Astro

Napoved Andreje Novak do 5. 11.: pretreslo nas bo do obisti

Andreja Novak
29. 10. 2020, 23.00
Deli članek:

Čas od 30. oktobra do 5. novembra bo energijsko obdobje budnosti in spreminjanja, ko lahko vsak čisto na svoj način doživi spremembe in si postavi svoje nove temelje življenja.

dreamstime
ženska

Ohranite stik s svojo močjo, željami in opazujte, kaj dostavlja življenje na vaš prag. Toliko močnih sprememb na vseh nivojih, da je skorajda nemogoče, da bi to obdobje preživeli brez dramatičnih (in koristnih) sprememb. Sobotna polna luna bo pokazala na čustveno preobilje in kjer boste šepali, ne skrbite, rešitev bo kmalu. V naslednjih dneh bo močna povezava Merkurja, ki se bo obračal v direktno fazo, z učinkovitim Saturnom poskrbela, da boste doživeli prava spoznanja in tudi izrazili prave stvari. To do obisti pretrese naše temelje, za kar bo poskrbela močna povezava Jupitra in Plutona v kozorogu, ki tokrat zadnjič daje možnost novih začetkov in temeljev za celo življenje.
Petek, 30. 10.
Dinamičen dan, ko se vam bo dalo narediti vse tisto, kar ste prej prelagali. Lahko, da boste rahlo vzkipljivi, a se boste kaj hitro pomirili, če vas bo okolica upoštevala. Vse več idej boste imeli, kako rešiti situacijo in kako se lotiti stvari na malo drugačen način. Komunikacija vam ne bo več delala težav, nasprotno – pravočasno in dovolj jasno ter z močjo boste izrazili vse, kar vas bo mučilo in tudi povprašali o stvareh, ki so vam pomembne. Zvečer pojdite prej spat, da vas ne premami dobra hrana, saj bo luna prešla v znamenje bika in vam bo vse bolj zadišalo, še posebej, ker je jutri polna luna.
Sobota, 31. 10.
Dan reformacije v polni luni, pa tudi čarovniški praznik, ki prihaja iz Amerika zaznamuje današnji dan. Polna luna v biku malo pred 16 uro bo želela, da dobro jeste, medtem ko vas lahko srečanje Urana in Lune naredi nemogoče. Bodite pozorni pri kakršnem koli delu ali vožnji, saj so možnosti nenadnih nesreč, dogodkov večje malo po polni luni in celo popoldne. Če si želite spremeniti prehranjevalne navade, potem je danes tisti dan, ko se odločate za spremembe in jih korak za korakom začnete vpeljevati v svoje življenje.
Nedelja, 1. 11.
Čustveno bolj občutljiv dan, ko se vas bodo lahko lepa čustva globlje dotaknila, vzeli pa si boste tudi čas za razmislek o svojem življenju in o tem, kam ga želite voditi. Vzemite si čas za svoje ljubljene, ki še živijo in bodite do njih ljubeči in pokažite svojo naklonjenost. To bi si želeli tudi vaši pokojniki. Ob tem, ko se boste poklonili spominom na njihovo življenje, bi bilo najboljše, če lahko razmislite tudi o vsem, za kar ste hvaležni preteklosti in vsem ljudem, ki so bili z vami. Tako boste začutili blagoslove in lahko stopili korak naprej.
Ponedeljek, 2. 11.
Misli in lahko tudi besede vam bodo prehitro uhajale. V vas in okolici se bo ustvarjal določen psihični pritisk, lahko pa tudi red za nov način življenja. Lažje boste razmišljali in hitreje boste našli prave rešitve, zato od daleč poglejte na svoje življenje in si iskreno priznajte, kakšne spremembe bi želeli sprejeti v svoje življenje. Ne glede na karkoli, bo potreben nov pristop in če ne boste sistematično uvedli sprememb, bo življenje vneslo to potrebo. Bodite prvi in sodelujte z vsem, kar vam olajša način življenja in obogati vaše notranje talente.
Torek, 3. 11.
Čustva se bodo odtajala, misli in besede pa zaustavljale. Sedaj ni čas za odločitve, res je sicer, da se Merkur obrača v direktno fazo, vendar bo danes in še jutri precej počasen in takšne bodo tudi komunikacijske reakcije ljudi. Medtem ko bodo čustva precej bolj hitra in učinkovita, še posebej strastni pogledi in objemi, ki jih bodo zvezde aktivirale. Lahko, da se nenadno srečanje s simpatijo hitro spremeni v vroč zmenek, ali da iz bežnega komentiranja preidete na resne in konkretne pogovore, ki se lahko podaljšajo globoko v noč. Zanimivo bo.
Sreda, 4. 11.
Dinamičen dan, ko boste veliko komunicirali, a bolj malo zmenili. A odkrili pa boste srečne namige usode, kje tiči vaša ljubezen in vaša skrita strast. Jasno vam bo, kaj potrebujete za osvežitev svojega življenja in lahko, da boste srečali bodočega partnerja ali se bodo iskrice obnovile v domačem odnosu. Čustveno boste veliko bolj odkriti in odprti, kar bo presenetilo celo vas in vas na določen način osvobodilo. Optimizem bo prevladal, ko boste spoznali, da je čisto dovolj, da ste iskreni, da se stvari lahko začnejo spreminjati na bolje.
Četrtek, 5. 11.
Vse bo v zraku, od strasti, do urejevanja. Zvezde napovedujejo dober ples, v katerem je potrebno ujeti lastno strast in dober način razmišljanja. Ne skrivajte se, saj se je začel večdnevni vpliv povezave Jupitra in Plutona, ki v kozorogu ustvarjata nove temelje. Čas je torej za spremembe, ki bodo spremenile način življenja. Ne čakajte, ustvarjajte zase in za svoje bližnje tisto življenje, ki ga želite živeti. Proti večeru se okrepijo pozitivni čustveni vplivi, možna euforija, zaljubljenost in večja sreča.