Astro

Vedeževalec razkriva, kaj vas čaka do konca leta 2020

Danijel Šmid Danny
3. 12. 2020, 20.00
Posodobljeno: 5. 12. 2020, 12.09
Deli članek:

Dragi moji! Leto, ki nam bo zagotovo vsem po vrsti ostalo v spominu, se počasi, a zagotovo poslavlja. Veliko je bilo situacij, ki niso bile razlog za dobro voljo, še manj pa za dobro počutje, in včasih, ko je tako, je tudi vse ostalo pod velikim pritiskom.

dk
danny

No, leto, ki prihaja, bo zagotovo drugačno, in kot ga vidim, bo zelo optimistično, odprto, dinamično, sveže in minevalo bo zelo hitro. Stvari, ki nam jih je poslala narava – ona že ve, zakaj; mi ne –, se bodo, kot je lepo videti, sicer še nekoliko spreminjale, vendar bistvo je, da se bomo navadili na to in hitro nadaljevali po tirnicah, ki lahko vodijo zelo uspešno naprej.
Resda se svet takšen, kakršnega poznamo, počasi poslavlja, a nastaja nov, in tako je pač v naravi, vse je povezano z evolucijo in napredkom. Torej naj vas ne bo strah; optimizem, dobra volja, veselje in medsebojno razumevanje naj bodo odlike tudi v prihajajočih časih; več jih bo, lažje in lepše nam bo.
A do konca tega leta in začetka novega je še skoraj ves mesec. Pred vami je moj veliki Kartoskop za december, ki ga za vas pripravljam že skoraj dve desetletji; naj vam razkrije kaj lepega in prijetnega.
In naj vam bo usoda naklonjena!

Rojeni januarja
December 2020 bo mesec počitka in spontanosti. Zato se boste za spremembo ukvarjali le s seboj in nikakor vam ne bo odveč narediti tistega, kar bi bilo še nedolgo nazaj za vas zelo velik korak. Če se boste posvetili umetnosti ali se odpravili razkrivat svoje sposobnosti v smislu spoznavanja svojih zmožnosti, boste pri tem izjemno uspešni. Precizne ali pa izjemne odločitve, ki bodo hkrati zelo odgovorne, raje preložite na prihodnji mesec, ko bo pred vami že pravo obdobje in z njim obilo nove energije. Veliko uspešnejši boste že prve dni prihodnjega leta. Morda boste v tem času igrali dvojno igro in močno se vam bo obrestovalo, če boste izhajali iz čiste vesti in že znanih dejstev.
Povezave in ujemanja
Najboljše ujemanje ali pa poslovne povezave se lahko predvidoma pojavijo med vami in osebami, ki so rojene januarja, aprila, junija ali avgusta. Številka, ki vas bo v tem času spremljala pri poslih, je 9. Nikar pa ne stavite na številko 12.

Rojeni februarja
December 2020 bo mesec osebnih radosti, pričakovanj in obenem finančne neodvisnosti, to boste hitro ugotovili. Dejstva, da vam denar zelo veliko pomeni, pa nikar ne glejte le skozi materializem. Lahko se namreč pripeti, da se boste glede pridobivanja denarja odločili prehitro in tako naredili veliko življenjsko napako, ki vam je ne bo uspelo tako hitro popraviti. Vztrajnosti in dobre volje vam ne bo primanjkovalo in veliko bolj sproščeni boste kot mesece poprej. Imeli boste tudi zelo dober nadzor nad samim seboj in spoznali boste kopico prijetnih, ustvarjalnih ter zanimivih ljudi. Nič vas ne bo presenečalo tako zelo, da se ne bi upali lotiti izziva in se prepustiti novonastalim pričakovanjem.
Povezave in ujemanja
Najboljše poslovne povezave se lahko pojavijo med vami in osebami, ki so rojene januarja, marca, julija, oktobra ali decembra. Številka, ki vas bo v tem času spremljala pri poslih, je 11. Nikar pa ne zaupajte številki 3.

Rojeni marca
December 2020 bo mesec strpnosti in v vašem primeru predvidoma tudi čas novih začetkov, izzivov, vzdržljivosti in prijaznosti. Poslovno boste dozoreli in tudi bolj taktno vam bo uspevalo vse po vrsti; bolje bo, kot pa na tihem pričakujete. Vse, kar je prepovedano, bo tokrat zelo zanimivo, in tudi tisto, kar vam vznemirja domišljijo, bo veliko bolj izrazito, kot je v resnici. Nevarnost, da se to lahko pripeti, sledi med 14. in 22. Enako velja za finance in študij, pazite se, da ne boste zastavili vsega na veliko in naenkrat. Če se morda vse skupaj preveč zaplete, bo najbolj idealen beg v samoto ali na hitro potovanje. Ko se boste vrnili, bo situacija že povsem drugačna in jasno rešljiva, v zelo hitrem in predvidenem času.
Povezave in ujemanja
Najboljše ujemanje ali poslovne povezave se lahko pojavijo med vami in osebami, ki so rojene januarja, februarja, marca, aprila, julija, avgusta ali decembra. Številka, ki vas bo v tem času poslovno spremljala, je 3. Nikar pa ne zaupajte številki 30.

Rojeni aprila
Pred vami je december, ki bo poln umirjanja, počitka in veselja obenem. Zelo blagodejno bo vplival na vas ter vaše osebne in hitre odločitve. Zbrani boste in pripravljeni na večje novosti. Tisti, ki boste v tem mesecu pridno delali, boste s svojim delom zelo zadovoljni. Čas za vami je bil po svoje precej naporen in zdaj je priložnost, da se umirite in upočasnite svoj ritem. Računate lahko tudi na nepredvidene ali nepričakovane razrešitve na ljubezenskem področju in na čas, ko se boste lahko odpočili ter posvetili sebi in nekoliko zaostalim obveznostim. Čas bo poslovno dober tudi zato, ker boste energetsko na najvišjem nivoju in se boste pripravljeni mirno soočiti z vsemi vprašanji.
Povezave in ujemanja
Najboljše ujemanje ali poslovne povezave se lahko predvidoma pojavijo med vami in osebami, ki so rojene aprila, junija, septembra ali decembra. Številka, ki vas bo v tem času poslovno spremljala, je 4. Nikar pa ne zaupajte številki 31.

Rojeni maja
December 2020 bo mesec intuitivne spodbude, zanimanja in zelo hitrih odločitev ter bo v vašem primeru kot nalašč za odnose, dobro počutje in poslovnost. Stik z realnostjo bo izjemno pristen in čas za poslovne načrte ter spremembe bo več kot ugoden. Izogibajte se trmoglavosti in neodprtosti za druga mnenja; vse to se lahko pojavi v drugem tednu tega meseca in vam nakoplje obilo težav, če boste za vsako ceno vztrajali pri svojem. Energije vam v tem mesecu na splošno res ne bo primanjkovalo in tudi zbranosti bo v izobilju. Poslovno boste v tem mesecu blesteli kot še nikoli do zdaj. Imeli boste močno vizijo in tudi pravi čut za posle. Ko bodo drugi počivali, boste vi ustvarjali in to se vam bo obrestovalo.
Povezave in ujemanja
Najboljše ujemanje ali poslovne povezave se lahko predvidoma pojavijo med vami in osebami, ki so rojene januarja, februarja, aprila ali julija. Številka, ki vas bo v tem času spremljala pri poslih, je 16. Nikar poslovno ne zaupajte številki 25.

Rojeni junija
December 2020 bo čas, ko se boste postavili na svoje noge in si zagotovili boljši položaj na poslovnem področju. To bo mesec samostojnosti, neodvisnosti, optimizma in zbranosti. Že drugi teden meseca bo zanimiv tudi za ljubezenske zadeve. To bo sicer čas, ko boste morali paziti na denar in finance v vseh pogledih. Mesec bo malce manj naklonjen vsem tistim, ki se ukvarjate s kulturnimi deli, televizijo in javnimi nastopi. Pri vsem tem nikar ne pozabite nase in na vse tiste, ki so bili z vami v preteklosti ter so vam v kriznih časih vedno stali ob strani in naredili za vas vse tisto, brez česar ne bi bili to, kar ste. Izkaz dobre volje in pozornosti vas v očeh teh ljudi lahko naredi zelo zaželene in spoštovane, pa še veliko novih idej boste dobili tako rekoč hipoma.
Povezave in ujemanja
Najboljše ujemanje ali poslovne povezave se lahko predvidoma pojavijo med vami in osebami, ki so rojene februarja, aprila, junija, julija ali decembra. Številka, ki vas bo v tem času poslovno spremljala, je 26. Nikar ne zaupajte številki 31.

Rojeni julija
December 2020 bo mesec ljubezenske in osebne mirnosti, vztrajnosti, počitka in tudi lenobe. Obenem pa čas zmag, a tudi otopelosti, prevar in vidne nevoščljivosti. V vašem primeru bo prevladovala predvsem odločnost. Ob vsem tem se vam prav lahko pripeti, da bo od 10. decembra prišla na dan vaša nežnejša in čustvena plat. Za izobraževanje bo čas ugoden predvsem v drugi polovici meseca, če se boste še ukvarjali z njim, za pridobivanje denarja in dela pa od 8. dneva naprej. Skrivnosten namig se bo obrestoval v smislu skritega pričakovanja. Nikar pa v decembru ne računajte na lahko dobljene zmage, saj je mesec v splošnem nekoliko bolj naporen, veliko truda boste morali predvidoma vlagati v tiste stvari, ki se navezujejo na misli in razmišljanje, zato poskušajte čim bolj logično sklepati.
Povezave in ujemanja
Najboljše ujemanje ali poslovne povezave se lahko predvidoma pojavijo med vami in osebami, ki so rojene januarja, junija, julija in oktobra. Številka, ki vas bo v tem času poslovno spremljala, je 1. Nikar pa ne zaupajte številki 32.

Rojeni avgusta
December 2020 bo mesec zanimivih pričakovanj, hitrih obljub, dobrih medsebojnih odnosov in v drugem pogledu tudi presenečenj, delovne vneme, nadlog in nepričakovanih preglavic. Za večino bo to tudi zelo prijeten in ustvarjalen mesec. Popolna sprostitev se vam obeta in hkrati dobrih zaslužkov res ne bo primanjkovalo. Predvidevanja se lahko zelo dobro zaključijo, če se ukvarjate z umetnostjo ali zelo napornimi intuitivnimi deli. Pri vsem tem si boste lahko zelo dobro pomagali s podatki iz preteklosti in obenem boste zelo dovzetni za tiste stvari, ki ste jih v preteklosti zelo težko sprejeli kot dejstva, ali pa vam niso šle najbolje in ste se jih na veliko izogibali.
Povezave in ujemanja
Najboljše ujemanje ali poslovne povezave se lahko predvidoma pojavijo med vami in osebami, ki so rojene maja, julija ali oktobra. Številka, ki vas bo v tem času spremljala pri poslih, je 24. Nikar pa ne zaupajte številki 1.

Rojeni septembra
December 2020 bo zelo poslovno in intuitivno usmerjen mesec, ko boste zlahka odločali, sklepali in se posvečali zelo nujnim stvarem. Ne bi bilo slabo, da se nekoliko posvetite odnosom s prijatelji iz preteklosti in sodelavci, ki bodo potrebovali vašo spodbudo. Tistih, ki potrebujejo vašo pozornost, bo kar nekaj več kot prej. Razpoloženje se sicer lahko spreminja iz dneva v dan, zato hitro nadoknadite zamujeno, da boste kos napornemu učenju, ki je pred vami v tem obdobju. Nikar pa ne prepuščajte dobre priložnosti drugim, saj jo boste sami ob koncu meseca zelo potrebovali.
Povezave in ujemanja

Najboljše ujemanje ali poslovne povezave se lahko pojavijo med vami in osebami, ki so rojene januarja, marca, maja ali septembra. Številka, ki vas bo v tem času spremljala pri poslih, je 13. Negativna pa je 2 – izognite se ji v najširšem loku.


Rojeni oktobra
December 2020 bo mesec, ko se bodo nepredvidene težave kar vrstile. Zelo zbrano in pozorno jih boste reševali sproti, eno za drugo, in se tako izognili depresiji. Počutje bo v redu in tudi velike obremenitve vas ne bodo spravile iz tira. Posvetili se boste stvarem iz preteklosti in tudi zastarani ali prekinjeni odnosi v tem času zlahka pridejo na dan. Vezani boste imeli pred seboj težavo, pa čeprav bo strast hotela veliko več od razpoložljivega v danem trenutku. Ostati morate prepričani vase, saj boste tako hitreje spoznali, da situacija ni tako naporna, kot ste sprva mislili. Čas za izobrazbo je zdaj več kot odličen, le vaše počutje se lahko v tem smislu  hitro spreminja. Svetujem vam previdnost, saj časa za pojasnjevanje kasneje ne bo.
Povezave in ujemanja
Najboljše ujemanje ali poslovne povezave se lahko predvidoma pojavijo med vami in osebami, ki so rojene maja, julija ali oktobra. Številka, ki vas bo v tem času spremljala pri poslih, je 10. Nikar ne zaupajte številki 1.

Rojeni novembra
December 2020 bo mesec ljubezni, romantike, sproščanja, iskanja novih priložnosti. Ne bo pa primanjkovalo hitrih finančnih preprek. Mesec bo slab za odnose in hitre spremembe. Pred vami bo tudi čas za novosti in vse v povezavi z intuicijo. Namig vam bo več kot dovolj, da se boste podali v svet ljubezni in strasti. Sicer pa boste posle dobro izpeljali in tudi zaključili. V očeh tistih, ki bodo te dni poleg vas, boste ustvarili podobo izjemnega sodelavca, znanca ali prijatelja. Vaša najboljša in obenem zaupanja vredna oseba vam bo stala ob strani in lahko ji boste popolnoma zaupali. Ker ste se v preteklosti zelo potrudili, bo zdaj nastopil pravi trenutek, da naredite nekaj zase.
Povezave in ujemanja
Najboljše poslovne povezave se lahko pojavijo med vami in osebami, ki so rojene januarja, februarja, maja, junija, avgusta ali septembra. Številka, ki vas bo v tem času poslovno spremljala, je 2. Nikar pa ne zaupajte številki 15.

Rojeni decembra
December 2020 bo kljub dinamičnemu vzdušju v vašem primeru mesec zadržanosti, odmaknjenosti, razmišljanja, kreative in spletk. Kljub naglim in čudnim dogodkom bo na vas deloval izjemno energetsko stimulativno in optimistično. Praznovali boste tudi svoj rojstni dan, zato vam iskreno voščim vse najlepše in najboljše, predvsem pa obilo zdravja. Delovnega zagona vam tako ali tako ne bo primanjkovalo in finančne zadrege boste premostili zelo elegantno in učinkovito, bolje kot običajno, zato vam svetujem le izjemno zbranost ter obilo optimizma. Situacija vaših sodelavcev vas bo začela zelo zanimati, ko boste ugotovili, da so nekateri veliko bolj neiskreni, kot ste si mislili.
Povezave in ujemanja
Najboljše ujemanje ali poslovne povezave se tokrat lahko predvidoma pojavijo med vami in osebami, ki so rojene januarja, marca, aprila ali novembra. Številka, ki vas bo v tem času spremljala v poslih, je 10. Ne zaupajte številki 12.