Astro

Temna plat najbolj priljubljenega zakona na svetu

sn,cr
30. 8. 2020, 11.20
Posodobljeno: 30. 8. 2020, 20.41
Deli članek:

Zakon privlačnosti ima na milijone privržencev – pa ne le kot ideja. Dejstvo je, da se ga milijoni ljudi tudi redno trudijo izvajati – in mnogi nad njim obupajo …

Dreamstime
zakon privlačnosti

Zakon privlačnosti je vsekakor pojem, ki marsikoga očara. Toda tisto, kar je večini neznano, je njegova temna plat.
Ta koncept privlaka obljublja ogromno preobrazbo za tiste, ki lahko odkrijejo njegove skrivnosti, ki pa prav vse temeljijo na pozitivnem razmišljanju – ta je temelj zakona privlačnosti.
Zakon privlačnosti pravi, da boste morali, če želite v življenje prinesti nekaj pozitivnih sprememb, sedeti in razmišljati. Pomislite na stvari, ki jih želite spremeniti v življenju. Vsak dan pomislite na te spremembe, spremenite jih v svoje vsakodnevne misli. Nato morate verjeti v te spremembe.
Verjeti morate, da ste sposobni manifestirati te transformacije, in verovati morate, da vam bo Vesolje prizadevalo pri uresničitvi teh sanj.
In končno boste pripravljeni prejeti te blagoslove. Ko boste razmišljali, verjeli in se pozitivno osredotočili na svoje resnične želje, vam bo Vesolje darila poslalo po svoji poti ...
No, do sem vse lepo in prav. Na moč enostavno se sliši, a v resnici tako gladko pač ne gre. Zakon privlačnosti ima temno plat, ki se je morate popolnoma zavedati, da boste svoje življenje pošteno preoblikovali.
DVOM IN AGONIJA
Ko smo tako prepričani v moči zakona privlačnosti, smo hkrati tudi prepričani v hitrost postopka. Vse, kar morate storiti, je, da razmišljate pozitivno in verjamete, kajne? Toda v resnici se nič ne zgodi naenkrat. Morda imate vse svoje načrte skrbno zbrane in v resnici vso svojo energijo usmerite v pravo smer … In še vedno se lahko srečujete z ovirami. Razmišljate o tem, da bi zbrali več denarja, in, bam, prihaja do nepričakovanih stroškov. Načrtujete nakup nove hiše, pripravite vse papirje, vendar vam banka kredit zavrne. Posledica tega je dvom. Dvomite v moč zakona privlačnosti in dvomite v lastne misli.
Kar si morate zapomniti, je, da zakon privlačnosti ni le preprosto razmišljanje. Vero vanj boste kaj hitro zatajili, ko vaše potrebe ne bodo takoj izpolnjene.
Zavedati se morate nečesa: zakon privlačnosti je proces čiščenja in prestrukturiranja vaših sanj – na vas je, da cilje preuredite in energijo uskladite z njimi. Morate se znebiti starih načinov delovanja, če želite nove preobrazbe v svojem življenju.
ZAKON SEMENA
Ko se stvari obrnejo proti vašim željam, je napočil čas, da se zganete. Vesolje vam daje priložnost, da uskladite svoje misli in spremenite svoje vzorce, ki preprečujejo, da bi se vaše misli manifestirale. Ti vzorci so vaše stare misli, manire, prepričanja in navade.
Te vzorce je treba spremeniti, ker ne služijo več vašemu višjemu namenu. In če ne morete ugotoviti, katere misli ali navade se morate znebiti, morate sesti in se sami s seboj iskreno pogovoriti.
Lahko si zastavite vprašanja, kot so, katere nove transformacije želite manifestirati v svoji resničnosti in kako se lahko ta nova energija prilega v vaše trenutno življenje.
Spremembe prav za nikogar izmed nas niso lahke, pogosto so povezane s čustvenim trpljenjem. Toda tudi pri trpljenju in zmedi morate stati vzravnano. Določitev točnih ciljev je tisto, kar potrebujete, če želite iti skozi zakon privlačnosti. In seveda morate biti močni ter vztrajni.
Ko kmet posadi svoja semena, si ne predstavlja, da bi že naslednje jutro pobral pridelek. Preden je sejal, je oral in gnojil ter zemljo pripravil na semena, in popolnoma mu je jasno, da bo moral pleti, zalivati in okopavati, da bo želeno lahko pospravil v shrambo.
To je zakon o semenu. Ko si resnično nekaj želite, morate biti za to pripravljeni trdno delati in biti vztrajni; vložiti vsa svoja prizadevanja in se pripraviti, da boste prejeli darila. In potem z vsakodnevnim vlaganjem, tako kot kmet na svoji njivi, lahko požanjete bogato letino.
Zmeda in agonija tudi kmeta mučita, kadar vreme ne ustreza zahtevam zemlje in semen. Vsa njegova prizadevanja bi lahko šla popolnoma v nič … A kmet ne obupa, trudi se vsak dan in iskreno verjame, da bo njegov trud nekega dne obrodil bogate sadove …
Ko ste torej pripravljeni začeti svojo pot z zakonom privlačnosti, bodite pripravljeni, da ne obupate. Težave bodo, vsi vaši napori sprva morda ne bodo obrodili sadov. Morate pa imeti vzdržljivost, da vidite dlje.
In ko se vse sprosti, bodite pripravljeni začeti znova, z novim navdušenjem in energijo. Ne glede na blokade, s katerimi se soočate, osredotočite svoje vibracije na občutke prijaznosti, veselja in hvaležnosti. In predvsem zaupajte Vesolju, ker ima za vas najboljše namere!
Vsemogočni zakon privlačnosti nam torej lahko služi, če si zastavimo jasne cilje, verjamemo vanje, vztrajamo in delujemo.