Napoved

Horoskop za petek, 17. julija

Andreja Novak / Dobra karma
17. 7. 2020, 06.17
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven  
Imeli boste na izbiro, da ste glavni v družbi ter vodite pogovor cel dan, ali pa se posvetite ljubezni v intimnem okolju z osebo, ki jo zelo občudujete. Izberite modro.

Bik  
Čustveno boste občutljivi in razdvojeni. Čutili boste naklonjenost do več oseb, kar vam bo povzročilo precej preglavic. Dovolj imate sprememb, a ljubezen želi svoje.

Dvojčka
Pazite, da dopldne ne ranite bližnjih s hitrimi besedami, saj vam bo kmalu žal in boste potem porabili cel dan, da popravite to napako. Govorite iz srca, bo lažje.

Rak
Srečni boste, pa čeprav bodo vaša čustva močno nihala. Lahko se boste sprostili, saj ima vaš partner ali simpatija dovolj razumevanja, da se vam ni potrebno zatirati.
 
Lev  
Vaša sreča bo začela dobivati obliko in dolgotrajni smisel. Bolj, kot boste vedeli, kako vse izpeljati, bolj boste morali zagovarjati svoje odločitve ženskam v bližini. Pripravite se.
 
Devica  
Napeti boste in iskeli možnosti, da se o vsem dobro pogovorite. Ne boste namreč želeli v akcijo in sodelovanje z drugimi, dokler ne boste videli večjega smisla v vsem.
 
Tehtnica  
Odmaknit se od vseh, ki ne razumejo vaše nežne narave. Ljubezen vam bo pomembna, a se ne boste za njo borili, temveč samo držali odprto srce v miru.

Škorpijon  
Ne boste točno vedeli, kaj se dogaja, samo vsake toliko boste presenetili sebe s čustvenimi izbruhi, ki jih niste navajeni ne vi in ne vaša okolica. Čas je za sprostitev.
 
Strelec   
Dobesedno lebdeli boste v energijah ljubezni in nihče vas ne bo mogel zmotiti. Obdajal vas bo oblak mehkobe. Lahko, da se bo nasprotni spol aktivno odzival na vas.
 
Kozorog  
Trmasti boste in ne boste si dali dopovedati za vas koristnih stvari. Ženske v vaši bližini vam bodo danes hodile po ranah in nikakor ne boste našli skupnega smisla.
 
Vodnar  
Že od zgodnjega jutra boste nemirni in razdvojeni med delo in čustva. Ne boste se znali odločiti, da bo prav za vse. Do popoldne se bodo čustva že ohladila, a delo bo ostalo.

Ribi  
Prevzela vas bo lepota, tudi morebitna ženska družba. Popolnoma se boste posvetili nekaterim vidikom življenja, ki ste jih do sedaj zanemarjali in to vas bo močno osrečilo.