Astro

Horoskop za torek, 1. septembra

Andreja Novak / Dobra karma
1. 9. 2020, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Vaša samozavest se bo nekam skrila in previdni boste na vsakem koraku, saj boste imeli občutek, da vam želijo vsi škodovati. Umirite konje in se poglobite v delo.

Bik

Dopoldansko delo lahko, da ne bo dobro sprejeto od nadrejenih, kar vam bo povzročilo stres in obremenjevali se boste. Razmislite, kaj želite doseči in ukrepajte.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Dvojčka

Dopoldne se izogibajte prepirom ali kakršnem koli razpravljanju o vam pomembnih stvareh. Ne boste se mogli zadržati in boste pretiravali v vsem ter se čisto osmešili.

Rak

Sproščeni boste in zadovoljni v službi in družbi, a vam bo zelo pomembno, da vam priznajo vašo moč in vlogo v skupini. V nasprotnem primeru boste precej neprijetni. 

Lev 

Ne glede na obilo opravkov in polno zaposlenost, ki vas danes čaka, boste vseeno v sebi hrepeneli po določeni osebi ali situaciji, ki se vam je globoko vtisnila v srce.

Devica

Ujezile vas bodo nekatere že dogovorjene stvari, ki se jih ne bodo držali. Vseeno boste malo pretiravali z ostrino jezik in se lahko kakšen poslovni odnos prekine.

Tehtnica

Srečali boste osebo, ki vam bo pomagala urediti določene uradne papirje ali posle. Popoldne lahko, da vam bo sterejša oseba pokazala naklonjenosti, ki vas bo zmedla.

Škorpijon

Preverjali boste osebo, ki vam je razburkala čustva in se dotaknila srca. Izvedeli ne boste nič posebnega, zato se boste umaknili, ker bo čisto preveč povprečna.

Strelec

Izogibajte se alkohola ali drugih substanc, ki vam dajejo lažen občutek varnosti in sproščenosti. Odmaknejo vas od realnega dogajanja, kjer pa zamujate dobre stvari.

Kozorog

Ljubezen se bo pokazala, ko ste že čisto opustili upanje, da se realizira. Bodite pozorni in nežni, da je ne zagrabite preveč, saj je tako krhka, da jo lahko zdrobite.

Vodnar

Ponos vam bo danes tako v korist, kot tudi v škodo. Preveč hitite v svojih načrtih in vse, kar mimogrede pride, izpustite. S tem ne sprejmete sprememb, ki si jih želite.

Ribi

Komunikativni boste in nič vam ne bo težko se dogovoriti. S svojo vztrajnostjo lahko danes naredite stvari, ki vas še iz preteklosti žulijo in s tem pomirite nemir v okolici.