Astro

Tedenski horoskop: nujen bo razmislek, da se ne spravite v neroden položaj

Andreja Novak
31. 8. 2020, 07.07
Deli članek:

Dobri vplivi za začetek delovne jeseni! Odprtega uma boste, a morda tudi prehitrih odzivov in besed.

Pixabay
Skreirajte si svoje idealno življenje.

Če le lahko, ta, 36. teden letošnjega leta od 31. avgusta do  6. septembra, najprej razmislite, kaj bi želeli komu odgovoriti, sicer se lahko hitro sami spravite v naroden položaj. Številni različni ljudje bodo prišli v vaše življenje in smiselno je, da se naučite komunicirati in sodelovati z vsakim posebej. Ne pričakujte, da boste delovali po uravnilovki in da se bodo potem stvari same uredile. Vikend bo malo bolj sproščen in ljubeč, pazite pa, da simpatij in ljudi, ki vas imajo radi, ne odženete z nenehnim klepetanjem o nesmiselnih stvareh.
Dobri barvi tedna: zelena in svetlo siva.

Oven 21. 3.–20. 4.
Počutje: **
Prve dni se bo vaša samozavest kar nekam skrila in previdni boste na vsakem koraku, saj boste imeli občutek, da vam želijo vsi nekako škodovati. V drugi polovici tedna pa boste že ponosni na svoje dosežke in hvala vam bo dobro dela. To se bo poznalo tudi na vašemvidezu, ki ga boste vse bolj modno urejali, kar bo okrepilo tudi vaš uspeh. 
Ljubezen: ***
Počasi se vam bo izboljševalo razpoloženje, in bolj ko boste aktivno sodelovali pri vseh dejavnostih, večji vpliv boste imeli v okolju in bolj boste čustveno odprti. Zdelo se vam bo, da ste zamudili ljubezen življenja in da se odmikajo dobre priložnosti za srečanje z vam pomembno osebo, kar bo deloma res. Prihodnjič bodite pripravljeni.
Posel: **
Ne trmarite pri svojih odločitvah in ne prevzemajte prevelike odgovornosti za nekaj, kar ni potrebno, da si ne nakopljete večjih težav. Umirite konje in se poglobite v delo. Iskali bodo krivca, zato se ne izpostavljajte.
Nasvet tedna: 
Bodite pozorni, da sodelujete z življenjem tako, da sprejemate, kar vam daje, da ne zamudite predvsem ljubezni. 

Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: ****
Polni boste energije in delavni, kar vam bo dalo večjo prednost pred ostalimi. A lahko se zgodi, da boste nihali med pretirano jezo in močno voljo, zato se boste morali odločiti, v katero smer želite zapeljati svoje življenje.
Ljubezen: ***** 
Počutili se boste močne in magnetno privlačne, kar bo potrjeval tudi nasprotni spol. Flirtali boste povsod in samozavest vam bo rasla. Pazite samo, da partner tega ne opazi. Če bo sumničav, mu odkrito priznajte ljubezen.
Posel: ***
Vašega truda nadrejeni ne bodo dobro sprejeli, kar vam bo povzročilo stres in skrbi. Razmislite, kaj želite doseči, in ukrepajte na pravi način. Napredovanje vam bo veliko pomenilo, zato se boste kar najbolj potrudili. Ponosni boste na svojo dobro organizacijo in trud. 
Nasvet tedna: 
Bodite pozorni, da sebe ali bližnjih ne utrudite s čezmernim besedičenjem. S tem se namreč odmikate od pravega bistva in ustvarjate večje težave, kot si mislite. Raje se držite dobrega načrta, za katerega imate vse, da ga čim hitreje izpeljete. Odlično vam bo šlo, če boste pošteni tako do sebe kot do drugih. 

Dvojčka 21. 5.–20. 6. 
Počutje: **
Končno se boste lahko sprostili v odnosu do neke ženske, ki vam bo pomagala preseči staro žalost in občutek manjvrednosti, ki vas je včasih odpeljal v depresijo.
Ljubezen: ***
Želeli si boste družinskega druženja, izletov in aktivnosti, ki bi vas povezovale. Če vas bližnji ne bodo uslišali, se boste zatekli v hladen in užaljen molk, ki so ga sicer že navajeni. Želeli boste popraviti nekatere krivice iz preteklosti, pa čeprav jih niste vi zagrešili. Občutek krivde vas bo preganjal, ker boste želeli razumevanje med vsemi v bližini.
Posel: ***
Odlične ideje vam bodo dale zagon za nove projekte, ki se jih boste lotili tako intenzivno, da boste številne pritegnili s svojim zanosom. Srečni boste zaradi dobrih sprememb. 
Nasvet tedna: 
Ne pobegnite od skrbi, ki vam ne bodo dale miru. Pokličite ustrezne službe ali ubesedite vse strahove in najdite rešitve s pravimi ljudmi, da vam ne bo žal. Pazite na dejanja ali prehude besede, saj lahko zanetijo večji prepir, ki ga boste težko pogasili oziroma »prebavili«. 

Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: ***
Polni boste idej in naklonjenosti do ljudi, kar boste pokazali na različne načine. Veliko preveč besed boste izrekli in tako prehitro dali obljubo, ki vas bo bremenila dlje časa. Dinamični boste in pripravljeni na kakršnokoli akcijo, tako v poslu kot s prijatelji.
Ljubezen: ****
Nemir v vas se bo hitro umiril, ko boste prešli k svojemu najljubšemu opravilu – kuhanju za ljubljene. V tem boste imeli velike uspehe in verjetno tudi veliko družbo za svojo mizo. Darila bodo prihajala od vsepovsod in vas razveseljevala na vseh področjih. Sprejemajte dobre spremembe. 
Posel: ***
Sproščeni boste in zadovoljni v službi, a vam bo veliko pomenilo, da vam priznajo moč in vlogo v skupini, sicer boste morda pokazali svoj bolj temačni del. Pretekli dogodki so vas razjezili, zato boste na vso silo želeli dokazati, da zmorete.
Nasvet tedna: 
Stran od alkohola indrugih škodljivih substanc, prav tako ne hodite na obisk k starejšim ljudem, saj boste preveč občutljivi in si lahko nakopljete večje težave. In ne ponočujte, saj obstaja nevarnost nasilja do vas. 

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje:***
Počasi se z vašega videnja življenja odstira meglica in vse bolj prepoznavate nekatere iluzije, v katerih ste živeli do zdaj. Družina bo tista, ki jo boste videli vse bolj realno. 
Ljubezen: ***
Žalovali boste, da niste naredili določene poteze, ki bi v vaše življenje prineslaveč ljubezni, saj boste pogrešali bližino iz bližnje preteklosti. Prijetna novica vas bo razveselila bolj, kot ste pričakovali, kar vas bo presenetilo in zazibalo v prijetno sanjarjenje ter pričakovanje prihodnosti. Ne pozabite odgovoriti. 
Posel: ***
Iz nestrpnosti se bodo porodile najboljše ideje, ki vam bodo dale veselje, da jih tudi čim hitreje uresničite. To bo osvežilo ne samo poslovno, temveč tudi osebno življenje in okrepilo strast do vsega. Počakati bo treba na primerno priložnost, nič ne bo šlo na silo. Morda boste zaključili odnos z osebo, ki vas ves čas napada. 
Nasvet tedna: 
Ne odzivajte se na provokacije, ki jih bo okolica namenjala prav vam. Ohranite notranjo stabilnost in se ne podajajte v zaščito kogarkoli kjerkoli. 

Devica 23. 8.–22. 9. 
Počutje:**
Čutili boste pritiske iz okolja. Nadzor drugih nad vami vam ne bo všeč, a vprašanje je, ali boste kaj rekli ali naredili v povezavi s tem. Zaradi vsega tega vas bo morda bolela glava,a boste pomoč sprejeli samo, če bo nujno.
Ljubezen: ***
Malo vam bo odneslo zbranost zaradi pretiranih čustev okolice, še posebej žensk v vaši bližini. Ne bodo vam dale miru, kar vas bo močno utrudilo, da ne boste nič naredili. Če boste pravočasno izrazili svoje ideje in želje, se lahko zgodijo večje spremembe, ki vam bodo dale potrditev, da ste na pravi poti. Samo od vas je odvisno, ali boste sodelovali. 
Posel: **
Ujezilo vas bo, da nekateri ne bodo upoštevali dogovorov. Vseeno boste tako pretiravali z ostrino jezika, da se lahko kakšen poslovni odnos prekine. Veliko stvari boste želeli urediti, a vam bo šlo vse narobe. Spremenite načrte in opravite samo najnujnejše stvari z maksimalno zbranostjo.
Nasvet tedna: 
Nič naj vas ne moti, kar počnejo drugi, dokler vas pustijo pri miru. Tako boste lahko uresničili svoje načrte.

Tehtnica 23. 9.–23. 10. 
Počutje:****
Ne boste mogli skriti notranje strasti in zadovoljstva, ki vedno zagori ob določeni osebi. Vprašanje je, ali boste kaj ukrepali ali raje čakali, da drugi naredi odločilni korak.
Ljubezen: ****
Z lahkoto boste izrazili svoja čustva in s tem pomirili simpatijo ali partnerja. Magnetnaprivlačnost med vama se ne bo nič zmanjšala, kar bo okrepilo vajino komunikacijo in željo po druženju.
Posel: ***
Srečali boste osebo, ki vam bo pomagala urediti določene papirje glede uradnosti ali posla. Načrti za sodelovanje bodo vse večji, saj boste redno opravljali svoje dolžnosti ter hkratiuresničevali nove kreativne ideje. Pustili boste, da drugi požanjejo slavo za marsikatero stvar, h kateri ste sami največ prispevali. To vas ne bo motilo, saj vam bo koristilo spoznanje o drugih.
Nasvet tedna: 
Starejša oseba bo pokazala naklonjenost do vas, kar vas bo zmedlo, a ničesar ne spremenite v svojem fokusu. Največ uspeha boste dolgoročno dosegli z dobrodušno molčečnostjo, ki vas ne bo utrudila tako kot vročekrvno zagovarjanje ciljev. 

Škorpijon 24. 10.–22. 11. 
Počutje:****
Imeli boste odlične ideje in vse več energije, da jih izpeljete. Smiselno bi bilo, da se naučite čisto na novo skomunicirati vse, kar želite od drugih, saj vam bo to dalo potreben elan.
Ljubezen: **
Preverjali boste osebo, ki je razburkala vaša čustva in se dotaknila vašega srca. Izvedeli ne boste nič pretresljivega, a se boste vseeno umaknili, ker bo čisto preveč povprečna. Nekatere besede bližnjih vas bodo globoko prizadele, a se boste odločili, da boste tiho. Pa bi bilo bolje, da se izrazite, saj provocirajo zato, ker pri vas ne dosežejo odziva.
Posel:****
Z lahkoto se boste postavili zase in si povrnili dober ugled. Vsi vas bodo upoštevali, zato opravite vsa potrebna srečanja in tudi telefonske klice, da začnete delovati na polno.
Nasvet tedna: 
Ne razmišljajte več o preteklosti, temveč dovolite, da se dobra čustva in energije kopičijo v vas. Ko se bodo ponovile pretekle situacije, je smiselno, da dobro razmislite, kaj se morate naučiti iz njih. Res si boste želeli sprememb, a morate najprej ugotoviti, pri čem napačno predvidevate in se odzivate

Strelec 23. 11.–21. 12. 
Počutje:***
Zaljubljeni boste v življenje samo in vse boste sprejeli z dobro voljo. Morda boste malo odmaknjeni od ljudi, saj se vam bo veliko dogajalo in ne boste želeli motenj ob tem.
Ljubezen: *
Zmedeni in pretirano čustveni boste, kar bodo predvsem opazile ženske v okolici, in nekatere bodo to dodobra izkoristile. Pazljivo, da vas ne bodo posledice prizadele. 
Žalovali boste za izgubljenimi priložnostmi, da bi se bolj povezali z nekaterimi vam pomembnimi ljudmi. Slutili boste, da ste si dokončno zapravili možnosti za večje spremembe. Ne iščite utehe tam, kjer je ni mogoče dobiti, pogovorite se doma. 
Posel: ***
Nekateri podatki in stik z realnostjo vas bodo prizemljili in morali se boste odreči hrepenenju po iluziji. Jasno in sistematično se boste usmerili v svoje delo. 
Nasvet tedna: 
Izogibajte se alkohola ali drugih škodljivih substanc, ki vam dajejo lažen občutek varnosti in sproščenosti. Odmaknejo vas od realnega dogajanja, kjer pa zamujate dobre stvari. Poiščite prijatelje in družinske člane, za katere vam je mar, in se pogovorite o vsem, kar vas teži. 

Kozorog 22. 12.–20. 1. 
Počutje:**
Notranje čustvene napetosti vam ne bodo dale mirovati. Želeli se boste odmakniti od vsega, a vam srce tega ne bo dovoljevalo, saj si želi potrditve v ljubezni, ki je v bližini. 
Ljubezen: ****
Ljubezen se bo pokazala, ko ste že čisto opustili upanje, da se uresniči. Bodite pozorni, da je ne zgrabite preveč, saj je tako krhka, da jo lahko zdrobite. Vztrajajte, da dokončno razčistite vse nedorečene stvari z vsemi svojimi bližnjimi, tudi prijatelji ali bivšimi partnerji, če jih še videvate. Le tako boste sproščeno šli naprej. 
Posel: ***
Čas je za nov način komunikacije. Razmislite, kaj želite komu sporočiti in kakšen način bo optimalen. Tega se lotite takoj in sodelujte z vsemi, ki se bodo dobro odzivali.
Nasvet tedna: 
Ničesar ne jemljite osebno, prav tako se ne izpostavljajte in ne uveljavljajte svoje volje, saj se ne bo izteklo tako, kot si želite. Bolje je, da omilite nadzor na okoljem in se sprostite. Pazite se napuha, da vam ne uniči vseh dobrih odnosov, za katere ste se v bližnji preteklosti trudili. Ni dovolj, da se delate skromne, smiselno je, da začutite življenje.

Vodnar 21. 1.–18. 2. 
Počutje: ****
Optimistični boste in samozavestni, tako da sploh ne boste opazili, če vam bo kdo nasprotoval. Vse se vam bo zdelo preprosto obvladljivo, ker boste samo sledili svoji viziji. Če pa se borite z depresijo, ki se morda lepi na vas, se je trebaodzvati takoj, in ne čakati na priložnosti. Ponos vam bo tako v korist kot v škodo. Preveč hitite v načrtih in vse, kar se vam naključno pojavi, izpustite. S tem zamudite spremembe, ki si jih želite. 
Ljubezen: ***
Bodite pozorni, da vas kdo ne bi premamil v komunikaciji in bi obljubili nekaj, kar bo v nasprotju z vašimi vrednotami. Ohranite integriteto in ne popuščajte za nič na svetu.
Posel: ***
Pozornost boste počasi usmerili k vsakdanjim stvarem in prenehali slediti svojim ciljem, kar boste morda prepozno spoznali. Naredite si seznam prioritet. Nekatere nadvse utopične ideje se vam bodo začele uresničevati, kar vas bo navdalo z velikim optimizmom in vam dalo energije za nadaljevanje.
Nasvet tedna: 
Ne čakajte, da bi drugi opazili, da vam delajo krivico, postavite se zase. Zadnji čas je za to. 

Ribi 19. 2.–20. 3. 
Počutje: *****
Občutek sreče vas bo navdajal vse pogosteje, kar vam bo v veliko uteho po dolgem obdobju slabega počutja. Čustveni boste in odprti za komunikacijo ter za spremembe, ki vam bodo prinesle večje koristi. Predlagajte prav tisto, kar si želite. 
Ljubezen: ****
Samozavestni boste v domačem okolju in sproščeni v uživanju, saj ste si zaslužili počitek in lenarjenje. Zato ne hitite v novo delo, temveč se spočijte in regenerirajte. Precej ponosni boste na svoje dosežke, kar vas bo še bolj povezalo z delom, ki ga boste navdušeno nadgradili po lastnih idejah. Želeli boste, da vsi bližnji vedo za to. 
Posel: ****
Z vztrajnostjo lahko opravite stvari, ki vas žulijo še iz preteklosti, in tako pomirite okolico. Samozavestnejši boste in odprti za smeh ter sodelovanje. Po svoje boste izpeljali stvari in se ob tem prav dobro počutili. 
Nasvet tedna: 
Vse bo po starem, a vam se bo zdelo, da ste zaživeli novo obdobje, novo življenje. Srečni boste in na pragu novosti, ki vam bodo dale tisto uteho, ki ste jo ves čas iskali. Zato ne usmerjajte pozornosti k drugim, temveč jo ohranite na sebi.