Astro

Tarot napoved: usodi ne boste mogli ubežati, zato se prepustite vodstvu

Kristina Strašek
3. 6. 2020, 09.59
Posodobljeno: 3. 6. 2020, 10.00
Deli članek:

Za čas od 3. do 9. junija 2020 so padle karte Svečenik, Puščavnik in Kolo sreče

pixabay
vodstvo

Kariera
Pred nami je teden učenja, poglabljanja vase in odkrivanja globine nastalega. Predana bodo pomembna sporočila, pomembni nauki, ki so ključni za poslovno napredovanje. Delajte tako na svoji odprtosti, dojemanju in prisluhnite okolici. Prihaja oseba, ki bo služila kot vaš vodja – predala vam bo pomembna znanja in vam pomagala narediti pomemben karierni preskok. Gre za čas prehoda, čast, rasti, čas osebnih spoznanj. Nikar ne izsiljujte zadev, ampak v tem tednu naredite raje kak korak nazaj ter se pustite voditi. Potrebujete mir, da lahko zbrano prisluhnete in od slišanega tudi nekaj odnesete.
Prav tako pomislite, kdo je tisti, ki vam služi kot motivator. Kdo je vaš vzor? Komu je uspelo doseči tisto, kar si želite doseči vi? Preučite, kako mu je to uspelo. Če je z njim možno vzpostaviti stik, toliko bolje. Vsi kdaj potrebujemo vodstvo, s tem ni nič slabega. Včasih nam to namreč pomaga odkriti sebe in lastne strasti, to pa nato prebudi energijo, ki nam pomaga bolj odločno korakati dalje ter seveda na končni točki doseči cilj. Čas je, da začnete delovati srčno. Uspejo le tisti, ki v delo vložijo strast in jih vodi nek višji namen.
V tem tednu bo pomembno zavedanje moči duhovnega sveta. Govorimo o moči manifestacije, zakona privlačnosti itd. Začnite delati na tem, najdite ljudi, ki vam lahko pomagajo. To so namreč mogočne tehnike, ki vam lahko pomagajo v življenje priklicati vse, kar ste si želeli. Vse je energija, tudi mi, kar je že znanstveno dokazano. Naučiti se je tako treba le te energije obvladovati.
Vseeno pa vsem zaposlenim svetujem, da v tem tednu ne delate velikih potez, ampak le tisto, kar je od vas zahtevano. Kot sem omenila, boste imeli mentorje, vodje, ki bodo predajali znanje, ne pa tega od vas sprejemali. To je tudi ugoden čas za skupinske projekte, timsko delo in povezovanje, v finančnem svetu pa si lahko privoščite manjše (in preverjene) investicije. Ne delajte norosti, ne poskušajte sreče, ampak ostanite v polju poznanega. Za vse pride svoj čas.
Ključne besede:
• Mentor
• Pomoč
• Zaupnik
• Vodja
• Vzor
• Duhovnost
• Širina pogleda
• Motivacija
• Skupinsko delo
• Poznano
• Ugajanje
• učenje

pixabay
Obdobje Puščavnika je obdobje odkrivanja sebe.

Ljubezen
Bili ste vsepovsod drugje, kot v svojem srcu. Dali ste čas vsem drugim, razen sebi. V tem tednu bo potreba po umiku veliko močnejša in nikar se ji ne upirajte. Vzemite si ta čas za predelovanje preteklosti, čiščenje slabega, saj boste na ta način v sebi naredili prostor za novosti in začeli k sebi klicati dobro.
Ta teden bo pomemben predvsem za tiste, ki ste v tem času intenzivno iskali pravega partnerja, se posledično spuščali iz ene zveze v drugo, brez da bi si vzeli čas za razmislek. To ste namreč že precej ranjene duše, ki se morate spraviti k sebi in prenehati sprejemati ene in iste profile ljudi blizu. Če vidite, da se zgodba nenehno ponavlja, da nihče ne želi ostati ampak vas le prizadene (nekatere morda niti to ne več, ker so si naredile čustveno blokado)
Obdobje Puščavnika je obdobje odkrivanja sebe. Gremo v svojo notranjost, kjer se skrivajo tako dobre kot slabe stvari. Gremo v samozdravljenje. Zdravljenje duše. Odkrivamo tisto, kar nam v danem trenutku dela težave in to tudi razrešimo. Nikar ne mislite, da je osama nekaj groznega. Je le več kot potrebna tišina in trenutek zase, ki vam bo pomagal prekiniti cikel.
V vsakem odnosu mora vsak od partnerjev primarno poskrbeti za svojo srečo, ne pa zahtevati, da to namesto njega stori partner. Ne iščite ljudi, ki vas bodo delali srečne. To morate delati sami – vi ste odgovorni za svoja čustva. Najdi mir v sebi, začutite ljubezen do sebe … predvsem pa si vzemite nekaj odmora in nehajte slepo bezljati sem in tja.
Ključne besede:
• čas zase
• osama
• intuicija
• predelovanje za nazaj
• iskanje razlogov v sebi
• umiritev

pixabay
Verjetno vam je še kako jasno, da se lahko stvari neverjetno hitro obrnejo

Nasvet tedna
Kot zadnja karta se tokrat odpira kolo sreče, ki pa nam razkriva moč naključij in spontanih dogodkov. Verjetno vam je še kako jasno, da se lahko stvari neverjetno hitro obrnejo – žal si večkrat zapomnimo, ko se obrnejo na slabo. Za ene prihajajo srčne priložnosti, poslovni premiki, za druge morda prepreke, ki vseeno s sabo nosijo pomembno lekcijo, ključno za napredek. Gre za usodo, ki ji ne morete ubežati, ne glede na vaš trud, zatorej se tokrat raje prepustite toku in vodstvu. Naj se zgodi tako, kot se mora. Naj se zgodi v vaše najvišje dobro. Izkoristite priložnosti, ki se vam pojavijo in uživajte v življenju.