Astro

Hišna številka: povej mi svoj naslov in povem ti, kdo si

sn
16. 9. 2020, 15.28
Posodobljeno: 16. 9. 2020, 16.21
Deli članek:

Menda v svoje domove tudi nismo zašli naključno, ampak nas je tja nekaj vleklo – morda prav vibracija števila, ki dom označuje

dreamstime
ženska

In če vibracijo spoznamo do njene obisti, jo z lahkoto izkoristimo ter s svojim domom in drugimi družinskimi člani zaživimo v topli harmoniji.

Hišna številka namreč označuje naš dom in hkrati razkriva energijo, ki nas v domačem okolju podpira in nas uči lekcij, ki jih nujno potrebujemo.

NAVODILA
Kako izračunati število svojega doma? Zapišite si hišno številko in posamezne števke seštevajte, dokler ne dobite enomestnega števila.
Primer: Slovenska ulica 658.
6 + 5 + 8 = 19; 1 + 9 = 10; 1 + 0 = 1
Če živite v večstanovanjski hiši, je dominantno število vašega stanovanja, hišna številka pa je vaše sekundarno število.
Primer: Slovenska ulica 252, stanovanje številka 59.
5 + 9 = 14; 1 + 4 = 5.
2 + 5 + 2 = 9.
Največji vpliv na vas ima torej vibracija števila 5, vpliv števila 9 je manjši.
RAZLAGA
– Število 1 pomeni razvoj in nove začetke, tudi individualnost. Izziv vam bodo predstavljali zahtevni projekti, saj se boste pri doseganju želenega večkrat počutili izolirane.
Nasvet: prizadevajte si, da boste z drugimi v čim boljših odnosih.
– Število 2 pomeni zakon, partnerstvo, dobre zveze, darežljivost in sočutje. Vaš izziv lahko postaneta pretirana občutljivost in odvisnost od drugih.
Nasvet: poslušajte svoj notranji glas in se vključite v širni svet. Poleg vaših najbližjih obstaja še veliko dobrih ljudi.
– Število 3 pomeni čudeže, odprtost, optimizem, napredek, velike vizije in pestro družabno življenje. Vaš izziv bo verjetno vezan na vaš življenjski moto: uživajmo danes, plačali bomo jutri.
Nasvet: ostanite karseda prizemljeni, osredotočite se na skrb zase in ne pozabite na druge.

profimedia
3 + 10 = 4. To pomeni, da vam bo dobro delo, če boste več časa preživeli v družbi.

– Število 4 pomeni stabilnost, zdravljenje, objektivnost, realnost, pomoč drugim in uživanje v delu. Vaš največji izziv bo trud, da delo ne bi prevladalo tudi nad zasebnim življenjem.
Nasvet: namenite dovolj časa zabavi in se trudite za lastno življenjsko ravnotežje.
– Število 5 pomeni spremembo, svobodo, pustolovski duh, vznemirjenje in romantiko. Težave bodo nastale, če boste v vsem pretiravali – v dobrem in slabem.
Nasvet: preden sprejmete kakršnokoli odločitev, si vzemite čas in o zadevi temeljito premislite. Le tako boste svojo energijo manifestirali na pravo mesto.
– Število 6 pomeni harmonijo, ravnotežje, odgovornost, družino in kreativnost. Vaš izziv bosta le pretirana radodarnost in zapiranje vase.
Nasvet: najti morate ravnotežje med dajanjem in prejemanjem. Poskušajte več časa preživeti v družbi.
– Število 7 pomeni notranjo modrost, sanje, vizije in svetost. Vaš največji izziv bo sobivati z drugimi, ker boste pred materialno vedno odločno postavljali duhovno in sami pri sebi tarnali, da vas nihče ne razume.
Nasvet: izkoristite svojo iznajdljivost in poiščite ljudi, ki imajo podobna stališča in vrednote. Le ozrite se okrog sebe, zagotovo jih boste našli.
– Število 8 pomeni celovitost, obilje, moč, javno priznanje in notranji mir. Vaša izziva bi lahko bila finančne težave in pretirana egocentričnost.
Nasvet: večkrat izrazite zahvalo in hvaležnost, učite se iz lekcij, ki ste jih že doživeli, in kdaj pomislite, da bi lahko za sočloveka naredili kaj dobrega.

profimedia
2 + 7 = 9. Število vas opominja, da zaživite svojo resnico.

– Število 9 predstavlja humanost, modrost, sočutje in srečo. Največji izziv vam bo predstavljalo iskanje smeri, v katero bi usmerili svojo energijo, saj vse življenjske situacije vidite preveč široko.
Nasvet: živite svojo resnico in bodite zgled drugim, svojo energijo pa izkoristite za odstiranje skrivnostnih tančic s svojega življenja.