Astro

Horoskop za nedeljo, 27. junija

Andreja Novak / 090 77 85
27. 6. 2021, 06.53
Posodobljeno: 27. 6. 2021, 07.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Ponosni boste na dosežke in boste želeli preseči svoja pooblastila, kar se ne bo tako dobro končalo. Ne računajte, da boste s svojimi čari lahko razrešili vsako zadevo.

Bik

Odlične spremembe videza bodo pritegnile številne občudovalce in z lahkoto boste navezali stike. Samski se boste zapletli v flirtanje, vezani pa boste na preizkušnji.

Dvojčka

Ne glede na dobre okoliščine, si vzemite čas za razmislek, saj si ne želite ponoviti napak preteklosti. Ne hitite, temveč počakajte, da vam življenje pokaže pravo smer.

Rak

Izgled vam bo pomemben in odlično se boste počutili ob odobravajočih pogledih. Partner bo to opazil in postal precej previden in ljubosumen, zato ne izzivajte preveč.

Lev

Pomirite se z domačo situacijo, preden greste v nove izzive. Podpora domačih vas bo namreč osrečila in vam vrnila zaupanje vase, da boste bolj samozavestni v javnosti.

Devica

Odlično počutje doma vas bo še bolj odmaknilo od okolice in iskali boste razloge, da ostanete doma. Našli boste kreativno nišo, a se ne bo tako hitro realizirala, kot želite.

Tehtnica

Sproščeni boste in prijazni, kar bo marsikoga začudilo in vzpodbudilo ljubosumje. Nenadna prijateljstva se lahko razvijejo v kaj več, če ne bo nekdo posegel vmes.

Škorpijon

Če boste ponosno vztrajali pri svojem, boste sicer poželi občudovanje, a nič drugega. Zato je bolje, če malo popustite in zato bolje sodelujete v skupno dobre rezultate.

Strelec

Z odličnimi idejami boste samo čakali, da jih prijatelji vzamejo za svoje. Lahko, da boste dobili povabila za sodelovanje v tujini in precej vas bo mikala sprememba.

Kozorog

Ne glede na želje po zunanji moči, še ne bo za to pravi čas. Dobro se pripravite z urjenjem veščin, ki so vam pomembne. Kmalu jih boste namreč potrebovali v živo.

Vodnar

Sprostitev vam bo dobro dela. Ugotovili boste prednosti prijateljstev, saj bodo za vas poskrbeli tudi takrat, ko se vam bo zdelo, da ste sami na svetu in jih niste nič prosili.

Ribi

Odlična dogajanja vam bodo odprla vrata in zavedli se boste, da lahko imate vse naenkrat. Razmislite o svojih prioritetah in smiselnost prepuščanja toku življenja.

oa
Andreja Novak