Astro

Andreja Novak: Retrogradni Merkur vas bo napotil k pogledu vase

Andreja Novak
27. 5. 2021, 21.44
Posodobljeno: 27. 5. 2021, 21.45
Deli članek:

Popolna energijska napoved za obdobje od 28. maja do 3. junija 2021.

Osebni arhiv
andreja novak

Počasi se spreminjajo okoliščine in tudi čustveno se boste lažje sprostili. Merkur v soboto preide v retrogradno fazo, kar nakazuje na obdobje, ko bo potrebno pogledati vase in veliko lažje boste sprejeli potrebna spoznanja ter se odločili za spremembe. Ta faza bo trajala do 22. junija. Sredin zadnji krajec vam bo pomagal zaključevati stvari, predvsem čustvene zadeve. Venera prehaja v znamenje raka in začenja se obdobje cvetoče ljubezni, zmenkov in večjega optimizma.

Petek, 28. 5.
Zgodaj zjutraj vstopi luna v kozoroga, kar ohladi čustva in tudi vreme. Lažje se boste spravili k pospravljanju, organizaciji in ureditvi stvari, ki ste jih odlašali. Že zjutraj pa vas bodo pospremile v dan optimistične energije, s katerimi boste polepšali dan vsakomur, ki ga boste srečali. Bodite pozorni na dobre stvari, ki se vam lahko zgodijo. Sočasno uredite svoje delovne obveznosti do konca, saj se jutri, v soboto Merkur aktivira v svojo retrogradno fazo in bomo manj uspešni v zaključkih.
Najmočnejši vpliv boste čutili raki, strelci, kozorogi in ribe.

Sobota, 29. 5.
Merkur začenja svojo retrogradno fazo do 22. junija. To je obdobje, ko ne začenjate novih stvari, saj ne bodo zdržale dolgo. Karkoli pa ste že začeli pred današnjim dnem, pa ni nobena težava, da nadaljujete. Priložnost tega obdobja je velika in spoznali boste lahko, kje so vaše šibke točke v mislih in idejah, ki prinašajo bolj optimistične rezultate. Ne obremenjujte se, če vas bližnji ne bodo razumeli, pomembno je, da se zavedate, kaj si želite doseči vi sami in da ste pozorni na ljubezen, ki je med vami.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, dvojčki, raki, device in tehtnice.

Nedelja, 30. 5.
Noč lahko, da vam je skozi sanje prinesla vaše najgloblje strahove, ki ste jih preko tega tudi očistili, osvobodili. Zjutraj Luna preide v znamenje vodnarja, kar bo prineslo novo energijo in občutek svobode. Vseeno bo malo zmeden dan, ko je dobro, da razmislite o vsem, česar si ne upate lotiti ali česa se izogibate ter ostajate v coni udobja. Zvečer se bo vzdušje precej izboljšalo in povrnil se vam bo optimizem.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, raki, škorpijoni, kozorogi in vodnarji.

Ponedeljek, 31. 5.
Nemirno zgodnje jutro vas bo prebudilo in lahko, da boste nestrpni do sebe, pa tudi do drugih. Pišite si ideje in jih kasneje v miru predebatirajte z drugimi. Vzemite si danes dovolj časa za vse in se ne odločajte nenadno. Če ste čuteče narave, potem boste dobili darilo, ki lahko, da vam v dobro spremeni življenje. Sprostite se in sledite svojim željam, naredite vsaj prvi korak v smeri sprememb, ki si jih želite.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, raki, kozorogi, vodnarji in ribe.

Torek, 1. 6.
Tokrat pozitivno jutro, ko se boste dotaknili notranje sreče ter se sprostili. Okoli 11h pride Luna v znamenja rib, kar bo še okrepilo sočutnost, idealizem ter domišljijo. Z lahkoto boste opravili tiste naloge, kjer je potreben navdih, zato se jih čimprej lotite. Sledite tudi svoji intuiciji, ki vam lahko pomaga odpreti marsikatera prej zaprta vrata.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, tehtnice, strelci in ribe.

Sreda, 2. 6.
Zadnji krajec bo pokazal na stvari, ki jih je smiselno zaključiti v prihajajočih dnevih, lahko tudi, da jih bo usoda zaprla za vas. Predvsem nesmiselna čustva in zapleti se lahko kmalu končajo, če jim ne boste posvečali preveč pozornosti. Usmerite se v reševanje vseh perečih stvari, saj je dober dan za super rešitve, če boste prisluhnili svoji intuiciji. Malo po tretji uri popoldne preide Venera v znamenje raka, kar bo okrepilo razumevanje in predvsem spodbudilo čustvene romance. Ljubezen bo prišla v prvi plan in zmenki bodo postali spet moderni.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, levi, tehtnice in vodnarji.

Četrtek, 3. 6.
Dan polnih sprememb in vplivov, ki pa vam lahko prinese večje koristi in dobre spremembe že kar na začetku meseca. Sprostite se in začutite, v katero smer bi želeli peljati svoje življenje. Organiziranost vam bo koristila na čisto vseh področjih, tudi v ljubezni, zato razmislite in poglejte, kje vam čas uhaja skozi prste. Okoli 20h preide Luna v znamenje ovna, kar aktivira dinamičnost, pa tudi voljo do življenj in aktivnosti.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, levi, tehtnice in kozorogi.