Astro

Andreja Novak: Izredne razmere v okolju bodo pomagale doma ...

Andreja Novak
13. 3. 2020, 09.51
Posodobljeno: 13. 3. 2020, 10.02
Deli članek:

Energijska napoved od 13. do 19. marca 2020

Foto: Mateja Jordovič Potočnik
Andreja Novak

Izredne razmere v okolju bodo pomagale v domačem okolju vpeljati dobre spremembe in prekiniti z dolgotrajno družinsko karmo odnosov in pogojevanja ljubezni. Skozi te dni se bodo pokazale tudi dobre strani družinskega življenja in vsakemu posamezniku bo postalo lahko jasno, kaj in kako želi živeti naprej. V drugi polovici tedna se bo krepila notranja moč in tudi intuicija, kar bo aktiviralo nove ideje in nov smisel po širši deželi. Zanimivo bo.
Petek, 13. 3.
Petek 13 – ste kaj vraževerni? Zvezde kažejo na potrebno pozornost, saj lahko preko nesreče, prepira ali nezgode spoznate, kje ste bili na napačni poti oz. kje ste bili v iluzijah. Čustva bodo razburkana, zato se potrudite in ohranite zbranost, ne hitite in ne pretiravajte z opravili. Izogibajte se agresivnih ljudi in ne skušajte jih potolažiti, ali umiriti, samo umaknite se jim iz poti. Če boste dan preživeli bolj po svoje in manj odvisno od drugih, se bo vse dobro izšlo.
Sobota, 14. 3.
Sproščena sobota, ki pa bo še imela malo občutljive nevarnosti, da se zaradi občutkov meglenosti v glavi, slabega počutja poškodujete, udarite v noge, bodite pozorni tudi na svoje oči, ki so v teh dneh še posebej občutljive. Pijte dovolj tekočine in se dobro razgibajte, da se prebudite. Če je možno, pojdite v naravo, izogibajte pa se predolgim vožnjam ali skupinskim izletom ter večji gneči ljudi. Strastni boste in prepričani v svoj prav, tako da se lahko razvnamejo večji prepiri. Bolje pa je, da to energijo usmerite vase in v svoje smiselne trajnejše spremembe.
Nedelja, 15. 3.
Napetosti, strasti se bodo pomirile, zato si lahko naredite sproščeno in zanimivo nedeljo. Druženje vam v veselje, vendar bolj z ljudmi, ki vam pomagajo pri napredovanju v svojem življenju. Ne boste pa več mogli poslušati premlevanja preteklosti, zato skrbno izbirajte, koga danes povabite na obisk. Dobro druženje naj vam prinaša veselje, radosti in skupen humor, ki bo danes še podkrepljen, saj je luna v strelcu, ki osvobaja čustva in podžiga zabavo.
Ponedeljek, 16. 3.
Luna preide v kozoroga, kar bo ohladilo ozračje, pa tudi čustva in odnose. Merkur prestopi v znamenje rib in okrepi čustvene pogovore in razmišljanja bolj o odnosih. Ponovno bo do veljave prišla intuicija. Sledite svoji intuiciji in dovolite pogledati na situacijo v življenju praktično: kaj lahko v tem trenutku naredite dobrega zase in za druge? Veliko pogovorov bo prešlo v zaupne sfere in več boste slišali ali povedali, kot ste si želeli.
Torek, 17. 3.
Vse, kar se dogaja v okolju, bo transformiralo vaš način gledanja na svet in na svojo družino. Odlična podpora je za prestopanje in osvobajanje karmičnih vzorcev in dovolj je, da se zavedate, da gre za večje spremembe in da so pomembni ljudje, ki so vam blizu in s katerimi si delite dom in svoje življenje. Razmislite, kako bi po tej skupinski ustavitvi želeli nadaljevati svoje življenje? Postavite svoje prioritete in začutite hvaležnost, nad čemerkoli lahko v svojem življenju.
Sreda, 18. 3.
Energijsko močan dan, saj se luna srečuje z energijami Marsa, Jupitra, Plutona in Saturna v kozorogu, kar pomeni, da namirna čustva dobijo globino in posledično tudi sprostitev. Po današnjim dnem se bodo energije sprostile in začela se bo pomiritev, najprej doma, potem v okolju in počasi boste lahko začeli ponovno živeti svoje življenje. Temeljito boste razmislili o vsem, kar vam je dano in kako želite naprej voditi svoje življenje. Kar pogumno!
Četrtek, 19. 3.
Za Jožefovo bo optimizem narasel, prav tako volja do vsega, kar radi počnete. Luna v vodnarju bo dodala svobodno počutje in razbremenjenost nad pričakovanji najtežjih dogodkov iz okolja. Ideje in ljubezen bo še vedno aktualna in danes lahko, da boste zaradi novic nadvse srečni. Bodite odprti za spremembe, če ste doma, meditirajte, pišite si ideje, telovadite in se pogovarjajte s svojimi domačimi. Velike spremembe v dobro se obetajo, zato je smiselno, da jih čutite najprej pri sebi.