Astro

Karmični test: Pa zakaj se meni vse to dogaja?

Alja Špiljak
11. 5. 2021, 21.12
Posodobljeno: 2. 12. 2021, 14.21
Deli članek:

Na katerem področju življenja doživljate najtežje lekcije? Ne glede na to, kako se trudite, vam v nečem nikakor ne uspe: ne morete splezati na zeleno vejo pri denarju, imate kronične težave z zdravjem, vaši odnosi so čisti obup, morda dvomite o sebi in svoji vrednosti, pa čeprav dosegate uspehe …

Pixabay
test

Morda ste se kot duša pred rojstvom odločili, da boste v tem življenju zacelili neko rano iz preteklega življenja, sprostili neko blokado, osvobodili svoje energije, ki so ujete v karmični klobčič dram in reakcij z drugo dušo …
Pred vami je test, ki vam lahko odgovori na eno težjih človeških vprašanj, ki si ga vsi kdaj zastavljamo: Pa zakaj se meni to dogaja?
Zadihajte sproščeno in izberite slikico, ki vas najbolj pritegne, in nato spodaj preberite komentar ter nasvet.

1. OKLEPANJE PRETEKLOSTI
Ko vstopate v razmerje, po navadi v osebi vidite samo dobre lastnosti. Morda nosite v sebi neki ideal, kakšen naj bi bil vaš partner ali vaš odnos, in tako osebo, s katero se zbližujete, vidite skozi prizmo pričakovanj – zato je »streznitev« boleča. In kar je še huje, težko se poslovite od svoje iluzije, zaljubljenosti v projekcijo idealnega partnerja, in ne v osebo iz mesa in krvi pred sabo.
V preteklem življenju ali več preteklih življenjih ste živeli zelo osamljeno, nekako izolirani od drugih. To je v vas ustvarilo strah pred samoto in pred izgubo, zato težko odidete tudi iz zelo bolečega odnosa.
Vaš izziv v tem življenju je preseči strahove, zaceliti to globoko rano, občutek osamljenosti v življenju. Smiselno je delo z notranjim otrokom, delo na sebi, da začutite, koliko podpore energij in Univerzuma imate vedno na voljo in kako nikoli niste zares sami. To spoznanje vas vodi tudi v bolj zdrave odnose oziroma v to, da lahko izpustite iz svojega prijema človeka, ki vam kot partner ne daje tistega, kar potrebujete. Da se, skratka, ne zapletate več v odnose, ki vas ranijo, ki vzdržujejo vašo izvorno rano.

2. TEŽAVE Z ZAUPANJEM
V svoje življenje pogosto pritegnete osebe, za katere se pozneje izkaže, da jim ne bi smeli toliko zaupati. Na začetku spoznavanja preslišite opozorilne znake, notranji čut, ki ga imamo vsi in se vedno oglaša, a ga pogosto preslišimo, ker ne zaupamo svojim občutkom ali ker je za nas nekaj v zvezi s to osebo tako privlačno, da namerno ne upoštevamo opozorilnih znakov.
V preteklem življenju ali več preteklih življenjih ste bili najverjetneje večkrat žrtev prevar, manipulacij, vaše zaupanje je bilo večkrat izdano. Zaradi tega se je v vas razvil obrambni mehanizem, hkrati pa velika zmedenost, komu zaupati in na kaj se opreti pri tem, da bi vedeli, ali je nekdo vreden vašega zaupanja ali ne. Ker se je naravni sistem obrambe in čuječnosti poškodoval, pogosto zaupate tudi ljudem, ki vaše zaupanje zlorabijo.
Vaš izziv v tem življenju je zaupanje: da premagate nezaupanje do drugih in začnete zaupati svojemu notranjemu glasu. Pri spoznavanju drugih si vzemite čas. Ne bodite že na začetku pretirano zaupljivi, ampak počakajte toliko časa, da se vam človek pokaže tak, kot je v resnici. Upoštevajte svoj občutek, včasih tudi že ob prvem stiku z drugimi začutimo, kakšni so v resnici, ali jim lahko zaupamo ali ne. Poslušajte ta občutek, hkrati pa si vzemite čas, da človeka res spoznate in ugotovite, kaj vam je prvi občutek o njem v resnici govoril.

3. DVOM VASE
V življenju vas je najverjetneje strah sprejemati odločitve. Dvomite o tem, ali ste se prav odločili, zato tudi pogosto sprašujete druge za mnenje, za nasvet, vodstvo, kar pa vas lahko samo še bolj zmede, in hkrati se s tem odrekate svoji moči. Verjetno so vaše vodstvene sposobnosti velike, a vam ta stari strah pred tem, da bi z napačnimi odločitvami ogrozili druge, preprečuje, da bi prevzeli položaj vodje.
V preteklem življenju ste imeli močan položaj v družbi in od vaših odločitev sta bila odvisna življenje ali blaginja drugih ljudi. Sprejeli ste odločitve, ki so vas in vaše bližnje spravile v težak finančni položaj, morda ste s svojimi odločitvami ogrozili celo svoje življenje ali življenje drugih ljudi. Zaradi tega sta se v vas razvila strah pred odločitvami in tudi občutek krivde.
Vaš izziv v tem življenju je, da prenehate dvomiti o sebi in svojih odločitvah ter da opustite strah pred tem, kaj se bo zgodilo, če se boste »napačno« odločili. Indijanska modrost pravi, da ni važno, kakšna je odločitev, važno je, da se odločite. To namreč odpira nove poti, smeri, vodi vas naprej, ne stagnirate. Smiselno je delo na sebi, da si odpustite, da opustite krivdo iz preteklosti in si dovolite, da se ta globoko rana zaceli. Tako boste tudi prenehali sabotirati sebe, svojo življenjsko moč in sposobnosti ter boste živeli ves svoj potencial. Pri sprejemanju odločitev si vzemite čas, ne hitite, če res ni potrebe, da bi se za nekaj takoj odločili. Smiselno je, da se spodbujate s pozitivnimi primeri iz preteklosti, si morda tudi zapišete pretekle modre odločitve in dejanja, tudi to, kako ste se počutili ob tem.

Podobna vsebina: Test, ki popelje v vašo podzavest