Astro

Psihološki test: kakšno je vaše seksualno življenje glede na izbor sadeža?

Andreja Novak
28. 5. 2020, 11.45
Posodobljeno: 28. 5. 2020, 11.46
Deli članek:

Izberite enega izmed sadežev, ki vas na prvi pogled pritegne s svojo obliko ali pa ste navdušeni nad njegovim okusom in morda velja za vaše najljubše sadje.

profimedia
ženska jagode

Čim manj premišljujte in se prepustite svoji intuiciji – in nato si preberite, kaj izbira sadeža pomeni v povezavi z vašim seksualnim življenjem.
Morda odgovor preseneti celo vas …

dk
sadeži

1. JABOLKO
Radi imate klasično seksualno življenje, rutina vam je blizu, saj se morate pripraviti na to, da se sprostite. Pomembno vam je, da ste partnerju všeč oziroma da vam to jasno pokaže. Za predigro si vzamete dovolj časa, saj potrebujete veliko dotikov, da se začne vaša koža odzivati. Ker vas velikokrat zebe, je vaše eterično telo, ki je odgovorno za dobro seksualnost, malo pomanjšano, zato vas tudi toplota seksualno aktivira.

2. JAGODA
V sebi čutite seksualno energijo, ki jo mora izbranec/izbranka pravi trenutek ugledati in takoj stopiti v akcijo. Ko je trenutek zamujen, se nekaj v vas spremeni in spet potrebujete čas in predvsem počitek ter veselje do česarkoli, da se energija v vas nakopiči. Naučili ste se, da s posebnim dotikom, smehljajem ali pogledom predate svoje zapeljivo sporočilo, ki ga mora dotična oseba sprejeti. Ko se to zgodi, je vaš seks strasten, predan in pri tem vam je vseeno, kako dolgo traja, samo da je intenziteta dotikanja in medsebojne izmenjave popolnoma predana. Takoj ko začutite odmik partnerja (četudi le v mislih), se tudi vi odmaknete in naslednji trenutek je že vse mimo.

3. MANGO
Kdor vas obožuje, zna najti pravo pot do vas. Za vas je seksualnost sveta in nihče vas ne sme jemati preveč zlahka. Kdor pa si vzame čas, da vas spozna, ta pride do vaše sladkosti, vaše seksualnosti, ki je zasvajujoča in popelje izbranca/izbranko v globino doživljanj. Če nimate dovolj časa, se raje odrečete posteljnim aktivnostim, saj vam največ pomeni ravno predaja v dvoje, kjer se izgubi dvojina in skupaj postaneta ednina.

4. MALINA
Pravi trenutek ob pravem času je za vas nujno potreben. Zato potrebujete partnerja, s katerim sta intimno povezana brez besed. Pogled, stisk in oba se stopita v energije drug drugega. Da ste do tega prišli, ste potrebovali kar nekaj časa, da ste si priznali, da ne smete delati kompromisov. Najmanj, kar si želite, so kisla obžalovanja po seksu. Ta so vas naučila, da ste začeli poslušati svoja čutila in svoje telo, kar je seksualnost okrepilo in tudi posladkalo vaše počutje ob seksu.

5. BOROVNICA
Bi, pa ne bi. Bi, pa ne bi. Potem se nekako zaprete v svoje čutenje, domišljijski svet in se odmaknete od prave seksualne energije, saj vas velikokrat že misli na polno zaposlijo in raje ostanete v svojem svetu, kot da bi se energijsko in fizično odprli za stike. Tako da potrebujete motivacijo in odločitev, če želite seksualno energijo podeliti še s kom. Ko bo odločitev prava, pa dovolite da ona/on vodi ta seksualni ples in samo sodelujte, da spet ne »pobegnete« iz telesa v misli in v svoj varni svet.

6. ROBIDA
Ste močno povezani s svojo seksualno energijo in jo uporabljate redno, a bolj na kratko. Kot da se vam vedno nekam mudi, zato ste tudi med seksom mentalno napeti in ne uživate v telesu, ki se prepleta z drugim telesom, kot ste predani aktivnosti sami. Vedno ste urejeni in tudi po seksu se hitro uredite, kar lahko izbranko/izbranca včasih zmoti, ker bi rad/-a poležal/-a z vami.

7. AVOKADO
Navidezno se s seksualnostjo ne ukvarjate preveč in velikokrat dajete vtis, kot da ste na vse to že pozabili. A kdor zna z vami, točno ve, da ste znotraj sebe mehki in voljni, predvsem radi sodelujete, manj pa prevzemate odgovornost za akcijo. V dlaneh se vam aktivira seksualna energija, s katero zmasirate partnerja in ga ogrejete za akcijo, kadarkoli si zaželite. Še vedno pa je nekje globoko v vas rezervna energija s prav posebnim nabojem, ki še ni odkrit in je za to potrebna posebna oseba, ki bo imela pravi dotik za vas.

8. POMARANČA
Eksotični ste in takšen je tudi seks z vami. Nepredvidljiv. Včasih ste hitri, včasih počasni, včasih želite več pozornosti, drugič je dovolj močnejši stisk, da se razvnamete. Vse si privoščite in se veselite svoje seksualne narave ter ste z njo pomirjeni. Imate dovolj debelo kožo, da vas ne motijo sodbe drugih, ki o vas praktično ne vedo nič. Tisti pa, ki so kadarkoli doživeli stisk z vami, se vas še vedno radi spominjajo.