Astro

Andreja Novak: Ne le vikend, vsi prihodnji dnevi bodo na moč zanimivi

Andreja Novak
29. 7. 2021, 21.20
Posodobljeno: 29. 7. 2021, 21.27
Deli članek:

Popolna energijska napoved za obdobje od 30. julija do 5. avgusta 2021.

Osebni arhiv
andreja novak

Zanimivi dnevi se obetajo, predvsem vikend, ko boste želeli vse doživeti in narediti. Zanimivo bo na vseh področjih in pomembno je, da se ne oklepate preteklosti temveč sodelujete vsak dan sproti s podporo zvezd, ki vam jo sproti namenjajo. Pri tem je smiselno, da prakticirate globlje dihanje, meditacijo in seveda je potrebno dovolj tekočine – vode v telesu, da ste pri tem sproščeni in ne takoj utrujeni.

Petek, 30. 7.
Včeraj zvečer je vstopil Mars v znamenje device, kar bo okrepilo vašo delovno naravnavo, lahko pa tudi, da se boste začeli obremenjevati z vsem, kar morate narediti, pa še niste. Čas je, da zadihate in si naredite dober načrt, kaj si želite narediti konkretnega v naslednjem mesecu, saj boste se s tem pomirili in sočasno dobili dovolj volje za uresničitev vsega načrtovanega. Ne pozabite si uresničiti tudi kakšno skrito željo, ki vam bo še dodatno aktivirala voljo za stvari, ki pa vam niso tako všeč. Zvečer preide Luna v znamenje bika, kar lahko, da vam bo aktiviralo pozen apetit in željo po uživanju.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, device, tehtnice in kozorogi.

Sobota, 31. 7.
Odličen dan za sproščeno in počasno sodelovanje. Luna v biku vas bo spodbujala v hedonizem. Merkur in Sonce sta dobro povezana v znamenju leva, zato si vzemite čas zase in za sproščeno sodelovanje. Radi se boste družili in po dolgem času boste bolj sproščeni ter odprti za različne tematike in družbe. Na večer lahko, da boste postali bolj nestrpni in boste potrebovali malo odmika ali menjavo družbe, saj ne boste mogli poslušati več enih in istih stvari.
Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, raki, levi, device, vodnarji in ribe.

Nedelja, 1. 8.
Vse boj se boste zavedali sebe in svojih želja, zato lahko, da boste tudi vse bolj glasni v družbi pri zagovarjanju svojega življenja. Skozi dan se bo veliko dogajalo in pomembno vam bo, da vas vsi dobro vidijo. Ne pretiravajte in se ne dokazujte tam, kjer ni potrebno. Lahko se namreč zgodi, da boste deležni sodb okolja, ki vam lahko vzamejo veselje do novo začetih stvari ali odnosov. Zato negujte vse, kar vam je všeč in ne delite na silo z nekom, ki tega ne želi sprejeti.
Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, levi, device, kozorogi in vodnarji.

Ponedeljek, 2. 8.
Mini testni dan je pred vami. Zdelo se vam bo da vas vsi obsojajo in lahko, da boste celo deležni večjih kritik ter neodobravanja. Bodite pozorni, da ne boste vi na strani tistih, ki bodo kritike in neodobravanje dajali. Odličen dan je za urejevanje tistih stvari in področij v stanovanju, ki ste si jih izogibali v preteklosti, saj vam danes ne bodo nagajala čustva in boste lahko naredili generalno očiščenje brez težav, pa tudi zložili stvari na bolj smiseln način.
Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, levi, device, strelci. kozorogi in vodnarji.

Torek, 3. 8.
Iskrice strasti vas bodo ponovno prebudile v optimizem v ljubezni in z lahkoto se boste predali sanjarjenju ter romantičnim načrtom za prihodnost. Že dopoldne boste lahko srečali simpatijo ali vas bo povsem nepričakovano kontaktirala. Dober dan je za izlete, pogovore in druženje, zato ga ne zapravljajte v izolaciji in odmikih, temveč se organizirajte. Z luno v dvojčkih boste vsi komunikativni, sodelujoči in predvsem aktivni, tako da lahko danes marsikaj uredite in doživite, celo ljubezen na prvi pogled.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, levi, device, tehtnice in vodnarji.

Sreda, 4. 8.
Malo napet dan se obeta in lahko, da ste se že ponoči prebujali ali imeli zelo nemirne sanje. Danes ne kontaktirajte nikogar pomembnega, da ne sprožite dvomov v že narejene dogovore. Če le lahko, se izognite vožnji, srečevanjem in večjim centrom ter se usmerite v naravo. Čimveč časa preživite v sproščenih trenutkih in če ste nemirni in nestrpni po naravi, začnite trenirati upočasnjeno dihanje, prav tako bi vam koristila meditacija.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, device, strelci in vodnarji.

Četrtek, 5. 8.
Domača opravila vas bodo danes sproščala in navduševala. Včeraj zvečer je namreč Luna prešla v znamenje raka, kar bo okrepilo željo po harmoničnem domu ter skrbi za vaše bližnje. Z lahkoto boste vse pospravili, kuhali in ustvarjali dobro vzdušje doma. Lahko, da se bo okrepila strast, pa tudi nemir, če ste samski, saj boste čutili, da je nekje blizu vaša simpatija. Sprostite se in se naučite tudi sprejemati, ne samo dajati.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, raki, device, strelci, vodnarji in ribe.