Astro

Energijska napoved do 17. 12. - novi časi? Vsekakor!

Andreja Novak
10. 12. 2020, 22.52
Posodobljeno: 10. 12. 2020, 22.52
Deli članek:

Najbolj dinamične energije vas čakajo – iz dneva v dan se bo namreč vse spreminjalo in lahko samo sodelujete čimbolj sproščeno, da ne zaustavljate svojega življenja s preteklimi reakcijami in zastarelimi miselnimi vzorci.

dreamstime
ženska kava

V ponedeljek, 14. 12., bo zadnji letošnji sončni mrk, ki bo vodil večje spremembe v sprostitvi, nato mu sledi prehod Venere v strelca, kar bo sprostilo upanje in seksualno energijo, kar lahko da bo optimalno pospremilo prehod Saturna v znamenje vodnarja, kar se zgodi že v četrtek zjutraj. Novi časi? Novi časi, vsekakor.

Petek, 11. 12. 

Aktivirala se bodo globlja čustva, ki lahko, da vam tokrat ne bodo pustila biti tiho. Notranje vas bo preganjalo precej strahov in zamer iz preteklosti, ki jih boste želeli razčistiti, tokrat za vselej. Zato lahko, da vas bodo današnje situacije vodile ravno v to smer, da se izrazite, da poveste tako svoje mnenje, kot čustva in želje. Ne zadržujte se, saj je to pomembno, da se vam bo življenje začelo odpirati naprej. Prav tako je smiselno, da poveste stvari pravočasno, preden se notranje razjezite in vam jeza okrepi besede in čustva na nepravi način. Volja bo aktivirana, zato naredite stvari, ki si jih želite premakniti.

Sobota, 12. 12.
Čustveno dopoldne vas bo lahko izčrpalo, če se boste preveč zadrževali ali želeli prikazati stvari drugače, kot so. Resnica bo prišla na dan, kar vas bo osvobodilo. Koristno je, da svojo moč aktivirate in si uresničite nekatere svoje želje, ki so vam na dosegu roke. Danes vam razmislek ne bo koristil, bolj bo dobrodošla akcija in odločitve. Možnosti za prepir so danes velike, če lahko, se ga izognite.

Nedelja, 13. 12.
Dan pred ponedeljkovim sončnim mrkom vas bo spodbujal v globlji razmislek o vašem počutju, smislu življenja in vsem, kar se dogaja v vas in okoli vas. Lahko, da ne boste našli še dobrih rešitev, a pomembno je, da si dovolite zaznavati vse, kar se vam dogaja. To bo optimalno za vse podporne energije, ki jih boste lahko spreko podpor zvezd sprejemali. Na večer se vam bo odprla kreativnost in bolj sproščeno in lažje boste izrazili ideje in se osredotočili na dobre in nenavadne rešitve.

Ponedeljek, 14. 12.
Celoten dan bo v znamenju mlaja in sončnega mrka, ki se bo zgodil ob 17:15. Pri tem ga bodo strelci najbolj zaznavali na počutju ali v službi, pa tudi dvojčki v povezavi s sabo ter kozorogi in škorpijoni v povezavi z odnosi. Ker je mrk močno povezan s podzavestjo Slovenije, saj se zgodi na Luni v 12. hiši – v podzavesti astrološke karte Republike Slovenije, se lahko začnejo dogajati nenavadne spremembe, ki bodo odprle popolnoma nov način sodelovanja. Podporo zvezd ima tudi prizemljenost in točka sreče Slovenije, ki je na področju zdravja in služenja svetu – pomoči, ki jo izkazujete drug drugemu, tako da spremembe vsekakor bodo. Sodelujte in opazujte spremembe na bolje.

Torek, 15. 12.
Luna preide v kozoroga, kar čustva zapre in ohladi vse pretirano sodelovanje, a na srečo Venera preide v znamenje strelca, kar naredi popoldne popolnoma sproščeno in upanje se bo znova začelo prebujati. Ženske se boste lažje sprostile, kar bo pozitivno vplivalo seveda tudi na moški svet. Prihaja obdobje večjega veselja, radoživosti in spogledovanja, upam, da tudi zabav in ne glede na situacijo okoli, boste lahko zaznavali zadovoljstvo v izpolnjevanju notranjih želja.

Sreda, 16. 12.
Jupiter in Saturn sta močno zbližana v znamenju kozoroga, čeprav bosta čisto natančno poravnavo doživela 21. 12. v znamenju vodnarja. Vseeno se čutijo močno nasprotujoče si energije, ki vam lahko povzročajo bolečine v hrbtenici, pretirane strahove in dvome vase ali pa pretirano samozavest in občutek, da bi morali vsi delovati tako kot vi. Odličen čas pa je to za konkretno pospravljanje, reorganizacijo doma, pisarne, reorganizacijo časa in prioritet ter jasnih odločitev, ki jih vsak naredi pri sebi. Najbolj na udaru so seveda kozorogi, strelci in vodnarji, od tega se kozorogi in strelci že pobirajo od težavne preteklosti, medtem ko se vodnarji šele pripravljajo na večjo preobrazbo, ki bo sledila.

Četrtek, 17. 12.
Že zjutraj prestopi Saturn v znamenje vodnarja in kmalu zatem mu sledi tudi Luna. To bo naredilo precejšnjo spremembo v vašem počutju in opazujte misli, ki se vam porajajo ter okolico, kaj boste zaznavali drugače in močneje. Zapisujte si stvari, ki bi jih radi pri sebi spremenili in ideje, ki bi jih radi uresničili, ne glede na področje delovanja. Sprememba znaka, v katerem se premika Saturn bo namreč spremenila način organiziranja ter začelo osvobajati vaše stare tradicionalne zapise. To bo trajalo vse do marca 2023 z vmesno fazo, ko se bo Saturn retrogradno vrnil v znamenje kozoroga, da boste lahko popravili vse tisto v svojih temeljih, kar prej niste opazili, da je za spremeniti.