Kanalizirano sporočilo

Angeli obilja sporočajo: vse ti je dostopno tukaj in zdaj!

Kanalizirala Katja Mihelčič - Kami, intuitivna svetovalka
15. 1. 2022, 17.17
Deli članek:

Draga izjemna duša, zavedaj se, da imaš ta trenutek v sebi popolnoma vse, kar potrebuješ. Vse, kar iščeš in potrebuješ, torej imaš.

Dreamstime
Draga duša, si samo preprosta energija, ki se preliva in izkuša vse možne vidike obstoja.

Ničesar ti ni treba iskati zunaj sebe, ničesar ti ni treba odkrivati – saj je vse tu. Samo dovoli, da se iskano/želeno izrazi skozi tebe. Si nepopisan list. Si zgolj neopredeljiva energija, brez kakršnekoli oznake in nalepke. Tvoje življenje je platno, na katero lahko narišeš, karkoli želiš. Pri tem je ključnega pomena, da se osvobodiš vseh mnenj, oznak in definicij, v katere si se opredeljevala do sedaj. Te definicije in oznake te torej ne predstavljajo.

Te sedaj odpusti. Vedi, da ti nič od tega ne pripada. V nič od tega nisi ujeta. Zavedaj se, da ti ni treba živeti in delati tako kot drugi. Si popolnoma samosvoja. Deluj na svoj način, ki je popolnoma unikaten in edinstven. Na način, ki ne pripada nikomur drugemu. Je samo tvoj.

Dolga leta si verjela oznakam, ki so te vztrajno nagovarjale in ti zatajevale, da so one ti – te oznake so ustvarjale iluzijo o tebi. Sedaj pa je čas, da to iluzijo izpustiš. Si samo preprosta energija, ki se preliva in izkuša vse možne vidike obstoja. Skozi vidike, ki niso večni in se konstantno preobražajo. V tem trenutku začuti, da ti pred ničimer ni treba zbežati. Začuti, da je vsak strah popolnoma nepotreben. Zavedaj se, da ti ničesar ni treba izsiliti. Prepuščaj se in se odpiraj vsem mogočim možnostim, ki prihajajo k tebi. Nobena od teh možnosti ti ne pripada, ni boljša ali slabša. Je zgolj možnost, ki jo lahko izbereš ali pa tudi ne.

Osvobajaj se preteklih pogledov nase. Osvobajaj se preteklih načinov delovanj. Nisi več ujetnica prepričanj o tem, kaj si, in o tem, kaj pravzaprav je življenje. Ne trudi se več dognati, kaj bi morala storiti, kaj naj bi bilo prav in kako naj bi našla sebe. Vse to je nepomembno. Saj si ti oziroma tvoja bit ves čas tukaj. Zrcali se v popolnoma vsaki izkušnji in situaciji. Zrcali se v drugih ljudeh, ki jih srečaš.

Vsak strah, ki pride do tebe in ti prične pripovedovati laži, zgolj ozavesti in izpusti. Zavedaj se, da ti ni treba več verjeti njegovim besedam, ki so se ti morda še nedolgo nazaj zdele tako resnične in zastrašujoče.
Ne bodi več obremenjena z iskanjem resnice oziroma dokazovanjem resnice. Popolnoma vsako izkustvo je lahko videno kot resnica ali tudi kot iluzija. Zakaj bi se torej bojevala s tem, da dokazuješ neko resnico, da dokazuješ neki prav, če pa je vse, kar obstaja, lahko resnično? Vsakršna borba proti nečemu je torej le začaran krog oziroma brezno, v katerem se lahko popolnoma izgubiš.

Vse, kar je pomembno, je le konstantno zavedanje sebe. Znotraj katerekoli resnice, vidika, strahu ...
Skozi svoje življenje si se srečevala z ogromno bremeni o tem, kaj in kakšna bi morala biti in kako ter na kakšen način bi morala živeti. Vsa ta prepričanja pa so izhajala iz neke točke zunaj tebe – celo iz nekih izkušenj drugih ljudi – in so ti bila predstavljena kot edina resnica, celo kot dejstvo.

Navidezna resnica, v katero si verjela, je bila tvoja kletka. Globoko v sebi pa veš, da obstaja veliko več kot to, kar ti je bilo predstavljeno kot realno in resnično. Veš, da stvari lahko potekajo na čisto drugačne načine od teh, ki so ti poznani.
Na tej točki pa je ključnega pomena, da se ustaviš in zadihaš. Preko meja do sedaj poznane realnosti ne boš prišla z bežanjem. Niti s tem, da se proti poznani realnosti boriš. Z borbo in zatiranjem se vedno bolj in bolj zapletaš in po nepotrebnem izgubljaš svoje moči. Ko se boriš proti nečemu, tisto nekaj dobiva vedno večjo moč in te ima vedno bolj v pesti. Bolj ko nekaj skušaš prikriti ali zatreti, bolj zahrbtno tisto nekaj pride za teboj. Na koncu te lahko celo vodi v občutke velike tesnobe, nesmisla in ujetosti. Znotraj teh občutkov pa se seveda težko znajdeš in se vedno težje prepoznaš. Morda se ti celo zazdi, da vsa ta občutja nekako prevzamejo nadzor nad teboj.

Lahko se znajdeš ali si se že znašla na točki, ko si čutila veliko grozo in celo brezizhodnost. Angeli obilja pa te na tej točki želimo predramiti z vprašanjem: za koga živiš? Ali živiš za to, da boš ustrezala vsem možnim prepričanjem resnice, ki ti je bila predstavljena, ali živiš zase in si boš dovolila ustvariti popolnoma svojo in drugačno resnico?

Dovoli si začutiti, da živiš zase in da si tu za to, da ustvariš svojo resnico.
Zavedaj se, da ti ni treba nikomur na tem svetu ustrezati. S tem zavedanjem pa se bodo začele počasi spuščati tudi meje realnosti. Končno boš spet lahko zadihala. Končno boš spet začutila, da si sredi neomejenih možnosti – sredi NESKONČNEGA OBILJA.

Dovoli si iti preko vsega, v kar si do sedaj verjela. Pojdi preko svojih meja. Šele tako lahko ustvariš nekaj povsem novega in unikatnega. Šele tako lahko tvoje življenje postane popolnoma unikatna slika, naslikana z barvami obilja.
Iti preko torej pomeni tvojo osvoboditev. Vedno znova se osvobajaj izkušenj, ki jih doživiš. In si ničesar ne lasti. Preko meja greš torej lahko, ko znaš hkrati potrditi in zavreči neko dejstvo. Ko se zavedaš, da je doživeta izkušnja hkrati resnica in tudi iluzija.

Ob tem pa se bo seveda zdrobila tudi tvoja dosedanja identiteta. Vendar vedi, da nima nobenega smisla, da poskušaš koščke zdrobljene identitete sestaviti nazaj. Sedaj veš, da ti ni treba ničesar več sestavljati – ni treba se ti v nič zgraditi. Od sedaj najprej se le izkušaš in znova in znova osvobajaš.

Ni se ti treba več skrivati za oznakami, kot so denar, slava, delo, zunanji videz, nič od tega te več ne opredeljuje. Vse to so zgolj izkušnje obstoja, skozi katere svobodno zaplavaš in se jih nato tudi osvobodiš. Ne pripada ti ne stanje revščine ne stanje bogastva. Oboje lahko zgolj izkusiš in nato izpustiš nazaj v obstoj. Nič od tega te ne more zaznamovati. Nič od tega ne more vplivati na tvojo resnico, ki ne glede na izkušnjo ostaja neomadeževana.
Zato je čas, da svobodno začneš izkušati obilje življenja. Obilje je praktično vse, kar obstaja in ti je dostopno v tem trenutku. Dovoli si ga začutiti in ga živeti.