Astro

Astrološka napoved za julij 2020: 12 znakov, 12 različnih zgodb

Andreja Novak
2. 7. 2020, 07.00
Posodobljeno: 3. 7. 2020, 14.35
Deli članek:

Julij prinaša nepozabne trenutke veselja in radosti, ki pa bodo vse horoskopske znake pripravili do tega, da razmislijo o svojih temeljih in novem načinu življenja, ki se bo ponujalo.

pixabay
zemlja

To poletje lahko uredite večje stvari v življenju in julij bo za to ponudil dobro podporo. Ne izogibajte se določenim okoliščinam, postavite se zase in odkrijte v sebi vrelec notranje moči in ljubezni.
Zdaj pa pojdimo lepo od znamenja do znamenja …
OVEN
Borba za preživetje vas bo aktivirala in počasi se vam bo zazdelo, da vas vsi napadajo in nekaj hočejo od vas. Razblinile se bodo nekatere vaše iluzije, a bo težko pogledati realnosti v oči. Preverite, kaj je res in kaj je plod vaše domišljije. Nekateri vam bodo namreč želeli zamegliti pogled.
BIK 
Želeli si boste harmoničen partnerski odnos, a hkrati ne boste hoteliopustiti svojih osebnih načrtov. Nepričakovano se bo aktiviral določen odnos z vam zelo zanimivo osebo. Čim prej se organizirajte, da se potem ne bo treba izgovarjati. Zadali si boste cilje, ki jih ne boste mogli doseči sami.
DVOJČKA 
Pričakujte močna čustvena nihanja, nič vam ne bo prav, dokler ne boste spoznali, da v vaše življenje prihaja ljubezen. Želeli si boste umiriti določen odnos, kar pa se ne bo zgodilo, če vsaj sebi ne boste priznali svojih čustev. Skozi pogovor se bo pokazala rešitev, zato se ne izmikajte. 
RAK
V novi družbi boste prejeli povsem novo podporo. Prijateljstva se bodo krepila in nasprotni spol vasbo podpiral v vsem, kar boste počeli. Osrečilo pa vas bo že dejstvo, da ste del dobre družbe. Ne skrivajte optimizma, čas je namreč, da dobro zaživite. Ohranite stik z žensko, ki vas motivira.
LEV
Vrgli se boste v popolno prenovo telesa pa tudi svojega delovnega okolja, saj vam bo to, kako vas drugi dojemajo in vidijo, veliko pomenilo. Lepota in nežnost bosta z vami, zato boste občutljivi na kritike. Ne bežite od sebe. Zaljubljenost bo velika in obkroženi boste z zanimivimi ljudmi.
DEVICA
Težko vam bo priznati soodvisnost v odnosih, zato si boste težko priznali tudi določena čustva. Pri tem boste bližnje držali v šahu, saj vam bodo želeli ustreči, a ne boste kazali nobenih znakov, kdaj vam je kaj prav. Ne manipulirajte s tem in ne čakajte, da se pojavijo kritični trenutki, izrazite se pravočasno.
TEHTNICA
Veseli boste in klepetavi, a to bo okolico zabavalo. Vsi bodo želeli sodelovati pri stvareh, ki jih boste organizirali, kar vas bo izjemno veselilo. Jasno boste pokazali svoj ponos in postavili meje, ki pa jih boste hitro zanemarili, ko bo ljubezen potrkala na vrata. Za nasprotni spol boste imeli magnetni privlak.
ŠKORPIJON 
Pazite na svoje besede, saj lahko z njimi prizadenete vam pomembne ljudi in si naredite veliko škodo. Tako se organizirajte, da ste lahko kdaj tudi prosti. Ko boste jasno opredelili svoj položaj v svoji okolici, se bo vse začelo odvijati v pravo smer. Skozi red in disciplino boste dosegli, kar ste si od nekdaj želeli.
STRELEC
Delali se boste, kot da vam je vseeno, kaj drugi govorijo o vas, a ne bo čisto tako. Zato se umirite, pripravite in z okolico jasno skomunicirajte, kar je potrebno. Večje spremembe bodo potrebne, saj bo čas za popolno prenovo. Lahko jo opravite že s tem, da se odločite za drugačen red in sistem življenja.
KOZOROG 
Sproščenost in dobra komunikacija vas bosta pripeljali v čisto drugo družbo, kjer se vam bo zdelo, da se resnično da vse spremeniti in narediti. Ohranite stike z ljudmi, ki vas motivirajo. Naklonjenost boste čutili povsod, zato si boste tudi drznili predlagati spremembe in te bodo naletele na odprta ušesa.
VODNAR 
Zelo spretno boste komunicirali in na videz vsem dali to, kar bodo želeli. Želeli boste sicer tudi čas zase, a bo vse precej nepredvidljivo, zato se boste morali le sprostiti, saj drugače ne bo šlo. O svojih kreativnih dosežkih boste preveč govorili in s tem lahko odvrnete nekatere ljudi.
RIBI
Dovolj boste imeli vmešavanja žensk v vaše življenje in šele po tem, ko se boste sprli z vsemi, boste spoznali, da se vam ponavlja zgodba z mamo. Osvobodite v sebi vsa pretekla čustva. Z voljo boste naredili več, kot ste pričakovali, kar bo dobro vplivalo na vaše partnerstvo.