Astro

Andreja Novak: vse bo prilezlo na plano in vplivalo na vaše počutje

Andreja Novak
3. 12. 2020, 20.32
Posodobljeno: 3. 12. 2020, 20.38
Deli članek:

Energijska napoved za obdobje od petka, 4., do četrtka, 10. decembra.

dreamstime
ženska pisana

Zanimiv vikend se obeta, precej bolj dinamičen od tedna, ki bo želel, da določene stvari zaključite, pospravite, uredite, organizirate in posledično pogledate realno na svoje življenje.
Če ste naklonjeni pometanju pod preprogo, se vam tokrat to ne bo dobro izšlo. Vse bo namreč prilezlo na plano in bo vplivalo na vaše počutje. Ne bo dramatičnih težav, a dovolj bo, da vam bodo začele iti stvari krepko na živce.

Petek, 4. 12.
Bolj optimistični dan s humorjem se obeta. Dopoldne boste še pridno zaključevali delovne obveznosti, popoldne pa se bo dobra volja širila in zaželeli si boste dobre družbe in veseljačenja. V pogovorih boste še vedno malo zmedeni in obremenjeni s tem, da bi vas vsi razumeli. Sprostite se, to bo bolje vplivalo na vas in vaše bližnje. Če se vam počutje ne bo obrnilo v dobro, poskrbite, da se uredite in takoj vam bo bolje. Strast bo prisotna in hrepenenje po dvojini vas bo aktiviralo v reševanje vsega, kar vas ovira, da nista skupaj. Pari si doma ustvarite pogoje za dober zmenek.

Sobota, 5. 12.
Še vedno bodo iskrice strasti aktivirale vašo domišljijo, zato se predajte ljubezni in prijetnim občutkom, ki bodo naredili dober dan. Številne ideje se vam lahko pojavijo v pogovorih, zato razmišljajte na glas o vsem, kar bi želeli spremeniti, polepšati, …. Ideje si zapišite, da vam ne pobegnejo. Sočasno boste s tem naredili prvi korak v smeri realizacije. Napredek in spremembe bodo v zraku, zato se odprto pogovorite tudi z družinskimi člani o vsem, kar imate vi in oni v načrtu za prihodnost.

Nedelja, 6. 12.
Miklavžev dan bo še odprt za sprostitev, zaupanje in osebna spoznanja, pogovore. Podarite si pozornost, čas in zabavo ter do večera ne računajte na resnejše delo in resne tematike. Zvečer pa bo prišla luna v devico in vas bodo zajele skrbi ter odgovornost za prihodnje dni. Ne stresajte svoje slabe volje na druge, temveč se raje odmaknite in v miru naredite vse, kar je potrebno.

Ponedeljek, 7. 12.
Vse odprte zadeve marljivo zaključujte, saj imate za to optimalno podporo. Lotite se tako papirjev, računov, kot najbolj oddaljenih predalov. Luna v devici in jutrišnji zadnji krajec sta optimalna podpora, da uredite še najbolj zapletene zadeve in jih pripeljete do konca danes ali jutri. Ne odlagajte nobenega dela ali klica, vse, kar lahko, tako naredite danes.

Torek, 8. 12.
Zadnji krajec vabi k zaključkom in lahko se zgodi, da se bodo nepredvideno zaključili tudi tisti odnosi, ki so bili že na bolj majavih nogah. Luna v devici namreč ne pozna usmiljenja in je nobena čustvena manipulacija ne pripravi do sprememb. Hladen rez v čustvih se bo zgodil še prehitro, zato se danes nikakor ne ukvarjajte z odnosi, raje dobro očistite dom, saj boste s tem veliko več dobrega naredili in bo tudi počutje dobro in zadovoljstvo toliko večje.

Sreda, 9. 12.
Luna že ponoči prestopi v znamenje tehtnice, ki bo bolj naklonjena druženju, ljubečim odnosom in pogovorom o romantičnih nadaljevanjih. Če se danes s partnerjem ne boste bolje razumeli kot včeraj, potem je resnično potrebno razmisliti, kaj vaju veže skupaj in kako prebuditi ljubezen med vama oz. ugotoviti, če jo je še kaj. Preglejte tudi svoje iluzije, ki so lahko v dobro ali slabo, saj se pojavljajo kot megla, da ne vidite realnosti dobro. Danes bo namreč povezava med Soncem in Neptunom okrepila te vidike in vam pospešila delovanje čustev. 

Četrtek, 10. 12.
Precej zanimiv dan, ko bosta Sonce in Neptun še kar povezana in vam dajala lahko lažen občutek varnosti ali obratno – vam aktivirala strahove in fobije – to zavisi od tega, kako ste v svoji notranjosti povezani z jasnostjo in iskrenostjo do sebe in življenja. Povezana boste pa tudi Venera in Pluton, kar bo prebudilo energije strasti in tudi to, da vas lahko partner najprej dobro razjezi in se boste prebudili v tem, da imate dovolj ter se boste končno postavili zase.