Astro

Bralka tarot kart svetuje: ne umikajte se iz strahu pred padcem!

Kristina Strašek
1. 7. 2020, 00.05
Posodobljeno: 1. 7. 2020, 23.41
Deli članek:

Za čas od 1. do 7. julija so padle karte Kralj čaš, Osmica mečev in Kočija

pixabay
univerzum

Kariera
Ste prepričani, da imate zadeve pod kontrolo? No, če že ne zadev, pa vsaj sebe in svoje reakcije? V tem tednu bo namreč ravno to še kako pomembno. Odpira se nam namreč narobe obrnjena karta Kralja čaš, ki pa namesto napredka napoveduje nestabilnost, pomanjkanje kontrole in moči.
Kot ste že lahko opazili, čaše po navadi simbolizirajo priložnosti. Kot kralji imate nad njimi moč, lahko nadzorujete potek, nanje vplivate. Lahko se med njimi odločate, prav tako pa modro ravnate. Najdete ravnovesje med osebnim in poslovnim sveto ter preko kreativnosti žanjete uspeh za uspehom. A ker je karta obrnjena narobe, seveda simbolizira ravno obratno – torej, pomanjkanje vsega prej omenjenega. Kdaj kralj pade? Ko ga prevzame egoizem in se preceni ali pade pod popolni vpliv drugega. Na kateri strani pa ste vi? Ste preveč egoistični, preveč željni vladanja ali ste svojo moč v polnosti predali drugemu?
Če želite poslovno uspeti, boste morali zavihat rokave in ponovno začeti delovati kot preudaren kralj. Sanjarjenje naj ne bo vse, kar delate, ampak le kot neko vodilo, ki vam pokaže končni cilj. Ne pozabite, da je treba za doseganje sanj delati korake. Začrtajte si nove poti, naredite plan. Nikar ne predajajte svoje moči drugemu, sploh pa se v prvi vrsti ne pustite manipulirati ali ustrahovati. Je res tisto delo tako pomembno, da morate požreti vse? Verjetno ne.
Prav tako je na tej točki nujno, da vas opomnim, da kralj ni ustrahovalec. Kralj je vodeč ljubitelj.
Ključne besede:
• Prevare
• Egoizem
• Napačne odločitve
• Tat
• Neiskrenost
• Pomanjkanje moči
• Pomanjkanje kontrole
• Slaba samokontrola
• Pomanjkanje samorefleksije
• Potreba po razsodnosti

pixabay
Kdaj kralj pade?

Ljubezen
Tokrat se nam na področju ljubezni odpira karta, ki prikazuje žensko z zavezanimi očmi in rokami, kako stoji med osmimi meči. Ti simbolizirajo prepreke ali ovire, ki so jo zaznamovale. A kar je najpomembneje: simbolizirajo izkušnje, s katerimi je rastla, sedaj pa je čas, da to spozna tudi sama.
Karta tako napoveduje teden, ki bo osredotočen na lastno osvobajanje. Spustite strahove, ki vas držijo v odnosu nazaj. Spustite zamere in predelajte slabe spomine. Kar vam je bilo rečeno v poniževalnem tonu vedite, da ni vaše. Rane, ki so bile narejene v vaše srce, so se v tem času že pozdravile, tako da nikar se ne bojte ponovno odpreti. Za vami je pot, ki je bila daleč od simpatične … redko kdo tudi ima to srečo, da ima same lepe zgodbe. A vse izkušnje so bile tam z namenom, da zacvetite in zaživite. Sedaj ste v tednu, ki vas bo energijsko podprl pri osvobajanju od lastnih okov. Dovolite si čutiti, spustite stres, spustite strah. Sprejeti boste, ljubljeni boste.
Sploh za samske je v tem tednu nujno, da začnejo spuščati staro in se odprejo novim energijam. Dati je treba priložnost in odstraniti prepričanja, kot so »zgodba se bo ponovila« ali »vsi so isti«. Začnite pri sebi, saj vam bo pogled navznoter pomagal videti širšo sliko, s tem pa razkril tudi vse obstoječe možnosti. Naenkrat se boste počutili osvobojene in prerojene. Če pa se ravno spuščate v nekaj novega, je ključno zavedanje, da je vsemu treba dat svoj čas in vero. Dovolite, da se odnos počasi odvija, ne pa ob prvem trenutku nesigurnosti pobegniti ali se zapreti.
Ključne besede:
• Premagovanje ovir
• Osvobajanje
• Težke preizkušnje
• Odločitve
• Transformacije
• Vpogled vase
• Kritike

pixabay
Spustite zamere in predelajte slabe spomine.

Nasvet tedna
Kot ste lahko videli, je pred nami precej dinamičen teden, ki bo ene na področju posla silil, da prevzemajo energijo vodij, druge pa v ljubezni rinil v samorefleksijo in osvobajanje. Gre torej za obdobje, ki bo v znamenju popotovanja – eni boste te naredili sami, drugi v tandemu. Tudi zadnja karta poudarja, da se bomo s tem tednom duhovno prebujali, iskali stabilnost in uvajali pozitivne spremembe. Podali se bomo na pot, ki nam bo dolgoročno lahko prinesla tisto nekaj boljšega. Kako pa to pot najbolje speljati? Z disciplino, jasnim ciljem in voljo. Ne odstopajte od zastavljenega cilja. Ne umikajte se iz strahu pred padcem. Ostanite pozitivno naravnan in dovolite, da vas Univerzum popelje dalje. Imejte svoja čustva pod kontrolo do te mere, da vam ne ustvarjajo nepotrebnega stresa ali povzročijo prenagle odločitve.