da ga usoda odigra. Če želite uresničiti svoje želje, se morate še naprej truditi.
Število 1010 je tudi spodbuda za nove hobije, projekte, pridobivanje novih znanj. S tem boste izvedeli več o sebi in to bi vam lahko celo odprlo nova vrata. Vedno je prostor za rast in vaši angeli želijo, da se tega spomnite.

VERA VASE
Vaši angeli verjamejo v vas in si želijo, da tudi vi verjamete vase. Z nadaljnjim trdim delom lahko dosežete karkoli. Ključno je, da se nikoli ne prenehate učiti, razvijati in delati. Prej ali slej boste nagrajeni za vse svoje trdo delo, nikoli ne obupajte.
Eden najpomembnejših pomenov 1010 je torej, kot smo bežno že omenili, da se naučite stopiti iz svojega območja udobja. Seveda se lahko znano okolje čuti prijetno, vendar nikoli ne boste resnično spoznali sebe, če nikoli ne stopite iz cone ugodja.
Izstop iz območja udobja pomeni raziskovanje neznanega. Ko stopite iz območja udobja, boste dosegli takojšnjo osebno rast, ki prinaša nova čustva, občutke in mnenja. Nikoli več ne boste ista oseba. Vaša duša bo dosegla izjemen notranji mir in srečo.
Vaši angeli si najbolj od vsega želijo, da veste, da ste vi ustvarjalec svojega življenja. Dejanja in čustva v vaših mislih oblikujejo vašo prihodnost, zato se poskusite naučiti, kako jih nadzorovati in uporabiti v svojo korist.

SPODBUDA V HUDIH ČASIH
Morda se trenutno počutite osamljene ali zanemarjene. Zdi se, kot da je svet proti vam in nihče ni za vas. Vaši angeli vam prek edinstvenega števila 1010 pošiljajo pomembno sporočilo, da niste sami.
Ne glede na to, kako nepovezani se trenutno počutite, se morate spomniti Vesolja in angelov, ki so vedno ob vas in delajo za vas. Trudijo se, da vas vodijo v pravo smer, vas podpirajo in ljubijo.
Tudi v najtežjih obdobjih življenja vaši angeli bdijo nad vami in počnejo vse, kar je v njihovi moči, da vam življenje olajšajo. Delajo skupaj z vami, ne proti vam.
Če preživljate težke čase in opazite število 1010, vedno znova ozavestite, da se angeli zavedajo vaše bolečine, vendar vam obljubljajo, da je bo kmalu konec. Sreča in veselje vas čakata; samo ne obupajte nad seboj in svetom. Borite se in bodite močni. Vesolje in vaši angeli vas popolnoma podpirajo.
Ko se boste naslednjič počutili brezupno, pomislite na svoje angele in se jim zahvalite, da so ob vas, skupaj z vami čutijo vašo bolečino in žalost ter komaj čakajo, da z vami občutijo še srečo in veselje. Zahvalite se jim, da so vam ob strani, in se še naprej borite. Sposobni ste rešiti svoje težave, saj imate za to z neba poslane najboljše pomočnike.

ASTROLOŠKI VIDIK
Deseti oktober 2021 je dan, ko se odklene numerološka koda 1010, saj je to 10. dan 10. meseca. Število 1010 predstavlja moč ustvarjanja, novih začetkov, neskončnega potenciala in je čas, da se osredotočimo na prehod iz dualnosti v stanje enosti. To od nas zahteva, da opustimo vsa prepričanja o dobrem in slabem ter se namesto tega vsega lotimo iz nevtralnosti. To nam omogoča, da ohranimo odprt, radoveden um, ki ni obsojen.
Ta energija spominja na Rumijeve besede: »Poleg idej o prestopkih obstaja polje. Tam se dobimo. Ko duša leži v tej travi, je svet preveč poln, da bi o njej lahko govorili.« To pomeni, da lahko, ko se premaknemo iz črno-belega ali obsojajočega uma, najdemo polnost svoje življenjske poti.
Letošnji portal 1010 zlasti zaznamuje planet Saturn, ki je v svojo retrogradnost vstopil 23. maja, 10. oktobra 2021 pa spet preide v direktno gibanje in prinaša več energije naprej na naše kozmično nebo.
Retrogradni Saturn je bil nosilec časa, ko smo preučevali in predelovali lekcije iz preteklosti, da smo uvideli, za kaj se je vredno truditi in kje bi bilo dobro postaviti meje v življenju.
Ko napoči direkten Saturn, pa pride obdobje, ko lažje krmarimo po področjih svojega življenja, ker so lekcije vsaj v neki meri osvojene in predelane.
Saturn želi, da prevzamemo odgovornost za svoje vedenje in razjasnimo, kako naša dejanja, prepričanja in misli prispevajo k resničnosti, ki jo ustvarjamo. Nekoliko je podoben strogemu učitelju in lahko prinese nekaj težkih ali zahtevnih situacij, vendar je cilj igre, da se spopademo z izzivom, prevzamemo polno odgovornost za svoje življenje in odločitve ter se zavedamo, da imamo vedno moč poskusiti znova, narediti bolje in uspeti.