Astro

Nastopili bodo dnevi najhujših preizkušenj za odnose

Andreja Novak
3. 4. 2020, 10.00
Deli članek:

Popolna energijska napoved od 3. do 9. aprila 2020.

Profimedia
odnos

Sredina polna luna bo tempirala energije tega tedna. Pritiski se bodo po četrtku začeli sproščati, do takrat pa bodite pozorni na svoje strahove in negativne misli. Ne dovolite jim, da da se razrastejo pod vplivi pretiravanj iz okolja. Nič ni tako, kot izgleda na prvi pogled, zato se umirite, da se pokaže resnica. Odnosi naj vam bodo pomembni, saj bodo na največji preizkušnji prav ta teden.
Ne pozabite: "Noč je najtemnejša tik preden se zdani."
Petek, 3. 4.
Pozno popoldne pride Venera v znamenje dvojčkov, kar sprosti notranje počutje in vas bo odprlo za več prijetne komunikacije. Lažje se boste dogovorili za finančne stvari in tudi več zaslužili na bolj sproščen način. Okrepilo se bo flirtanje in ljubezen bo postala bolj pomembna tema za razmislek in doživljanje. Jasno vam bo postalo, kaj si želite v ljubezni in lahko, da se boste odločili za starejšo ali bolj urejeno osebo. Aktivnosti se bodo pričele krepiti in življenje ne bo več tako ujeto med tirnice družbe.
Sobota, 4. 4.
Čustvena ureditev se bo dogajala skozi dan. Prepoznavali boste svoje čustvene napake in pogovori z drugimi ali s sabo vam bodo pomagali odkriti svoj notranji ključ. Posvetite se vsem oblikam urejevanja: pospravite dom, uredite svoj videz in si privoščite sproščanje ali meditacijo z namenom, da se prečisti vse, kar ne potrebujete več. Odličen dan za spremembe na kolektivni ravni in sprejetju karmičnih in naravnih zakonov na Zemlji.
Nedelja, 5. 4.
Cvetna nedelja, ko se bo lažje dihalo in spremembe se bodo začele dogajati v organizaciji doma, vašega časa in sodelovanja. Naredite si načrt za prihodnost in si določite čas za vsa pomembna področja. To vam bo pomagalo pri razjasnitvi mnogih svojih preživetih navad, ki ustavljajo vas in vaše bližnje. Vsa spoznanja ohranite pri sebi, ne razglašajte jih naokoli, dokler ne bo pravi čas oz. dokler ne boste zaživeli po njih.
Ponedeljek, 6. 4.
Želeli si boste spremembe, saj vas okolje ne bo moglo več prepričati, da so stvari tako kritične. Jezni boste na človeško neumnost in obilo notranje moči se bo kopičilo. Želeli si jo boste konstruktivno uporabiti, a bo potrebno počakati na polno luno, da sprosti vse napetosti, ki se bodo do srede še kopičile. Ne dajajte pozornosti v negativne smeri, ohranite fokus na sebi in se usmerite na dolgoročne cilje, ki jih želite videti uresničene v svojem življenju. Začnite delati prve korake v tej smeri – pišite si ideje.
Torek, 7. 4.
Luna v tehtnici bo pritiskala na čustva harmonije in edino željo boste imeli, da se odnosi harmonizirajo. Čeprav je Venera že krepko v znamenju dvojčkov, kar pomeni bolj jasno razmišljanje, boste te energije uporabili predvsem za kreativne vire za poslovno sodelovanje in za finančne rešitve, ki se vam bodo kazale v lepi luči. Še vedno pa bodo določene meglene energije bremenile vašo jasnost in nič vam ne bo steklo tako, kot si boste želeli. Še največ uspeha boste imeli pri sproščanju in meditaciji.
Sreda, 8. 4.
Polna luna v tehtnici nastopi že v zgodnjih jutranjih urah, kar pomeni, da spanje ne bo ravno optimalno, saj bodo na plano prihajale globlje podzavestne energije iz neharmoničnih odnosov, lahko tudi povezave z bližnjimi pokojniki. Nikakor se ne odločajte za kakršnekoli materialne podvige, saj današnje odločitve ne bodo zdržale. Lahko se celo zgodi, da celo dogovori iz preteklosti na današnji dan “padejo” zaradi nenadnih odločitev ali ekstravagantnih vizij sodelujočih ljudi. Šele zvečer boste lahko začutili globljo sprostitev. Še vedno velja, da se izogibajte alkohola ali drugih substanc, ki bi vam zmanjšale jasnost v glavi.
Četrtek, 9. 4.
Sprostitev po polni luni in obilo čustvenih vznemirjanj bo v zraku, zato bodite pozorni, da se ne predate energijam okolja, temveč vztrajajte na svoji poti in opazujte, katere spremembe za prihodnost si želite izpeljati. Moč kreiranja bo v vas in jasno vam bo, v katere čustvene pasti in odvisnosti v odnosih se ne želite več vrniti oz. želite to za prihodnost spremeniti, se osvoboditi.