Astro

Idealni za poletne avanture: Ribe in Levi, Vodnarji in Škorpijoni pa ...

sn
4. 7. 2021, 23.23
Posodobljeno: 4. 7. 2021, 23.36
Deli članek:

Dopusti vedno prinašajo tudi kopico dopustniških ljubezni. Preden pa daste srcu prosto pot, preverite, kaj je potencialni ljubimec oziroma ljubimka po horoskopu.

Profimedia
ljubimca

Na poletne ljubezni, ali če jim rečemo kar avanture, se namreč vsako nebesno znamenje odziva na svoj način.
Izberite torej nekoga, ki ima podobne želje … ali pa se vsaj ne vpletajte v področja, ki se jim on ali ona želi na dopustu izogniti.

OVEN
Visoke temperature in minimalna oblačila v kombinaciji z alkoholom predstavnike tega znamenja prav pehajo v zapeljevanje, še posebej na plaži. Strastna nrav jim prinese veliko osvajalskih uspehov, a nikar ne upajte, da gre za globlja čustva. Če boste želeli resne pogovore, bo izpuhtel iz vaše bližine.

BIK
Klimatizirani prostori, udobni naslanjači in koktajli so za bika idealno okolje za poletno romanco. Povabilo na bogato romantično večerjo bo iskreno in oba bosta v njej uživala. Zaradi trenutne zaljubljenosti bo morda celo obrnil hrbet družini, s katero je na dopustu. A žal so vse njegove avanture kratkega diha.

DVOJČKA
Z lahkoto jih boste prepoznali po tem, da so najglasnejši v družbi. Najraje osvajajo pri športnih dejavnostih – na teniškem ali odbojkarskem igrišču. Če vam ga uspe zaplesti v pogovor za več kot nekaj minut, ga zanimate. Ob njem bo vaš dopust aktiven, obkroženi boste z družbo, trenutki v dvoje pa bodo redki.

RAK
Dolgo bo motril svojo tarčo, preden se ji bo približal, verjetno že malce zaljubljen. Romanco jemlje resno, četudi je dopustniška, v kratkem času do partnerja razvije tudi globoka čustva. Če morebitna daljša zveza z njim za vas ne pride v poštev, se z njim raje ne zapletajte, saj bi ga prizadeli.

LEV
Sproščen, željan pozornosti in ljubezni je kot rojen za poletno avanturo. Najprej vas bo očaral s svojim popolnim videzom in odločnostjo, a bo nato pokazal tudi svojo nežno plat. Če si želite sprehode v dvoje ob morju, opazovanje sončnih zahodov ali bujenje na plaži ob zori, je lev prava izbira.

DEVICA
Koktajl v eni, grisin v drugi roki in možgani na paši – tako je videti devica na dopustu. Ker so v vsakdanjem življenju odvisni od tega, da imajo vse pod nadzorom, si želijo na dopustu vse postaviti na glavo. Najbolj si želijo razuzdane kratkotrajne ljubezenske afere, in če jim omenite, da bi zvezo po dopustu nadaljevali, izginejo.

TEHTNICA
Pripadniki tega znamenja so tudi na dopustu željni romantike, prefinjenega zapeljevanja in pohval na račun svojega videza. K potencialni tarči tehtnica ne pristopi neposredno, izpelje tako, kot da se je ob njej znašla naključno. Če se vam jo ljubi neumorno osvajati, se boste lepih in nežnih trenutkov z njo spominjali za vedno.

ŠKORPIJON
Večina škorpijonov si slastno želi poletnih avantur, ne odrečejo se jim niti v primeru, da je želeni partner že oddan. Se jim pa neredko zgodi, da prevarajo sami sebe in se namesto v kratko in sladko poletno romanco zapletejo v pravo ljubezen. Takrat bodo napeli vse sile, da se avantura podaljša do konca življenja.

STRELEC
Plaža je zanj idealen prostor, kjer s svojim ekstrovertiranim obnašanjem privlači poglede. Najlaže ga osvojite s povabilom na vožnjo z vodnim kolesom ali skuterjem. Ko podleže, so njegovi poljubi strastni, ljubezenske izjave iskrene, želja po vas močna – v predajanju užitkom so svetovni prvaki.

KOZOROG
Hladnokrvni in premišljeni kozorog na morju nikoli ne bodo pomislil na morebitne posledice svojih dopustniških dejanj. K simpatiji sicer ne bo pristopil sam, kot primadona bo čakal, da ona pride k njemu … a ko osvobodi svoj seksapil in strast, ki ju sicer nosi globlje v sebi, bo idealen partner za vroče noči.

VODNAR
Branje poezije, igranje kitare in filozofski pogovori ob kozarcu vina so najbolj značilne situacije, ko vodnar plane na osvajalski pohod. Kljub sproščenosti na dopustu pa mu ni dovolj, da je nekdo samo dobro videti, tudi v romanco se je pripravljen zaplesti samo z osebo, ki se mu zdi duhovno zrela.

RIBI
Čutne, direktne in romantične ribe so čudovit partner za poletno avanturo. Ko se potapljata, nabirata školjke, se držita za roke in opazujeta oblake ali zvezde na nebu, vedno čutite predanost. Njihove solze ob koncu dopusta bodo iskrene, a nikar ne imejte slabe vesti, saj so verjetno one zapeljale vas.