Astro

Strasti in energije bodo šele zavrele, čeprav je obdobje mrkov mimo

Andreja Novak
3. 7. 2020, 01.01
Posodobljeno: 3. 7. 2020, 13.28
Deli članek:

Energijska napoved za obdobje od 3. do 9. juilja 2020.

Profimedia
polna luna

Pestro obdobje po mrkih, ko se poletje nikakor ne bo umirilo, temveč šele zares prikurilo notranje strasti, ki bodo na dan privrele iz globine Zemlje in človeka. Če ste vsaj malo v stiku s sabo, bo to močno zdraviteljsko obdobje. Brez predpriprav vas bo življenje sprejelo v svoje vrtince in še preden se boste zavedli, bo vse drugače. Ne upirajte se, samo iskrenost najprej do sebe, nato do drugih pa je priporočljiva. Ne delajte ničesar brez osebne integritete, saj bo vsak kompromis, ki ga sprejmete v tem obdobju, zelo zagrenil prihodnost. Postanite srečni, odločitev je vaša.
Petek, 3. 7.
Preverite, kaj od preteklih čustev, materialnih stvari ali odnosov je potrebno popraviti ali odpustiti iz življenja. Prihajajoča polna luna z luninim mrkom vam bo bolje doživeta z minimalno prtljago, zato si dovolite narediti mini inventuro svojega življenja in odmakniti vse stare in poškodovane stvari, pospraviti dom in skozi meditacijo osvoboditi povezave z odnosi iz preteklosti. Strast in ljubezen vas bo vse bolj prevzemala in če ste pripravljeni stopiti na novo v življenje, se lahko prav v tem vikendu veliko spremeni.
Sobota, 4. 7.
Luna se je že pridružila v znamenju kozoroga največjim akterjem pri luninem mrku: Jupitru, Plutonu in Saturnu, kar pomeni, da so se predpriprave na osvoboditev temeljev življenja že začele. Ne glede na dogajanje okoli vas vedite, da vse, kar doživljate sedaj, je v celoti povezano z vami in z vašimi globoko zakopanimi energijami. Zato danes in jutri nikakor ne odreagirajte na nič, kar bi vas vznemirilo. Reagirajte na lepoto, ljubezen, srečo in prijateljstvo. Negativne provokacije s strani okolja pa mirno ignorirajte in v sebi čutite, kako se spreminja vaš notranji naboj, se osvobaja.
Nedelja, 5. 7.
Lunin mrk z luno v kozorogu se zgodi že zjutraj, okoli 6.30, malo zatem se dovrši polna luna. Oboje nakazuje na osvoboditev vsega, kar je bremenilo vašo življenjsko energijo pri pripravi dobrih temeljev za življenje. Danes ne nasedajte provokacijam, ne glede na to, kdo jih bo izvajal. Če lahko, se umaknite od direndaja javnosti ter se posvetite tistim stvarem ter ljudem, ki so vam pri srcu in blizu. Novosti, ki vam jih bo življenje prinašalo v naslednjem mesecu, vas bodo podprle pri vsem, kar je za vas smiselno. Zato bodite budni pri vsem, kar se dogaja in iskreni do sebe in drugih.
Ponedeljek, 6. 7.
Dopoldne pride luna v znamenje vodnarja, kar bo močno sprostilo vzdušje in okrepilo dobro počutje. Še vedno bo energijsko močan dan, saj bosta Pluton in Jupiter še iskala po globini vaših temeljev, kje je potrebno karkoli še osvoboditi, zato ohranjajte mirno kri in pozitivno naravnavo na dogajanje. Imate moč in sposobnost za zbranost v sebi in fokusom na lastno življenje in samo to je danes pomembno. Mars in Venera se že spogledujeta in boste tudi vas napeljevala k temu. Odločajte se iskreno in iz srca za druženje, ne podlegajte več manipulaciji tistih, ki se vam zasmilijo in potem iz vas izčrpajo najboljšo energijo. Čas je za spremembe.
Torek, 7. 7.
Energijsko močan dan, ko vam lahko postane jasno, kje se zatikate v življenju. Karmične niti bodo danes imele svoj vpliv in sprejmite to darilo zvezd ter spoznajte, kje je čas za drugačne reakcije. Zavedajte se, da vam je dana notranja moč in jo uporabite po srcu in Duši, pokažite svojo integriteto tudi takrat, ko vas nihče ne vidi. Ste sebi najboljša družba? Postanite to, kar želite od drugih. Možnosti se odpirajo za večje stvari, ki jih še ne vidite, zato trenirajte iskrenost in sodelovanje, pa bo vse se realiziralo na vaši optimalni poti.
Sreda, 8. 7.
Ne nasedajte notranjemu dialogu, če vas vodi v slaba čustva, v smiljenje sebi in v strahove. Poglejte seznam vsega, kar ste v življenju že dosegli in se odločite, da lahko še naprej živite po srcu in svojih lastnostih. Okolica vas bo sprejemala, a boste sebi največji kritik in učitelj. Zato dan preživite z opazovanjem svojih notranjih reakcij in opustite stare vloge. Sreča se lahko prevesi v vašo smer, če ji le dovolite, da vas opazi.
Četrtek, 9. 7.
Ne bojte se sebi priznati globlje strasti in želje, četudi ne verjamete, da se to lahko realizira. Ni smisla, da vi iščete poti realizacija, dovolj je, da ste povezani s svojo globoko strastjo in virom življenjske energije v vas, da vam lahko potem Vesolje pokaže pravo pot. Današnji dan je eden izmed prvih, ki vam bo pokazal, kako je lahko vse drugače, če se samo sprostite in sodelujete ter seveda sočasno ne zanikate svojih notranjih strasti. Zanimivo bo.