Astro

Covid 19: veliki načrt teme se je obrnil proti njej in postal orodje luči

Anamarija Kovačič
25. 10. 2020, 12.12
Posodobljeno: 25. 10. 2020, 12.20
Deli članek:

Koronavirus je virus, ki je bil ustvarjen v temi in iz teme, da z njim izpelje svoj veliki temačni načrt. A se je vse obrnilo na glavo: postal je glavno orodje luči in svetlobe za prebujenje sveta.

dreamstime
svetloba

Zemlja je stopila na pot velikega dviga zavesti človeštva. Veliko luči prihaja na Zemljo. In ta luč osvetljuje temo.
Vse več luči je in ta luč jemlje prostor temi. Stiska jo v kot. V svojih poskusih preživetja bo tema sejala na svetu še več strahu, še bolj bo močna v poskusih, da nam vzame svobodo.
Vedimo, da je luč že tako močna, da se tema ne more nikamor več skriti. Na dan bodo prihajale resnice sveta. Resnice vseh vlad, ki sodelujejo s temo. Sejejo strah, ampak tudi njih je strah. Ker vedo, da izgubljajo bitko. V tej norosti bodo sami sebe razkrinkali. Vse več ljudi bo videlo resnico. Bo pa moralo iti tako daleč, da se bodo lahko prebudili tudi tisti, ki globoko spijo.
OHRANIMO SVOJO MOČ
Ostanimo mirni. Vedimo, da za vsem tem poteka veliki plan luči. Zmaga luči se je že zgodila, samo ni še vidna v fizičnem svetu. Na površje mora priti vsa tema, da jo vidimo in da se lahko transformira v luč.
Nastaja nova Zemlja. Staro se ruši, vse vlade, vsi sistemi, da bo lahko nastalo novo. Ni druge poti. Staro mora oditi. Vse tisto, kar ni luč.
Bodimo zunanji opazovalec. Odmaknimo se od vsega zunanjega, ki nam daje občutek strahu, nemoči, nesvobode. Kljub vsem ukrepom, vsemu odvzemanju svobode, se lahko v sebi počutite varne in svobodne.
Mi, samo mi smo tisti, ki bomo izbrali. Izbrali bomo, v katerem svetu bomo živeli. Ali bomo izbrali strah ali ljubezen. Ne izgubljajmo svoje svetlobe in svoje moči z obsojanjem teme in s strahom. Ohranimo svojo moč za luč. Pojdimo v svoje srce – v naš sveti tempelj duše, kjer je kraljestvo miru, ljubezni, sreče, radosti, svobode. Srce občuti mir, tudi če okoli nas divja nevihta. Srce ve, da bo vse dobro.
V teh trenutkih je resnično pomembna vsaka misel ljubezni vsakega posameznika. Samo z našo lučjo lahko odpremo vrata novemu, lepšemu jutri. Z našo ljubeznijo pripravljamo pot življenja v miru, radosti, ljubezni, svobodi, sreči, obilju.
Ostanimo v svetlobi. Ostanimo v miru. Odprimo vrata novi Zemlji. Izberimo ljubezen in luč.