Astro

Pred polno luno in luninim mrkom nam bo marsikaj postalo jasno

Andrerja Novak
29. 5. 2020, 09.32
Posodobljeno: 29. 5. 2020, 20.39
Deli članek:

Popolna energijska napoved za obdobje od 29. maja do 4. junija.

dreamstime
polna luna

Zanimivo obdobje pred polno luno in luninim mrkom (5. 6.) vam bo pokazalo, kje stojite in kaj ste že predelali v svojem življenju. Osvobojeni boste vsi tisti, ki ste se že naučili izhajati iz trenutka, ostali pa boste imeli priložnosti spoznati in opustiti notranje vtisnjene čustvene in miselne vzorce iz svojega otroštva in najstniških dni. Neizrečeni in nepredelani strahovi se bodo pojavljali v vas, občutki tesnobe in osvoboditev takoj, ko boste spoznali, da je življenje dogodivščina in da so najvišja pravila povezana z vašo integriteto, srčnostjo, ljubeznijo in sodelovanjem. Vse, kar si želite doživeti v življenju, si dovolite še prej začutiti.

Petek, 29. 5.
Previdnost bo potrebna, saj bodo energije sprožale nenavadne dogodke in preveč občutljivo bo ozračje, da bi se lahko kar sprostili. Ne izzivajte dogodkov, če niste samozavestni in ne računajte danes na dobra naključja. Danes ni dober dan za prve zmenke ali za kakršnekoli nove začetke. Karmične zanke med Plutonom in Venero pa vam lahko zagodejo na način, da srečate bivšo simpatijo ali da se s kom zapletete v navidezno srečen zmenek ali odnos, ki pa se nikakor ne bo razvil v pravo smer.
Sobota, 30. 5.
Močna nihanja, ki bodo pokazala, kje ste in kdo vam je pomemben ter komu ste vi pomembni. Danes se ne zanašajte na obljube sistemov ali na ljudi, s katerimi nimate osebnega stika. Ne kupujte preko interneta li ne sklenite pogodbe, karkoli obvezujočega, če niso vse stvari čisto jasne. Natančnost in delavna usmerjenost vam bo danes dala večje zadovoljstvo, kot karkoli drugega.
Nedelja, 31. 5.
Sprostitev v odnosih in dobro druženje se bo pričelo. Nekakšen oddih se bo naredil med ljudmi in pričakovanje novega meseca bo prineslo veliko veselja ter optimizma. Življenjska energija in ljubezenske igrice se bodo prižigale skozi dan in odprite se tej energiji, če si želite spremembe ali osvežitve na tem področju. Zvečer bodite odprti za sproščene odnose in opazujte, kaj vas osrečuje. Negujte tiste običaje in ljudi, ki v vas spodbujajo dobro.
Ponedeljek, 1. 6.
Prvi dan junija vam bo podaril harmonično počutje z Luno v tehtnici in dobro povezavo s Soncem. Če boste jasno povezani s sedanjostjo, to pomeni, da boste izhajali iz danega trenutka, se bodo začeli optimalni dnevi za vas. Če pa vas bo preteklost še uspešno ulovila v svoje čustvene in miselne primeže, pa se lahko zgodi, da ne boste vedeli, kaj se točno dogaja. Imeli boste občutek, da se vrtite v krogu in da se ponavljajo stvari, za katere ste že mislili, da ste jih opustili. Bodite pozorni na svojo žensko energijo, dovolite si jo doživeti.
Torek, 2. 6.
Poudarek bo na moško-ženskih odnosih v pozitivnem smislu, zato kontaktirajte svojo simpatijo ali privoščite svojemu partnerju nekaj časa več kot običajno. Skozi pogovore in druženje boste dobili več moči in veselja za druge stvari, kot na primer z meditacijo ali bitko – uveljavljanjem svoje volje na silo. Nič ne bo v tem obdobju se spremenilo, če ne boste jasno se zavedli pri sebi, točno kaj si želite. Vsa posnemanja drugih in sledenje poti, ki so jo drugi utirili za vas, bo nesmiselno.
Sreda, 3. 6.
Najboljši dan za zmenke, veselje in zapeljivost bo v zraku. Že skozi pogovore bodo iskrice preskakovale, da boste resnično začutili možnosti za spremembe. Pozorni bodite nase in na svoje pozitivne želje ter se odprite dogajanju. Potrdite vse, kar vas
bo veselilo, pa tudi zavrnite tisto, česar ne želite. Dovolite si misliti samo nase in na svoje življenje in enako dovolite svojim bližnjim. Svet bo postal lepši, življenje pa manj zakomplicirano.
Četrtek, 4.6.
Pomemben dan, ko se odtehtajo nekatera čustva in se tik pred jutrišnjo polno luno in luninim mrkom karmična os Severnega in Južnega vozla premakne v novo znamenje, kjer bo več kot leto dni (do 23. decembra 2021) podpirala večje spremembe pri vseh, še najbolj pa pri dvojčkih in strelcih. Severni vozel namreč preide v znamenje dvojčkov, kjer se bodo okrepile podporne energije in bodo dvojčki stopili v ospredje ter pridobili na pomembnosti, medtem ko bodo strelci prisiljeni opustiti stara bremena zlepa ali zgrda. Preverite, na katerih področjih se bodo vam dogajale spremembe – v svoji astrološki karti poiščite hišo dvojčkov in strelcev …