Astro

'Kurjenje' strahov bo v prihodnjih dneh neizbežno

Andreja Novak
28. 8. 2020, 09.44
Posodobljeno: 28. 8. 2020, 10.08
Deli članek:

Energijska napoved za obdobje od 28. avgusta do 4. septembra. Uživajte v intenzivnem, a pozitivno obarvanem vikendu, čez teden se namreč začenja pravo delo.

Pixabay
balon

Hočeš nočeš, boste morali začeti komunicirati sproti in na način, ki bo prinašal rešitve. “Kurili” boste svoje strahove, pa tudi čustva ob različnih priložnostih ter se učili, kako je lepo, če se sproti vse razreši, še preden postane zares problem. Sodelujte pravočasno!
Petek, 28. 8.
Mešani občutki vas bodo spremljali skozi dan in noč. Od popolne predanosti ljubezni, strasti in zaljubljenih pogledov, do skrbi, občutka ujetosti in potrebe po novostih v vašem življenju. Cela paleta dogajanja v vaši notranjosti vas bo prisilila, da boste začeli bolj resnično razmišljati o svojih potrebah in željah ter se vse bolj odmikali od navidezne varnosti ter ugajanja svetu in družbam, kjer se ne počutite domače. Cenili boste tiste trenutke, tiste ljudi in kraje, kjer boste lahko iskreni, pristni. Ne pozabite današnjih odločitev, ki se bodo zgodile v srcu.
Sobota, 29. 8.
Intenzivno in pozitivno dopoldne vam bo dalo občutka moči in sprejetosti, kar vam bo dalo volje, da se spopadete tudi z manj prijetnimi nalogami. Spremljal vas bo čustveni nemir, ki bo zajemal vse palete vaših čustev, zato se ne držite posameznega čustva, temveč se sprostite in si dovolite, da se vse dogaja in da čutite, kako je, če živite v sebi na polno. Poslovne ideje in dogovori bodo potekali intenzivno ter vam odpirali večja vrata, kot ste pričakovali. Strast bo prisotna v vseh oblikah, tako v mislih, kot besedah in dotikih. Ne bojte se je.
Nedelja, 30. 8.
Dan za počitek, ko se bodo vaše misli in besede kar nekje izgubile in ne boste vedeli, kako se lotiti današnjega dne, kako šele novega tedna, ki prihaja. Če imate možnost, preživite dan ob vodi ali v naravi, da boste čutili objem energij, ki vas bo pomirjal. Ne trudite se danes narediti dobrih načrtov ali speljati jasnih pogovorov, ker ne bo šlo. Prav tako ne razčiščujte kakršnih koli zapletov v odnosih, saj se ne bo dobro izšlo, razen, če gre za partnerski odnos, v katerem je še veliko strasti. Le-ta lahko privre na plano in obnovi ugašajoč odnos. Poskrbite pa za nego telesa in sprostitev duha, kar vam bo dalo največ pozitivne energije za naprej.
Ponedeljek, 31. 8.
Občutljiv dan, ko boste imeli občutek, da vsi hodijo po vas. Pretirano boste čustveni na vso dogajanje in ne boste vedeli, kaj narediti. Vaš materialni obstoj vas bo skrbel bolj, kot je potrebno, a si ne boste mogli pomagati, glas razuma ne bo zalegel. Spoznanja današnjega dne o sebi, pa vas lahko v prihodnosti vodijo v prave smeri, da boste razumeli, zakaj se vam kaj ne uresniči, ker s to globoko rano zaustavljate sprejemanje stvari, ki pa si jih zares želite.
Torek, 1. 9.
Za novo dogajanje bo potrebno drugače razmišljati in se tudi drugače organizirati. Tako je zelo pomembno, da osvojite drugačno komunikacijo in da ne čakate vedno, da se izrazite, ko je to nujno potrebno. Odkrili boste, da se skozi jasno in pravočasno izražanje lahko razrešijo stvari, še preden postanejo problemi. Lahko, da boste ugotovili tudi, v katere stvari in dogodke se vmešate brez smisla in tudi brez povabila. Idealen čas je, da začnete komunicirati na novo in se s tem odmaknete od večjih bremen, ki ni so vaša. Lahko pa, da boste imeli občutek utesnjenosti in želje po spremembi in razširitvi pravil. Če srečate staro simpatijo, se lahko ponovno razvname ogenj strasti.
Sreda, 2. 9.
Možne so današnje napetosti v odnosih ali nepričakovane in ognjevite komunikacije. Če ne mislite resno, ne grozite z odhodom ali prekinitvijo odnosa, saj se lahko hitro zgodi, da do tega res pride brez, da bi to res želeli. Raje se osredotočite na genialne rešitve težave, ki so prav tako danes mogoče. Tudi, če se pojavijo nore ideje, jih zapišite ali jih povejte naprej, da se lahko potem zgodi kaj dobrega v tej smeri. Bodite pozorni pri delu z elektriko in pri vožnji, da se ta prekomerna energija dneva ne realizira skozi nesreče pri delu.
Četrtek, 3.9.
Lahko se vam zgodi krivica, ki vas bo globoko prizadela in sploh ne boste mogli povedati, kaj se je zgodilo in kako se počutite. A danes je zelo pomembno, da bi šli čez to prepreko in se odprli tudi takrat, ko se ne počutite najbolje in izrazili sebe kolikor boste pač zmogli. Do večera vam bo nekako uspelo se pomiriti, če boste povedali dotični osebi, kaj vam je naredila oz. kako se počutite. Lahko se zgodi, da boste ugotovili, da je bil to velik nesporazume, ki pa je pomagal, da ste šli čez življenjsko rano zatiranja svojih občutljivih čustev.