Astro

Od 31. 1. do 6. 2.: odlično obdobje za čutne užitke!

Andreja Novak
31. 1. 2020, 07.00
Posodobljeno: 31. 1. 2020, 09.28
Deli članek:

Tokratna energijska napoved od petka do petka je spodbudna, kot že dolgo ne. Pred nami je namreč odlično obdobje za zmenke, dopisovanje, prva srečanja in čutne užitke.

profimedia
par

Če ste obremenjeni s preteklostjo, utrujeni in brez prave energije, pa je to najboljši čas za masaže, terapije, meditacije in notranjo prenovo, ki vas bo korak za korakom pospremila v boljšo formo telesa in duha.
Petek, 31. 1.
Nemirna noč z nemirnimi čustvi tudi čez dan. Nikakor se ne boste mogli pomiriti, saj vas bodo preganjale neizpolnjene obljube. Prihodnjič razmislite, komu obljubite karkoli, saj vas potem to energijsko veže z ljudmi, pa čeprav ste jim obljubili samo skupno kavo. Popoldne se bo ta nemir spremenil v flirtanje, spogledovanje in odličen čas bo za druženje z vašo simpatijo ali partnerjem.
Sobota, 1. 2.
Luna preide v bika in bo želela konkretne rezultate in tudi dobro preživeto soboto. Zato boste krepko razmislili, če se vam bo dalo izzivati usodo z nenačrtovanimi aktivnostmi, ali boste raje čisto predvidljivo preživeli dan v udobni družbi z dobro hrano in počitkom. Večjih pretresov ne bo, boste pa imeli priložnosti spoznati zanimive ljudi, praktične in koristne za vaše življenje, če se boste odločili in se predali družabnosti in druženju.
Nedelja, 2. 2.
Strast bo prevzemala vaše energije in težko jo boste skrili vsaj pred tistimi, katerim bo namenjena. Odličen dan za zmenke, intimno druženje in spoznavanje. Če vas bodo obremenjevala določena čustva iz preteklosti, je to znak, na čem morate še delati, da sprostite iz svojih življenjskih energij obremenitve in stara čustva. Odličen dan za masaže, plavanje in čutne užitke. Samski, odprite se povabilom in srečevanju v dvoje, saj je to odlično obdobje za spoznavanje brez pritiska in stresa okolice.
Ponedeljek, 3. 2.
Sredi dneva Merkur prestopi v znamenje rib, kar odpira bolj čustveno obdobje razumevanja, sodelovanja in poglobljene intuicije. Skozi sanje in iskanje rešitev bodo prišle številne dobre ideje za osebno in poslovno področje. Ker pa bo Luna prav tako danes prešla v zgovorne dvojčke, se lahko zgodi, da se boste preveč čustveno razkrili in lahko s pretiravanji prizadeli bližnje ali se osmešili v javnosti. Vzemite si čas za razmislek.
Torek, 4. 2.
Odprti boste za ljubezen in lahko, da vas bo prevzela starejša oseba, ki bo skozi besede in dejanja popolnoma osvojila vaše srce. Bodite pozorni, čemu je namenjen ta odnos, da ne boste prehitro sklepali in se prepustili romantičnim iluzijam. Lahko da vam je ta oseba samo poslana v življenje, da vam pomaga vzpostaviti novo notranjo vrednost.
Sreda, 5. 2.
Nemir in iskanje rešitev, bo prisotno skozi celoten dan. Želeli si boste pomiritve, a bo um delal svoje in ne boste odnehali, dokler ne bodo stvari “padle” na svoje mesto. Izjemen dan za razvijanje idej in komuniciranje z enako mislečimi oz. podpornimi ljudmi. Manj primerno za usklajevanje nasprotujočih si želja, saj ne bo nihče popustil. Zvečer preide luna v varnega in zaščitniškega raka, ki vam bo pomagal sprostiti notranjo napetost celotnega dne.
Četrtek, 6. 2.
Dopoldne boste lahko prepoznali svoja najbolj globoka čustva in tisto, kar vas najbolj motivira za aktivnosti. Če boste sprejeli sebe in potrebna spoznanja, lahko stopite korak naprej v odnosih, ki vam največ pomenijo. Prestopili boste stare lekcije in odprli se boste lahko za najboljše sodelovanje, ki vam bo poleg sproščenosti in veselja lahko prineslo nove ideje, finance in temelje za nov dom. Lahko, da bodo ljudje okoli vas čustveno pretiravali in vas uporabili za sodelovanje v lastni dramski igri. Ne razočarajte jih, pomagajte jim spoznati svojo čustveno vrednost tudi s tem, da jim iskreno priznate svoja čustva do njih.