Astro

Tedenski horoskop: upiranje in laganje samim sebi bo rodilo le bolečino

Andreja Novak
30. 11. 2020, 09.54
Posodobljeno: 30. 11. 2020, 09.55
Deli članek:

Ponedeljkov lunin mrk na polno luno v dvojčkih bo mogočno vplival na vaše videnje sebe in drugih ter vam bo odstrl tančice iluzije glede določenih odnosov. Lahko, da bo boleče, še posebno če se boste upirali in si lagali zato, da se vam ne bi bilo treba spremeniti. Ne delajte si tega, samo poglejte iskreno, s kom vam je lepo in dobro in s kom ne. Nedelja bo pravi praznik, ko boste lahko sproščeno objeli določeno osebo, kar ste si že dlje časa želeli. Dobri barvi tedna: svetlo zelena in temno modra.

Dreamstime
Lunin mrk bo nastopil v ponedeljek, 21. januarja, ob 6.13.

Oven 21. 3.–20. 4.
Počutje: *
Zmedeni boste in zdelo se vam bo, da nimate nobenega vpliva na svoje življenje. Naleteli boste na ovir
e, čakanje ali pa bostepotrebovali pomoč od drugih, kar vas bo dodatno obremenilo. 
Ljubezen: **
Pomembno je, da ste optimistično razpoloženi, ne glede na vse, kar se dogaja okoli vas. Samo tako
se boste lahko odzvali optimalno in rešili marsikatero zagato. Če se boste jezili, umikali ali celo pritiskali na druge, se lahko znajdete v večjih težavah.
Posel/
denar: *
Usmerite se v kreativnost in
hkrati v vsakdanje delo, saj je to pomembno za vaše obilje. Ponedeljkova polna luna in lunin mrk vam bosta namreč zamajala finančne temelje, in če ne boste sodelovali sproti in pokazali svojih vrlin pravočasno, se lahko zgodijo prekinitve pritoka denarja ali težave pri popravilih ter vseh materialnih zadevah. Če boste aktivno sodelovali brez slabe volje, si lahko obetate napredovanje ali povišico.
Nasvet tedna: 
Vztrajajte vsaj mesec dni v dobrem sodelovanju, da si p
ovrnete ugled. Pomembno je namreč, kako drugi gledajo na vas, saj to okrepi vašo življenjsko moč.

Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: ***
Lunin mrk v ponedeljek
bo odpravil nekatere težave s čustvi oziroma postalo vam bo jasno, kje izgubljate energijo in svoj čas. Ohranite zbranost in poglejte na novo na svoje življenje.
Ljubezen: ***
Komunikacija bo
vaše orožje in hkrati orodje, zato pazljivo. Z besedami si lahko namreč ustvarite težave, lahko pa zelo na hitro rešite spor ali pospešite reševanje zadev. Uporabljajte besede pametno, naj ne letijo nekontrolirano iz vas, še posebej v družbi vaših bližnjih. 
Posel/
denar: ***
Odlično možnost imate, da si odprete pot v tujino ali na daljše izobraževanje, kar vam bo omogočilo življenje, po katerem že dlje časa hrepenite. Poslovno napredovanje vam bo omogočilo nove korake v smeri, ki vam po vaše pripada.
Nasvet tedna: 
Ne pozabite, da je vsak dan, ki ste ga porabili za preteklost, izgubljen dan. Zato se umirite, razmislite o svojih prioritetah ter se jasno usmerite
k svojim največjim ciljem, ki jih lahko še letos dosežete ali vsaj naredite prve pomembne korake v to smer. 

Dvojčka 21. 5.–20. 6. 
Počutje: ****
Prebojno obdobje, ko vas lunin mrk ob polni luni v ponedeljek vabi, da si ustvarite čisto nove temelje. Če ste odlagali spremembe in čakali na pravi čas, je dobro, da se zavedate, da je ta čas prišel.
Ljubezen: ***
Imate možnosti stopiti na novo
pot in za sabo pustiti stara čustva in pretekle neuspehe ali tudi slabe odnose. S sproščenostjo in tudi komunikacijo z ljudmi, ki vas aktivirajo in podpirajo, boste lahko razrešili čisto vse. Zato se ne odmikajte, spregovorite o vsem, kar vas bremeni ali veseli.
Posel/
denar: ***
Novi temelji se prip
ravljajo, če ste tudi vi pripravljeni na spremembe. Za vse, česar se vam do zdaj ni dalo narediti, bo seveda treba sprejeti posledice ali to urediti v čim krajšem času. Nove temelje boste namreč morali postaviti na čisto ozadje in pokrpati vse luknje iz preteklosti.
Nasvet tedna: 
Kreativnost in stik z željami vas bo
sta aktivirala in v roku meseca dni se boste počutili čisto drugače. Ne čakajte, odložite oblačila, ki vam več ne ustrezajo, in se pripravite za novosti ter sprostite v pogovorih. 

Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: **
Zmedeni ste in boste še vsa
j mesec dni, saj se vam je življenjski kompas spremenil in se vam vse na novo postavlja. Imeli boste srečo v odnosih, tudi zdravje vam bo dobro služilo.
Ljubezen: ***
Vaši temelji niso stabilni, a
vzpostavljate nov, svoj način življenja. Edinopravilo, ki ga je dobro upoštevati, je, da ne trmarite več v komunikaciji in se tudi ne odzivate prehitro na ideje v sebi, temveč razmislite, kaj si resnično želite. 
Posel/
denar: ****
Manj sreče im
ate v svojem načinu razmišljanja, saj se niti zavedate ne, kako hitro sami sebe spodrežete in se postavite v neugoden položaj. Na srečo vas še rešujejo drugi, a vprašanje je, koliko časa bodo to pripravljeni početi, če ne boste sprejeli popolne odgovornosti zase. 
Nasvet tedna: 
Namenite pozornost svojimi mislim in načinu razmišljanja. Postanite bolj nevtralni do vsega in lažje boste izpeljali vse, kar si želite. Preden se odločite, v katero smer boste razmišljali, preverite vsa dejstva, ne nasedajte preteklim čustvom, ki vas samo strašijo pred spremembami. 

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje: ****
Dovolj imate čakanja na druge, da se spravijo v red. Javnost vam bo naklonjena in precej idej boste dobili, pa tudi ljubezenskih ponudb ali iskric strasti, ki bodo lahko preskočile tudi pri vas. Zanimivo bo in odkrili boste nov način zadovoljstva.
Ljubezen: ***
Precej lažje boste čustveno
opustili pričakovanja do bližnjih, ki se vam do zdaj nikakor niso izpolnila. Pomirili se boste s samo situacijo in jo s tem umirili. Odnosi vam bodo sicer pomembni, a se ne boste več tako vključevali, da bi zaradi drugih trpeli.
Posel/
denar: ****
Jasno imate
vzpostavljeno shemo delovanja in pridobivanja materialnih dobrin in to vas drži pokonci. Razumete, da ne gre vse naenkrat, in niste nepotrpežljivi, saj veste, da se vse slabo enkrat konča in boste kmalu lahko na novo aktivirali svoje dobre poslovne talente. 
Nasvet tedna: 
Usoda še ima nekaj dobrih stvari skritih za vas, če se boste le upali sprostiti v spremembah in sprejeti, kar bo lunin mrk spreminjal. Opazujte dogajanje okoli
sebe in sledite izključno glede na lastno počutje. Tako boste najhitreje našli dobre situacije. 

Devica 23. 8.–22. 9. 
Počutje: **
Prepričevali se boste, da se bo vse dobro rešilo, a sebi ne boste mogli skriti globokih skrbi, ki bremenijo predvsem vaš želodec in
zaradi katerih ste neprespani.
Ljubezen: **
Zaradi skrbi se ne boste čustveno odzivali na bližnje, niti na partnerjeve po
skuse, da bi vam pomagal. Sicer boste zraven, a del vas sploh ne bo mogel poslušati predlogov in vsega, kar vam bodo želeli povedati. Navzven boste čustveno zamrznili, a navznoter boste goreli od potrebe po spremembi. 
Posel/
denar: *
Spet boste morali prestaviti svoje delovne načrte. Lunin mrk bo okrepil pritisk negativnih misli glede preživetja in ne boste si mogli pomagati, da ne bi razmišljali o vseh strahovih in slabih
stvareh, ki se vam lahko zgodijo.
Nasvet tedna: 
Potrudite se poiskati nov smisel, najdite optimizem v čemerkoli okoli sebe in se bolj usmerite v novosti. Vzemite si čas zase in poskrbite za dobro fizično počutje. To vam bo dalo večje moči, možnosti odločanja, notranj
o urejenost in na srečo tudi optimizem.

Tehtnica 23. 9.–23. 10. 
Počutje: ****
Zadovoljstvo se vam bo okrepilo, zato ne boste želeli menjati svoje rutine, ki vam v teh časih omogoča dobro življenje. Ne samo, da ste ponosni nase, da ne padete v čustva drugih, temveč ste tudi presenečeni, ker se vam vse stvari resnično uredijo brez truda ali pretiranih skrbi.
Ljubezen: ****
Vztrajali boste pri nekaterih svojih odločitvah, kar vam bo zelo
ustrezalo, a bo zelo presenetilo vaše bližnje, saj običajno niste tako vztrajni. Lunin mrk vam bo še dodal sproščenosti v domu in okrepil vaše srčne želje, ki jim boste posvečali precej časa.
Posel/
denar: ***
Hvaležni boste za vse, kar imate in kar lahko počnete. Zavedali se boste, da ste privil
egirani oziroma da ste si s preteklim delom vse to zaslužili, a vseeno boste vsak dan znova zaznavali globoko srečo, da ste tako povezani s svojim življenjem. 
Nasvet tedna: 
Domišljij
o boste samodejno namenili realizaciji vsega, kar si vaše srce želi, in v vsem tem nadvse uživali. Zato si dovolite sproščeno spreminjati in doživljati posamezne korake doma in v poslu, saj boste s tem naredili največ,kar zmorete. 

Škorpijon 24. 10.–22. 11. 
Počutje: ***
Ponedeljkov lunin mrk ob polni luni vam bo omogočil na novo videti svoje življenje, vključno z nekaterimi napakami, ki so vas v preteklosti čisto preveč obremenjevale. 
Ljubezen: ***
Pozitivne spremembe
se bodo v odnosih zgodile takoj, ko boste pokazali interes za stvari, ki so vam resnično pomembne, in tudi z ljubeznijo pristopili do tistih, ki jih imate resnično radi. Najprej bodo presenečeni, a se bodo hitro omehčali in vam odprli srce. 
Posel/
denar:***
Uspeh v poslu je močno povezan z odnosi, ki pa se jih izogibate. Zato je dobro, da se začnete zavedati, da brez ukvarjanja z drugimi in dobrega sodelovanja stvari ne bodo stekle tako, kot si želite. 
Nasvet tedna: 
Opustite želje, da bi rešili vse, kar se rešiti da, temveč začutite, kako bi bilo, če se sproti iskreno in odprto pogovarjate. Odločite se in
opustite preteklost, vse pretekle načrte, ki se niso izpeljali, in vse odnose, ki se do zdaj niso razrešili. Boljšega obdobja za lastne spremembe ne boste našli. Vstopite v svoj resnični svet. 

Strelec 23. 11.–21. 12. 
Počutje: ****
Začutili boste veliko olajšanje ob vsem dogajanju. Imeli boste občutek, da ste dobili še eno priložnost za življenje in da lahko resnično začnete vse na novo.
Ljubezen: ****
Precej odnosov s prijatelji in znanci se bo razrešilo. Bolj jasni bodo postali vaši motivi in lažje se bo pogovoriti o tem, kaj si kdo želi. Ne
odzivajte se na obtožbe okolice ali provokacije na družbenih omrežjih, samo osredotočite se na vse, kar si sami želite uresničiti do konca leta ali v prihodnosti.
Posel/
denar: ****
Dobili boste veliko odličnih idej, predvsem pa notranje in fizične moči, da boste vzpostavili nove razmere za svoje materialne želje. Še malo potrpežljivosti, pa se bo vse začelo odvijati
veliko bolje kot v preteklosti. 
Nasvet tedna: 
Usoda vas bo popolnoma podp
rla v dobro, če boste le ostali zvesti sebi in usmerjeni v delovanje. Zdaj resnično ni čas za čakanje in hrepenenje, temveč samo za akcijo. Osredotočeni bodite nase in na svoje cilje, tokrat ne dovolite, da vas drugi rekrutirajo za svoje cilje. 

Kozorog 22. 12.–20. 1. 
Počutje: **
Dogajanje vse na vseh področjih vas bo prepričalo, da ne morete več čakati na spremembe, temveč morate samo sodelovati. Ne boste imeli časa ne spati ne čakati na to, da drugi kaj spremenijo. Zadovoljni boste, če boste dan za dnem izpeljali vsa
j približno tako, kot ste želeli. Lunin mrk ob polni luni vam od ponedeljka naprej ne bo več kril hrbta s preteklostjo, temveč bo na široko odprl vrata sedanjosti.
Ljubezen: **
Partner ali simpatija vas bo
ugledala v čisto v drugi luči, saj boste imeli pozornost tokrat res na sebi. Dobro sodelovanje bo pokazalo vajino kompatibilnost.
Posel/
denar: **
Strahovi bodo izginili, ko se boste na polno usmerili v to, kar morate zares početi. Ne bo vam nič težko, saj čutite, da je čas, da naredite prave korake naprej in dosežete tak način dela, ki vam ustreza
Nasvet tedna: 
Če ste do
zdaj že sprejeli kakšno odločitev za spremembe v življenju, bo to obdobje za vas samo konkretno nadaljevanje. Ne boste več opazovalec tujih življenj, temveč se boste znašli v vrtincu svojega. Zato sodelujte, sistematično in iskreno, pa se vam bo vse dobro izšlo. 

Vodnar 21. 1.–18. 2. 
Počutje: ****
Vse bolj vam je jasno, da se ne boste mogli izogniti vodilni vlogi v svojem življenju. Ne glede na to, na koga vse si želite predati odgovornost, se kot bumerang vedno vrne k vam.
Ljubezen: **
Vedno ste čakali na pravi čas in
zdaj, ko je vse v največjem kaosu, ne vidite več smisla čakanja. Romantika bo malo popustila, saj boste čisto preveč občutljivi na vse tiste, ki bodo prelagali svoja opravila na druge, in ne boste več razumevajoči v vseh pogledih, temveč iskreni in trezni tako v poslu kot doma. 
Posel/
denar: **
Nestrpni boste do ljudi, a delo se bo dobro izšlo, zato se vam bo zdelo, da je nestrpnost dober recept, da vse naredite hitro in učinkovito. Sprostite se, saj sodelavci komaj čakajo, da se stanje umiri. Tudi v miru boste naredili veliko. 
Nasvet tedna: 
Sledite notranji trmi, ki jo bo aktiviral ponedeljkov lunin mrk. Aktivirala vam bo jasne cilje in tudi spozna
nje, da imate vsega dovolj in da je čas, da zaživite čisto po svoje. Tako se boste prenehali truditi s komunikacijo in boste jasno dali vsem vedeti, da nimajo vpliva na vas. 

Ribi 19. 2.–20. 3. 
Počutje: *****
Zadovoljni boste s sabo in svojim načinom življenja, še poseb
no ko boste ugotovili, da nihče nima nič proti temu, da nadaljujete v svojem stilu.
Ljubezen: ****
Ob luninem mrku boste
morda začutili željo po dvojini oziroma večji odprtosti za ljubezen. Sočasno boste zaznavali odzive okolja na vašo vse bolj prebujajočo se življenjsko oziroma seksualno energijo, kar vam bo seveda godilo. Želeli si boste več dogodivščin, a vas okoliščine pri tem ne bodo ravno podpirale.
Posel/
denar: ****
Morda boste povabljeni na daljše potovanje, in če je le mogoče, sprejmite povabilo. To bi dalo piko na i vašemu doživljanju življenja in dobili bi priložnost za sprostitev ter sočasno širitev delovnih obveznosti, kar si že dolgo želite. 
Nasvet tedna:
Osredotočite se na svoje konkretne, materialne rezultate, da boste lahko
dolgoročno uspešno počeli to, kar vas veseli. Ne bo dovolj samo dobro počutje in razumevanje, pomembno bo, da imate dovolj denarja in urejene finančne temelje, da se boste lahko sprostili.