Astro

Andreja Novak: 'Močne energije vikenda bodo razgalile situacijo v družini.'

Andreja Novak
17. 7. 2020, 09.49
Posodobljeno: 17. 7. 2020, 09.50
Deli članek:

Energijska napoved za čas od 17. do 23. julija

profimedia
družina

V tem obdobju vas neguje mlada luna v raku, ki vam daje možnost novih začetkov v odnosih. Zato ne kuhajte zamer, opustite žalost in iluzije preteklosti. Odprite se sodelovanju iz sedanjega trenutka, tako boste okrepili ljubezen, romanco in zadovoljstvo v življenju in družini. Močne energije vikenda vam bodo pokazale trenutno situacijo v družini, zato se potrudite, da vam bo lepo. 

Petek, 17. 7.
Izogibajte se pretirani strogosti, tako do sebe kot do drugih, da si čisto ne uničite dneva, saj se bosta Sonce in Saturn od daleč opazovala, kar lahko sproži notranje sodbe in občutke krivde. Na srečo se bosta spogledovala tudi Mars in Venera, ki vas bosta vabila v ljubezenske zaplete, ki lahko poletno romance podaljšajo na daljše obdobje, če ne za celo življenje.
Sobota, 18. 7.
Dopoldne ne nasedajte lastnim slabim mislim ali občutkom nesamozavesti, ki bodo plod preteklosti. Ne skrivajte se pred simpatijo ali vročimi pogledi, temveč ohranite mirno kri, saj bodo popoldne zvezde že bolj naklonjene odkrivanju novih čustev na čisto svež in sproščen način. Tudi samski in izolirani od okolja boste imeli priložnost odkriti, kaj si zares želite in kaj vas dela srečne. Sledite temu občutku za vsako ceno.
Nedelja, 19. 7.
Stvari se čisto na novo postavljajo, zato se ne jezite, temveč sledite bolj prefinjenim čustvom, ki jih šele na novo vpeljujete v svoje življenje. Ne dovolite, da vam stare reakcije uničijo prve korake v novo življenje. Potrudite se in sprostite domišljijo ter sodelujte z okoljem, ki vas bo spodbujalo v pravo smer. Če ste na sveže zaljubljeni, to jasno pokažite. Vsi v vezah pa lahko oživite globljo romantično vez.
Ponedeljek, 20. 7.
Energijsko močan mlaj v raku se obeta zvečer, zato boste cel dan nastrojeni v odnosih in iskali svoj smisel ter željo po harmoniji. Možnosti globlje transformacije so, če boste iskreno sledili svojim čustvom in se ne umikali od nežnih, a globokih čustev, ki se bodo porajala v vas. Dovolite si sprejeti resnično odločitev, da je čas, da začnete na novo ceniti sebe in tako ustvarjati svoje odnose. Poglejte vsak odnos posebej ter ocenite, kaj je vaša skupna lastnost povsod in kaj je potrebno spremeniti.
Torek, 21. 7.
Dopoldne boste prestrogi s sabo, ali pa vam bodo drugi želeli pokazati, kje so vaše meje in kaj je potrebno izboljšati. Koristen dan za nego telesa in duha. Če meditirate, je odlična priložnost, da že zjutraj sprejmete podporo za nov način življenja, ki ga daje zrcaljenje Sonca in Saturna. Modrost vaše intuicije naj pride na plano in z njeno pomočjo se lahko odločite dobre stvari za celotno vaše življenje. Popoldne in zvečer boste prejeli pomembna sporočila, ki bodo omogočila razumevanje v odnosih, družini ali vam lastnih čustvih.
Sreda, 22. 7.
Že zjutraj vstopi Sonce v znamenje leva: VSE NAJBOLJŠE LEVI. Prihaja obdobje veselja, odprtosti in sprejemanja sebe in drugih z blagodejno samozavestjo. Dan bo močno čustven, odprt za domišljijo, poletno romanco in flirtanje, zato ne računajte na resne opravke ali konkretno delo, ker bo čas pobegnil še preden boste opazili. Če imate možnost, pobegnite v naravo, ob morje in se predajte čutečim energijam, ki vas bodo sprostile in nahranile na poseben način. Če znate meditirati, popoldanska meditacija vam bo koristila tudi pri sprejemanju ljubezni do sebe in do življenja samega.
Četrtek, 23. 7.
Ponoči preide Luna v znamenje pridne device, kar vam bo pomagalo urediti stanovanje, organizirati vse tiste malenkosti, na katere ste tekom meseca pozabili. Izkoristite priložnost in v detajle pospravite tiste predele stanovanja ali pisarne, ki ste se ga dlje časa izogibali. Če pa ste ravno začeli ljubezensko vezo, potem ne bodite preveč analitični in sumničavi, saj so ti občutki okrepljeni z Luno v devici, ki pa bodo na srečo v nekaj dneh že mimo.