Astro

Andreja Novak: dovolj vam bo pravil, saj je osvobajanje strahov v teku

Andreja Novak
14. 1. 2021, 23.23
Posodobljeno: 15. 1. 2021, 00.19
Deli članek:

Energijska napoved za obdobje od 15. do 21. januarja 2021

oa
Andreja Novak

Dinamično obdobje, ko prehaja Sonce v znamenje vodnarja in se osvobajate osebnih strahov. Dovolj vam bo pravil in iskali boste možnosti, kako rešiti stvari, ne da dvignete veliko prahu. Sledite sebi, izobražujte se in zbrano sledite dogajanju ter v nobeni situaciji ne pozabite na sebe.

Petek, 15. 1.

Večja sprostitev, sodelovanje in idealizem vas bo danes zajel. Naredite kaj dobrega zase in za kraj, saj vas bo to osrečilo in aktiviralo širše dogajanje v dobro smer. Odličen dan tudi za načrtovanje od tega, kako boste prenovili dom ali zasadili domači vrt kot do tega, kako boste organizirali poletje ter svojo garderobno omaro. Zvečer meditirajte ali se sporočajte v kopeli, to vam bo pomagalo sprostiti čustvena bremena preteklosti. Najmočnejši vpliv bodo čutili kozorogi, raki, vodnarji in ribe.

Sobota, 16. 1.

Odličen dan za bližino, intimo, krepitev intuicije skozi meditacijo ali kreativno udejstvovanje. Bodite pozorni na ideje, ki bodo švigale predvsem dopoldne in okrepile vašo prepričanost v to, da ni naključij. Popazite pa tudi na nezgode pri delu z elektriko. Odlično domače vzdušje, ko boste lažje pokazali svoja čustva in se tudi o njih lepo pogovorili, kar bo ustvarilo lepe spremembe v družinskem krogu.

Najmočnejši vpliv bodo čutili kozorogi, raki, biki škorpijoni in ribe.

Nedelja, 17. 1.

Dopoldne se ne obremenjujte z učinkovitostjo, ki jo ne bo in organiziranjem drugih, ki ne bodo slišali prav nič. Sprostite se in zajtrkujte dolgo, počivajte ter sanjarite o vsem, kar vam srce poželi. Če meditirate, potem boste danes uživali pretekli trud in čutili močno podporo Svetlobnih energij, ki vam bodo dale ne samo optimizma in notranjega miru, temveč zelo jasne smernice, kam in kako bi radi vodili svoje življenje, tudi poslovno in materialno. Pišite vse, kar želite, da se hitreje realizira. Najmočnejši vpliv bodo čutili raki, strelci, vodnarji, biki in škorpijoni.

Ponedeljek, 18. 1.

Že zjutraj pride luna v znamenje ovna, kar bo okrepilo vašo dinamičnost in se boste hitreje lahko lotili vsega, kar vam je pomembno, da danes naredite. Optimistično boste sledili svojim idejam ter želeli navdušiti tudi druge, da bi vam sledili. Nekatere misli vam ne bodo dale mira in stari občutki krivde bodo prišli na plano. Poglejte vase, kaj se dogaja in si dovolite, da odpade staro vključno s starimi čustvi in bremeni. Zvečer boste precej utrujeni, a tudi občutljivi, tako da bodite pozorni, da se ne prehladite. Ne zapletajte se v težje pogovore ali prepire, raje počivajte. Najmočnejši vpliv bodo čutili raki, vodnarji, kozorogi in strelci.

Torek, 19. 1.

VODNARJI VSE NAJBOLJŠE! Danes preide Sonce v vaše znamenje in začenja se dobro obdobje za vas, da začutite, da ste Sončno bitje in da lahko zaživite svobodno življenje. Sonce v vodnarju bo tudi ostalim dalo več svobodne volje in želje po aktivizmu in reševanju širših težav. Malo nemiren dan, zato pazite pri delu, da ne pride do nezgode. Komunikacija se bo izboljšala in lahko, da vas presenetijo vaše lastne misli, ko boste kar naenkrat povezali različne stvari in pogledali na vse skupaj iz druge perspektive. Vzemite si čas in resnično razmislite o stvareh, ki vas težijo in ki bi jih radi razrešili. Najmočnejši vpliv bodo vodnarji, dvojčki, device, ovni in biki.

Sreda, 20. 1.

Nemir se nadaljuje še iz torka, saj sta povezana Mars in Uran, kar kaže na možnost prepirov, tudi težav s pritiskom in ožiljem, pa tudi nevarnosti ob različnih delih, še posebej povezanih z elektriko. Prvi krajec vam bo okrepil vse tisto, kar ste začeli teden dni nazaj na mlaj, zato nadaljujte v pozitivni smeri in začutite, kako se krepi podpora v tej smeri, kako vam gre lažje. Zvečer pride Luna v znamenje bika, kar vas bo izzivalo na pozne večerje in na željo, da se pregrešite pri kakršnikoli dieti. Privoščite si raje masažo, kopel in uživajte v negi telesa. Najmočnejši vpliv bodo čutili vodnarji , biki, raki in levi.

Četrtek, 21. 1.

Mogoče boste slabše, bolj nemirno spali, saj še vedno vlada nemir in dopoldne bo še Luna srečala Marsa in Urana, kar lahko privede do nenadnih čustvenih reakcij in večjega prepira, zato pozorno in čustva na vajeti. Tudi kasneje, ko se bosta Mars in Luna povezala z Jupitrom, ne bo še vse sproščeno, zato spremljajte budno dogajanje okoli sebe in se ne lotevajte reševanja tujih težav ali vplivanja na druge, raje se posvetite sebi in svojim načrtom. Najmočnejši vpliv bodo čutili raki, vodnarji, biki in strelci.