Astro

Horoskop: za vsako nebesno znamenje drugačen okras

sn
19. 2. 2020, 08.00
Deli članek:

Predstavljamo vam modne dodatke, ki se najbolje podajo k vašemu znamenju in bodo iz vas izvabili tisto najboljše ter vam pomagali narediti vaš vsakdan še boljši.

Profimedia
Zlati nakit

S pravim nakitom vsako nebesno znamenje poudari tisto najlepše, kar je v njem.

OVEN

Najprimernejši modni dodatek za ovna je zagotovo ogrlica. Ta vas bo kar najbolje varovala pred vdorom slabih energij iz okolice in tako ohranjala vaš notranji mir, potreben za harmonično življenje.

BIK

Vsem, rojenim v znamenju bika, svetujemo, da si kot nepogrešljiv modni dodatek omislite zapestnico. Z njo se bo vaša samozavest okrepila in tako boste vsakodnevne naloge in interakcije z ljudmi lahko opravljali še veliko bolj suvereno.

profimedia
uhani

DVOJČKA

Nakit, ki odlično služi dvojčkom, so uhani. Ti vas bodo v najpomembnejših trenutkih prizemljili, da boste lažje sprejemali ključne odločitve in tako umirili svojo vihravo naravo takrat, ko je treba.

RAK

Rakov zaveznik je zagotovo prstan. Omislite si vsaj enega, ki ga boste nosili ves čas. Pomagal vam bo skriti vašo ranljivo naravo pred ljudmi, ki bi jo morda želeli izkoristiti. 

LEV

Za vse, rojene v znamenju leva, je najboljši modni dodatek pas. Ta vam bo dal moč, da vztrajate in izpeljete stvari do konca. Dobro si ga je omisliti zlasti v trenutkih, ko začutite obup in črnogledost.

DEVICA

Devicam najbolje koristi pokrivalo, denimo klobuk, kapa ali naglavna ruta. Modni dodatek, ki ga boste nosili na glavi, bo še bolj poudaril vašo karizmo in tako boste na okolico vedno pustili pravi vtis.

TEHTNICA

Zagotovo si morate omisliti šal, ki ga lahko nosite okoli vratu tudi v notranjih prostorih. Ta vas bo ščitil pred morebitnimi slabimi nameni kogarkoli v vaši bližini in vam zagotavljal varnost, ki jo vaša duša potrebuje.

ŠKORPIJON

Najprimernejši modni dodatek za vse, ki ste rojeni v znamenju škorpijona, je broška. Lahko si jo pripnete kamorkoli, njena naloga pa bo, da v vas prebudi strast in vam pomaga, da jo pravilno zazna tudi vaša okolica.

STRELEC

Ne morete zgrešiti, če si za modni dodatek izberete uro. Strelcem ura namreč zelo koristi pri ohranjanju notranjega miru. Z njo na roki boste lažje prebrodili še najbolj stresne okoliščine.

Profimedia
nožni prstani

KOZOROG

Za kozoroge je najprimernejši modni dodatek malo manj običajen nakit, a saj tudi vi niste najbolj običajni. To je nožni prstan. Ta vas bo napolnil s preudarnostjo in vam pomagal pravilno izraziti modrost, od katere prekipevate.

VODNAR

Za rojene v znamenju vodnarja priporočamo, da svoje lase okrasijo s kakšno, lahko tudi povsem preprosto lasnico. Z njo se bosta lažje pokazali vaša igrivost in lahkotnost in s tem boste v svoje življenje pritegnili ljudi, ki vam ga bodo še bolj popestrili.

RIBI

Za vas je kot nalašč verižica za gleženj, ki jo lahko pod obleko nosite tudi v hladnejših mesecih. Prav ta modni dodatek vas bo namreč napolnil s pozitivno življenjsko energijo in vam pomagal pri preskakovanju še tako neprijetnih ovir.