Astro

Andreja Novak: energijska napoved za obdobje od 24. do 30. julija 2020

Andreja Novak
24. 7. 2020, 07.00
Posodobljeno: 24. 7. 2020, 09.50
Deli članek:

Zvezde vam v tem obdobju podpirajo iskrene čustvene dosežke, okrepitev ljubezni, pa tudi notranje samozavesti za življenje. Ne boste se lastnih čustev in jih tudi priznajte tistim, ki vam jih spodbujajo. Samo tako boste optimalno sledili svoji usodi, ki ima za vas pripravljeno veliko lepšega, kot ste pripravljeni verjeti.

profimedia
dobre energije

Petek, 24. 7.
Negativne misli pustite na strani in se raje odprite dobrim čustvom in lepim stvarem v odnosih. Ne iščite napak, temveč v bližnjih in v sebi potencirajte smeh, sodelovanje in sproščenost. V tem primeru boste dan preživeli v romantičnem vzdušju in na večer boste že bolj strastni in pripravljeni za zmenke ali srečanje s simpatijo.
Sobota, 25. 7.
Sproščen in srečen dan, ko boste z lahkoto pokazali svojo nežnosti in občutljivost in si želeli, da bi se vsi okoli vas razumeli. Ne pretiravajte s komunikacijo, izberite tiste stvari, ki jih je res potrebno izraziti, ostalo sam spustite in sodelujte z dogajanju v okolici. Na plano bodo prišle dobre stvar in vaše najlepše lastnost brez, da bi se vi za to kaj trudili.
Nedelja, 26. 7.
Kaotično dopoldne, ko ne boste imeli ničesar pod kontrolo in lahko se boste odločali za dobro stran veselja, ljubezni in druženja ali negovali notranje strahove, krepili nelagodje in izbrali problematično plat. Izberite pametno, saj s tem krepite svoje dobre kvalitete in se vse bolj odmikate od problemov in težavnih ljudi. Popoldne se bo vzdušje izboljšalo in uspešno se boste pogovorili s prijatelji in domačimi.
Ponedeljek, 27. 7.
Do večera se izogibajte čustvenim razpravam, saj ne boste najbolj stabilni in na plano lahko privrejo stare zamere ter tudi neresnične ideje o stvareh iz preteklosti. Ne morete zaupati svojim spominom, saj se vam prilepijo številne stvari, ki vam še spodbujajo strahove in negativne misli. Šele zvečer se boste lahko globlje sprostili in opustili negativno nastrojenost na okolico.
Torek, 28. 7.
Nič vam ne bo šlo tako, kot ste načrtovali, kar vas bo spravilo v slabo voljo. Danes ne zaupajte svoji intuiciji, saj ne boste imeli čistega dostopa in se vam bodo vse stvari, ki se vam dozdevajo, pokazale drugače od resnice. Sprostite se skozi fizično delo ali sprehode v naravi, ki bodo odmaknili pozornost iz nepravih stvari. Ne sklepajte nobenih odločitev ali ne podpisujte pogodb, saj ne boste dobro razumeli njihovih vsebin in bi znali kasneje to obžalovati.
Sreda, 29. 7.
Lahko, da je bila današnja noč težka in ste skozi spanje podoživljali vse tiste stvari, ki vas bremenijo v vaši življenjski energiji. Zjutraj vam bo lažje in bolj sproščeno boste stopili v dogajanje dneva. Čustveno boste odprti in iskreni, kar bo prineslo dobre rezultate v vsem, kar boste počeli. Ljudje vam bodo zaupali in lahko, da boste sklenili dobro prijateljstvo ali celo se bolj odprli ljubezni. Čustva raje pokažite, kot o njih govorite, saj vam bodo besede težje šle izpod jezika.
Četrtek, 30. 7.
Že dopoldne vas bo srečanje z določen osebo spravilo v dobro voljo in čutili boste strast ter ljubezen, ki vas bo prevevala. Samozavestni boste in sočasno pomirjeni s sabo, zato se bodo vsi dobro odzivali na vas. Ljubezen vas bo zaposlovala celoten dan, kar vam bo okrepilo optimizem za prihodnost. Če vas bo simpatija ali vaš partner vprašal glede vaših čustev do njega / nje, jih nikakor ne zatajite, saj je čas za novo poglavje v odnosu.