Astro

Izberite karto, ki vas pritegne - skoznjo govori vaš notranji jaz

Alja Špiljak
25. 10. 2021, 09.00
Posodobljeno: 25. 10. 2021, 09.09
Deli članek:

Na svet pridemo prav vsi opremljeni s prav vsemi orodji, ki jih potrebujemo, da živimo dobro, da zmoremo in znamo ustvarjati obilje.

dk
tarot

V sebi imamo zmožnost sprejemanja darov in zmožnost dajanja drugim, celo zmožnost sprejemanja in dajanja sočasno. Vse je že v nas.

Uporabljajmo svoja orodja, vse, kar potrebujemo, je že v nas, ne iščimo nadomestnih orodij zunaj, ker niso naravnana na našo »kodo«, ampak uporabimo to, kar imamo sami. Takoj ko se porodi neko vprašanje, neki vprašaj v nas, neka ovira, izziv, se pojavi tudi že orodje za rešitev problema.

VSE JE NA DOSEGU

Problem ustvarjamo, ko hitimo iskat zunaj sebe, ko nas zgrabi panika in ne vidimo več jasno slike. Takrat globoko zadihajmo, štejmo do deset, da se v sebi umirimo, nato se lotimo izziva. Uporabimo možgane za ustvarjalno iskanje rešitev, ne obupajmo že kar takoj. Spomnimo se, kako ustvarjalni smo bili, ko smo se majhni učili prvih korakov. Vztrajali smo, dokler nismo shodili. Te vrste vztrajnost, zaupanje, da bomo zmogli, to željo po tem, da shodimo in smo samostojni, začutimo spet v sebi, ko smo pred izzivom. Še vedno je v nas. Zadovoljstvo, ko premagamo izziv, je zadovoljstvo zmagovalca, upravičen ponos.

Vse je že na dosegu roke. Na neki način je vedno izbira med pripadnostjo od zunaj vsiljeni strukturi in pripadnostjo naši notranji, naturni strukturi, ki je bila postavljena v optimumu ob našem rojstvu. Ozaveščajmo to strukturo, je že, z našo zavestno pozornostjo na njej se znova aktivira, oživlja, prenavlja, vzpostavlja na optimum.

DOBRO ORODJE

Tarot karte so odlično orodje za pogovor s sabo, s svojo notranjostjo. S simboli, arhetipskimi znaki in podobami ter z barvami nagovarjajo naš notranji glas, našo intuicijo, z njimi se vzpostavi večdimenzionalno, večplastno potovanje po naši notranjosti, točno tako, kot v resnici delujemo. Razkrije se nam naš notranji zemljevid, potovanje po naših čustvih, naših mislih, pokaže se naše stanje telesa in duha, kako delujemo v zunanjem svetu in kako se odzivamo na dražljaje iz okolja, hkrati nam prinaša nasvete, kako v določenem trenutku delovati, katera svoja orodja je smiselno uporabiti.

Izberite karto, ki vas najbolj pritegne, in preberite sporočilo svojega notranjega glasu za to obdobje.

dk
dvojka palic

DVOJKA PALIC

V vas je ta trenutek velikanska energija, ki išče možnost, da se izrazi. Vendar te moči, te prasketajoče energije še ne uporabljate. Veste, da hočete nekaj ustvariti ali spremeniti, manjka pa vam še podroben načrt. Izbirajte med dvema možnostma, vendar čas ni še čisto dozorel. Bodite kot puščica na loku, ki je napeta in čaka, da se popolnoma umirite in usmerite v eno samo točko na tarči.

dk
luna

LUNA

Ste v obdobju ustvarjalnega zorenja, čutite močan ustvarjalni navdih, pripravljate se na večje spremembe. V vas pa je navzoč tudi nekakšen splošen občutek neugodja, nimate še čisto natančnega vpogleda v situacijo, v projekt, ki se rojeva. Ne veste, kako se odzvati na sporočila iz podzavesti, ste še zelo ranljivi. Vendar se zavedajte, da se v vas rojeva nekaj lepega, če boste modro ravnali s svojo vizijo in ne boste popuščali svojim strahovom.

dk
paž čaš

PAŽ ČAŠ

Obetajo se vam novi začetki v čustvenih odnosih ali nova, najverjetneje bolj poglobljena stopnja v vašem zdajšnjem odnosu. Kaže se vaša odprtost do tega, da se nekaj naučite iz ljubezenskega odnosa oziroma iz odnosa, ki je za vas čustveno pomemben. Če se vam zdi, da ste v odnosu, ki je videti brezupen, poskušajte pogledati nanj z odprtim, iskrenim srcem, s srcem svojega notranjega otroka. Prav zdaj je v vas veliko čustvene prožnosti in poguma. Le tako naprej.

tarot kkočija
kočija

KOČIJA

Za spremembe, ki so pred vami in jih že slutite ali si jih želite, načrtujete, potrebujete veliko volje in ustvarjalnega zagona, zaupanje vase in v življenje. In tega imate ta trenutek v obilju. Spremembe so edina stalnica v našem življenju, vedno prinesejo nove možnosti, nova vrata se odpirajo, pokažejo se nove poti. Veselite se tega obdobja, kajti nekaj se je dovršilo, čakajo vas nova obzorja, da jih osvojite. Začutite svoje notranje sonce, pogum in veselo vznemirjenje otroka v sebi ter se optimistično podajte novim pustolovščinam naproti.