Astro

Tedenski horoskop: po intelektualni fazi še močna čustvena

Andreja Novak
27. 6. 2021, 22.22
Posodobljeno: 27. 6. 2021, 22.55
Deli članek:

Dober teden, ko boste lahko zaključevali nekatere projekte in se pripravljali na dolgo in vroče poletje.

dreamstime
ženska zlata

Izkoristite prve dni v tednu za intelektualno delo, saj bo nadaljevanje bolj čustveno in vikend poln akcije. Izkoristite dobre energije za kreativnost, umetnost, druženje v naravi, prijetne pogovore in ljubezen, ki bo vse bolj prisotna v vašem življenju.
Slovenski pregovor: Človek brez ljubezni jemlje, poln ljubezni daje.

Oven 21. 3.–20. 4.

Počutje: ***
Precej boste nihali. Med ljudmi se boste sprostili. A v trenutkih samote vas bodo obremenili strahovi in negativne misli, da boste postali občutljivi na vse, kar se je že dogajalo in kar imate v načrtih. Pogovori vas bodo umirili.
Ljubezen/odnosi: ****
Ponosni boste v odnosih in pokazali svoje najlepše strani. Morda boste pretiravali v samohvali ali se pretirano lepotičili, a boste dosegli uspeh, ki si ga želite. Samski boste pritegnili simpatijo in jo zapletli v niti ljubezni. Vezani boste bolj naklonjeni do partnerja, lahko pa si boste privoščili skok čez plot.
Posel/denar: ***
Ne boste ravno prepričani v to, kar boste počeli, zato se ne boste izpostavljali. Želeli si boste več prostega časa, zato se boste izogibali vsakemu dodatnemu delu, a obenem dajali vtis, da vam je vseeno.
Nasvet tedna:
Poskušajte stabilizirati delovanje, da se vam ne bo treba skrivati pred neprijetnimi vprašanji ali situacijami. Če boste notranje stabilni, iskreni in umirjeni, se bo vse dobro končalo.

Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: **
Čustveno boste odprti in navdihnjeni z ljubeznijo, zato ne boste opazili svoje trme, s katero se boste upirali vsemu, kar vam ni všeč. Posledice bodo vidne predvsem na želodcu in sproščenosti, ki vam bo še kako potrebna.
Ljubezen/odnosi: ****
Posvetili se boste družinskemu življenju in nežni boste do partnerja. To bo presenečenje po daljšem obdobju sitnarjenja. Želeli si boste romantike in samski boste hitro našli privlačno simpatijo v okolici. Velja se potruditi, saj vas zvezde podpirajo v lepi in dinamični ljubezni, na katero boste ponosni.
Posel/denar: ***
Vztrajni boste pri nekaterih dobrih idejah, ki jih boste imeli v službi, in presenečeni boste, ko vas nadrejeni ali okolica ne bo pohvalila. Ne boste namreč razumeli, da si želijo več miru in harmonije, kot nenehno tekmovanje med sodelavci in metanje polen pod noge. Zato se umirite in posvetite odnosom.
Nasvet tedna:
Velikokrat si sami ustvarite stresno obdobje, ko se ne želite umiriti in pogovoriti o vsem, zato je smiselno, da opazujete to navado in jo počasi nadvladate.

Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Počutje: *****
Odlično se boste počutili in spremembe vam bodo prinesle optimizem, saj boste zadovoljni, ko se boste prepričali, da vas cenijo in želijo z vami še naprej sodelovati na dober način.
Ljubezen/odnosi: ***
Preskočile bodo iskrice v službi, saj se boste zbližali s sodelavci v skupnih projektih, in nenadoma boste ugotovili, da vam misli ves čas uhajajo v službo ter v skupne trenutke. Iskali boste stik in potrditev, da je čutenje obojestransko, in če boste vztrajali, boste dosegli svoje. Morda pa se boste umaknili.
Posel/denar: ***
Služba vam bo pomembna in dali boste vse od sebe za projekte, ki jih je treba dokončati. Radi boste dlje v službi, saj vas bodo iskrice strasti dodatno motivirale. Če boste sprejeli dodaten izziv, se lahko dobro izkažete in skozi poletje pridobite zaupanje ter napredovanje v smiselni smeri.
Nasvet tedna:
Če se boste jasno usmerili v komunikacijo, boste vse službene naloge dobro izpeljali. Morda boste ugotovili, da s pravočasnimi pogovori lahko razrešite vse, kar vas kadarkoli muči.

Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: **
Psihično boste utrujeni od vsega, čeprav bi morali biti srečni, saj gre vse po vaših načrtih. A se nikakor ne boste mogli spočiti in okolje vam bo šlo na živce. Ne boste vedeli, zakaj, in tudi ne boste raziskovali, samo želeli si boste miru in svojega kotička, kjer vas nihče ne sme zmotiti.
Ljubezen/odnosi: ****
Želeli si boste novih začetkov in obžalovali, kar ste v preteklosti zakuhali. Zato boste pretiravali s pozornostjo. Tudi samski raki se lahko odprete sreči v ljubezni, če boste le premagali začetno previdnost, ki jo imate kot zaščito pred prehitrimi čustvi.
Posel/denar: ***
Ne boste točno vedeli, kaj želite od službe, in možne bodo vse mogoče različice, ki pa ne bodo praktične, čeprav boste v to prepričani. Julij vam bo delovno bolj naklonjen in imeli se boste priložnost dokazati ter vzpostaviti nove temelje.
Nasvet tedna:
Harmonizirajte čas in pozornost na vsa področja življenja, saj boste samo tako dosegli notranji mir, ki ga tako iščete, in opustili številne izgovore, ki jih izvajate na področju, ki ga zanemarjate.

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje: ****
Polni boste energije in samozavesti, ki jo boste dobivali od odličnih odnosov in sprejetosti, ko jo boste deležni povsod.
Ljubezen/odnosi: *****
Sreča vas bo zajela in ne boste si mogli pomagati, da se ne bi veselili hitrih srečanj in pogledov z določeno osebo. Tako vezani kot samski boste ugotovili, da je čas, da malo prevetrite svoje ljubezensko stanje, saj se vas bodo čustva ljubezni bolj dotaknila, kot ste pričakovali, a ne boste protestirali.
Posel/denar: ****
Sproščeni in ljubeči odnosi bodo pripomogli k temu, da se bo vse več ljudi obračalo k vam po pomoč in podporo. S tem se bo samodejno krepila vaša moč v poslu in službi, kar vam bo seveda všeč. Razmišljali boste o različnih idejah, lahko tudi o tem, da bi se povezali z ljudmi, ki so vam osebno všeč.
Nasvet tedna:
Razrešite načrte za prihodnost tako, da časovno opredelite investicije, kar vas bo osvobodilo materialnih skrbi. Veliko lažje boste zadihali ter začeli doživljati poletje na drugačen, veliko bolj sproščen način.

Devica 23. 8.–22. 9.
Počutje: ***
Če boste izkoristili svoje priložnosti v službi in ljubezni, boste pomirjeni in srečni. V nasprotnem primeru boste imeli težave se umiriti, saj vam bodo misli ves čas uhajale k možnostim, ki jih niste izkoristili. Tako se boste težje zbrali in slabše spali ponoči, kar vas bo precej obremenjevalo in utrujalo.
Ljubezen/odnosi: ***
Posvečeni boste predvsem službi, čeprav vas bodo odnosi prevzeli in srce vam bo hitreje bilo ob določenih osebah. Morda boste zatrli ta čustva in se ne odzivali na izzive usode, ki vas bo želela odpreti za bolj sproščeno sodelovanje tudi v ljubezni.
Posel/denar: *****
Odlično dogajanje vas bo podprlo, da boste s svojimi idejami prispevali k dobrim spremembam v službi. To bo presenetilo mnoge, saj ste se do zdaj bolj držali zase. Sodelovanje se bo okrepilo.
Nasvet tedna:
Bodite pogumni in jasno izrazite vse, kar vidite, da bi bilo dobro spremeniti ali urediti. Ne čakajte taktično na primerni trenutek. Poletje vam bo v tem pogledu močno naklonjeno in lahko boste končno začeli ceniti svobodo razmišljanja in govora.

Tehtnica 23. 9.–23. 10.
Počutje: ***
Navidezno boste malo zmedeni, a se boste precej dobro počutili. Ne bo se vam dalo razlagati vseh spoznanj, zato boste večinoma molčali in izpadli še bolj zmedeno.
Ljubezen/odnosi: *****
Odprti boste za ljubezen, flirtanje in ustvarjanje lepih trenutkov, ki vas bodo spodbujali k izvirnosti. Zdelo se vam bo, da imate srečo, a obenem boste srečo prinašali. Čustveno boste predani osebi, ki v vas vidi vse najlepše, in strast vaju bo povezovala v vseh pogledih.
Posel/denar: ***
Ne bo se vam dalo posebej truditi, izčrpani ste od preteklosti in zato ne boste iskali novih priložnosti za delo. S težavo boste izpolnjevali delovne naloge, saj se jih nikakor ne boste mogli pravočasno lotiti. Samo ideja o ljubezni in zmenkih vas bo spodbudila.
Nasvet tedna:
Izognite se sodbam okolja ter vplivom nepoznanih, in uspelo vam bo ohranjati dobro počutje. V nasprotnem primeru vas bo žalostilo dejstvo, da vas nekateri, kljub temu da vas poznajo, sodijo. Izpustite povezavo s počutjem drugih in prevzemite odgovornost samo zase.

Škorpijon 24. 10.–22. 11.
Počutje: ****
Strast in ljubeča srečanja vas bodo pomladila, zato se boste izogibali razmišljanju o delu ali težavah, saj boste želeli na polno zaužiti nove spremembe.
Ljubezen/odnosi: ****
Velik magnetni privlak boste imeli na nasprotni spol in morda bodo iskrice strasti preskočile že ob prvem srečanju. To bo pravo presenečenje, saj ste se odvadili takšnih reakcij, in hkrati vam bo v veselje, ko boste videli, da ste spet zaželeni. Samski boste imeli lepo priložnost na hitro ustvariti dobro zvezo.
Posel/denar: **
Izogibali se boste kakršnemukoli delu, in če bo možno, boste prevalili odgovornost na druge. Najbolje bi bilo, da si privoščite dopust, saj ne boste osredotočeni na delovno področje, in je škoda, da si zapravite vse dobre prednosti, ki ste si jih do zdaj pridobili. Lahko pa naredite načrt za delo od doma. Manj se boste obremenjevali, a tudi malo naredili.
Nasvet tedna:
Čisto se predajte sodelovanju z ljubeznijo in morda vam bo to povzročalo manjše, a srečne omotice in zmedenost v komunikaciji. To vas bo sprostilo in vam dalo srčno moč ter pogum.

Strelec 23. 11.–21. 12.
Počutje: ***
Okolica se bo odzivala po vaših pričakovanjih, kar vas bo sprostilo, in veselili se boste življenja. A ko ne bo šlo vse tako, kot želite, boste nemirni. Potreben bi bil pogovor, a boste preveč trmasti.
Ljubezen/odnosi: ***
Naklonjeni boste ljubezni, a se zapletli v odnosih. Bodite pozorni, da ne zamenjate naklonjenosti v ljubezni za dober posel. Ne glede na čustva, se boste morali osredotočiti na delo, a ljubezen ne bo čakala.
Posel/denar: ***
Ne bo vam tako pomembno priznanje in napredovanje kot smiselno finančno plačilo. Zato se boste bolj borili za povišico v denarju kot za uradno potrditev dobrega dela. A ker boste ugotovili, da je to močno povezano, se boste vdali in v začetku poletja začeli slediti lestvici, ki prinaša največ obilja.
Nasvet tedna:
Pazite, da se vsa bremena, ki ste jih deležni od prijateljev, znancev, strank in bližnjih, ne izčrpajo tako, da izgubite optimizem in voljo do vsega. Zaradi tega boste lahko naredili neumnosti in se sprli še s tistimi, ki vas podpirajo.

Kozorog 22. 12.–20. 1.
Počutje: ***
Usmerjeni boste v delovanje in pri tem lahko malo pretiravali, kar se bo poznalo predvsem na stanju vaše hrbtenice. Utrujeni boste in počitek bo nujno potreben.
Ljubezen/odnosi: ****
Pritegnili boste strastne poglede in se dobro znašli v vsaki družbi, kar vam bo v popolno presenečenje. Zadovoljni boste s sabo, in samski boste imeli številne priložnosti odkrivanja, katere vrste simpatije so vam najbolj všeč. Z nekaterimi se boste veliko smejali, spet z drugimi izmenjali iskrice strasti.
Posel/denar: ***
Odlično podporo imate za pridobitev novih strank, novih priložnosti za službo, zlasti če se boste odzvali z intuicijo in klepetali z vsemi, ki vas bodo pritegnili v pogovor. Skozi prvi vtis boste imeli največjo moč ustvariti dobre stike in tiste spremembe, po katerih ste že dlje časa hrepeneli.
Nasvet tedna:
Ne delajte iz sebe heroja po nepotrebnem, da ne boste poletja preživeli v rehabilitaciji in prisiljenem počitku. Poskrbite zase ter si dovolite preživeti nekaj dobrih prostih uric.

Vodnar 21. 1.–18. 2.
Počutje: ***
Prav zadovoljni boste z vsem, kar ste dosegli, in dobri odnosi vas bo sprostili ter vam dali dodatne energije. To boste želeli zadržati, a se vam bo izmuznilo takoj, ko se boste načrtno začeli tega oklepati.
Ljubezen/odnosi: ****
Vzeli boste vajeti v svoje roke, saj ne boste mogli več čakati ne partnerja ne simpatije, da se aktivira v smiselni smeri. Osredotočeni boste na skupne izlete in iz običajnih dogajanj naredili romantične prigode. Najprej boste malo užaljeni, ker ne bo takojšnjih rezultatov, a boste že v začetku julija zadovoljni.
Posel/denar: **
Usmerjeni boste v konkretno delo, a ne boste imeli časa razmišljati o karieri, napredovanju ali dodatnem delu. Preveč boste imeli opraviti s stabilnostjo doma, saj vam bodo nekatere nenadne aktivnosti porušile načrte in boste morali uvesti nova pravila. To vam ne bo všeč in nestrpni boste.
Nasvet tedna:
Ne pozabite pravočasno skomunicirati vsega, kar želite od drugih med poletjem, sicer se lahko stvari zapletejo in boste ostali brez počitka ter dopustovanja. Poskrbite zase.

Ribi 19. 2.–20. 3.
Počutje: ***
Morda boste zaradi preštevilnih odnosov izčrpani, saj niste več navajeni izpeljati toliko pogovorov in sodelovanja. Zdelo se vam bo, da se morate odmakniti, a vam bodo ljudje povsod za petami, kar vam bo precej naporno. Sprijaznili se boste s situacijo in računali vsaj na proste urice ter v tem uživali.
Ljubezen/odnosi: ****
Morda vas bo ljubezen presenetila in vas povezala s prav posebno osebo, ki ste jo imeli ob sebi kot prijatelja. V sodelovanju se bodo pokazale iskre strasti in presenetile situacijo. Samski imate tako priložnost za novosti, vezani pa boste začutili željo po prenovi domačega odnosa in se malo bolj potrudili.
Posel/denar: ****
Optimizem vas bo aktiviral v dodatno delo, ki ga boste z lahkoto opravili in naredili dober vtis na vse. To se vam bo takoj tudi finančno poznalo in ne boste mogli skriti veselja. Sledili boste novostim ter jih vpeljevali v svoj delovni sistem. Morda vam bo to obnovilo zaupanje v službi za napredovanje.
Nasvet tedna:
Preden se karkoli odločite, počakajte, da se vse umiri, kar se še ne bo zgodilo med poletjem.