Astro

Spet bo čas za darila - astrološki nasveti vam bodo prišli še kako prav!

sn
29. 4. 2020, 07.00
Deli članek:

Trenutno smo v obdobju, ko so druženja z našimi dragimi okrnjena. Tako pač je, in pravila je v dobro nas in nam ljubih pač treba upoštevati.

Profimedia
darilo

Na srečo so dnevi, ko bomo z vsemi, ki jih v teh dneh tako pogrešamo, že na obzorju.
In takrat bomo »za nazaj prinesli« vse, kar smo zamudili, tudi praznovanja rojstnih dni in drugih pomembnih obletnic. Spet bodo odprte trgovine in za svoje drage bomo verjetno še pozorneje kot ponavadi izbirali darila, s katerimi jih bomo poskušali čim bolj razveseliti. Ne nazadnje bo po potrošniški suši sukanje po trgovinah tudi nam v veliko veselje.

Nakupovanje daril je lahko pravi mali obred, če se tega tako lotimo, izbira pravega darila pa prava umetnost. Posameznim zodiakalnim znamenjem ustrezajo različna darila.

Po dognanjih astrologije smo vam tokrat nanizali nekaj zanimivih predlogov in nasvetov za nakup daril. Potrudite se in z darilom izvabite nasmeh na lica ter prižgite iskrice v očeh.


OVEN
Pri nakupovanju daril ima velike oči, kot tudi sicer pri vseh stvareh. Imel bo dobre ideje, kaj kupiti drugim, s čim osrečiti svoje ljudi. Njega pa boste najbolj razveselili s čim sladkim.

BIK
Bika najbolj razveseli prijetna družba. Če mu želite ustreči še z darilom, mu podarite kaj praktičnega, kar mu bo olajšalo delo v gospodinjstvu ali pri drugih hišnih opravilih.

DVOJČKA
Dvojčki so hvaležna sorta za obdarovanje. Razveselijo se prav vsega, kar dobijo. Dobro znajo obdariti otroke, odraslim pa znajo najti drobnarije, ki vedno pridejo prav.

RAK
Rak se najbolj razveseli umetniške vaze, kosa keramike, čajnika, stvari torej, ki jih bo tudi z veseljem podarjal. Zanj je značilno, da zelo dolgo izbira darilo, kadar želi nekoga obdariti. Vselej pa bo zares dobro uganil, kaj potrebujete.

LEV
Levu podarite kakšen dekorativen predmet, ki ima originalni etnološki izvor. Ali pa nekaj modernega s kakovostnim dizajnom. Lev bo najraje obdaril s srčno izbranim darilom. To je lahko vino, ki ga tudi sam najraje pije.

DEVICA
Devico bo najbolj razveselilo nekaj preprostega in praktičnega, kaj takšnega, kar ste pripravili in zavili sami. Samo da bo od srca. Vas pa bo devica hitro ocenila in vam prinesla za darilo kakšen koristen priročnik.

TEHTNICA
Tehtnice, umetniške dušice, se bodo zelo razveselile sobne rastline, slike, fotografije ali glasbe na zgoščenki. Ko pa bodo one želele obdarovati vas, bodo že nekaj mesecev prej z opazovanjem zaznale, kaj vam manjka.

ŠKORPIJON
Škorpijon ima večkrat potrebo, da se prečisti in prenovi. Podarite mu lahko bon za obleke ali hišno dekoracijo. Tudi sam bo najraje obdaroval na takšen način, saj je zagovornik demokratičnega zbiranja daril.

STRELEC
Strelci radi prinesejo za darilo eksotične dobrote. Sami pa se bodo najbolj razveselili enodnevne pomoči pri hišnih opravilih – kar je nova in kreativna oblika obdarovanja.

KOZOROG
Kozorog bo rad obdaril svojega prijatelja s kosom dobrega orodja, ki bi se ga razveselil tudi sam. Kozoroginje so veliko bolj nagnjene k umetnosti, zato naj bodo darila te vrste.

VODNAR
Vodnarja lahko obdarite z elektroniko. Zabavno ali uporabno. Vodnarji sicer ne marajo obdarovanja, ker ga doživljajo preveč togo in klasično, nadvse radi pa razveselijo druge, vendar na svojevrsten način.

RIBI
Ribe znajo vedno dobro izbrati darila za stanovanje in tudi same so rade obdarjene v tem stilu. Ker dnevno spreminjajo svoje želje, ki jih je veliko, pa je ribo najbolje kar naravnost vprašati, kaj si želi.

Zanimiva podobna vsebina:

12 astro znakov - 24 različic opravičevanja