Astro

Tako vaš rojstni datum vpliva na sprejemanje odločitev

Tina Hočevar, osebno srečanje: 040 309 304
20. 1. 2020, 17.00
Deli članek:

Kako sprejemamo odločitve, je v odvisno od različnih faktorjev. Naše vzgoje, genetike, okolice in v veliki meri tudi od naših numeroloških zapisov, našega imena in datuma rojstva.

dk
ženska

Pogledali bomo, kako vaš rojstni datum vpliva na to, kako sprejemate odločitve. Ne bom govorila o tem, kateri so pravi načini, saj glede na našo osebnost vsak izbira tistega, ki je v skladu z lastno energijo. Na koncu pa lahko poizkusite tudi kratko vajo, ki vam bo pomagala pri sprejemanju odločitev, ne glede na to, kdaj ste rojeni.
Najprej preverite, kaj je število vašega življenjskega poslanstva, da boste na podlagi tega lahko našli svoj opis.
Kako izračunati svoje poslanstvo?
Seštejte vsa števila svojega rojstnega datuma. Če ste na primer rojeni 26.07.1975, izračunate tako: 2+6+0+7+1+9+7+5 = 37. Če dobite dvomestno število, kot v našem primeru, seštejte še ti dve številki, dokler ne pridete do enomestnega števila: 37, 3+7 = 10. Nato pa še: 10, 1+0 = 1. Življenjsko poslanstvo osebe iz našega primera je torej poslanstvo povezano z vibracijo števila 1, torej VODJA.
Kako torej sprejemate odločitve glede na vaše življenjsko poslanstvo?
1: VODJA - odločitve radi sprejemate zelo indivudialno, radi se odločate zase, pri tem ste dobri. Redko vprašate za nasvet, včasih vas je težko pripraviti do tega, da spremenite mnenje glede neke odločitve. A ko razdelate in predelate zadevo v globino in sprejmete določeno odločitev, pri njej tudi ostanete in vztrajate. Včasih tudi takrat, ko bi bilo dobro spremeniti mnenje oziroma odločitev. Ste pa zelo močni v tem, ko je odločitev pravilna, težko vas bo kdo prepričal v nasprotno.
2: DIPLOMAT -  pri sprejemanju odločitev boste pogosto vprašali za mnenja druge, prijatelje, znance ali tiste, ki so že šli skozi podobno situacijo. Veliko daste na izkušnje drugih, saj vam lahko prihranijo marsikatero grenko izkušnjo. Ko se odločite, se te odločitve ne držite 'kot pijanec plota', ampak boste odprti za nove ideje. Po drugi strani pa vas lahko včasih mnenja drugih hitro potegnejo v različne smeri, da včasih ne vztrajate pri tem, za kar ste se odločili.
3: GOVORNIK -  odločitve sprejemate na podlagi čustev, saj vas ti v veliki meri vodijo v življenju. Tudi če boste zadevo premislili in če bo odločitev logična, se boste na koncu vseeno zanesli na svoje občutke, želje in potrebe in temu sledili. Včasih morda odločitev na ta način ni pravilna (še posebej, če vas v tistem trenutku vodijo negativna čustva), a to je vaš način, ki vas lahko pripelje do želenih rezultatov, če ste čustveno v miru.
4: ZAŠČITNIK - pri vas je zelo pomembna struktura, red in logika. Zadevo boste premislili, pretehtali, napisali pozitivne in negativne strani in se nato na podlagi tega odločili. Za to včasih potrebujete precej časa. Pri odločitvah ste sposobni dati čustva na stran in biti zelo praktični in jasni. Včasih lahko to vodi v pretirano togost, a odločitve, ki pridejo na podlagi tega, bodo ponavadi takšne, ki vam bodo dale občutek varnosti in stabilnosti.
5: RAZISKOVALEC - odločitve sprejemate na podlagi trenutnega počutja. Vaše počutje pa lahko zelo niha, zato bodo tudi odločitve, ki jih sprejmete, temu primerne in jih lahko kasneje tudi obžalujete, če jih sprejmete v vzhičenem stanju. Vaša sposobnost 'biti v trenutku' pa vam istočasno tudi pomaga sprejeti pravilne odločitve, ki pridejo iz miru in povezave z resnico tistega trenutka.
6: VIZIONAR -  pri odločitvah težite k popolnosti, k najbolj pravilni in popolni odločitvi. Zato lahko včasih traja, preden sprejmete neko odločitev, ker niste sigurni, če je popolna. Ker vedno poskušate izboljšati dano situacijo, boste včasih tudi želeli spremeniti svoje odločitve. Kar je v redu, če ste v miru, takrat boste vedno videli le načine za izboljšanje. Pri odločitvah vas vodi tudi vaš čut za harmonijo in vizualno lepoto.
7: INTUITIVEC - ker ste zelo intuitivni, odločitve sprejemate na podlagi vaše intucijie oziroma šestega čuta. Ta vas bo vedno vodil v pravo smer. Ker je ena izmed vaših življenjskih lekcij ta, da se naučite zaupati sebi in vesoljnemu vodstvu, potrebujete čas, da zaslišite notranji glas. Ko greste v naravo in si vzamete čas zase in za tišino, se vaša sposobnost sprejemanja pravilnih odločitev še poveča.
8: AVTORITETA - pri vas je najbolj dejaven vaš um. Zato odločitve sprejemate na podlagi razuma in logike. Hitro ste sposobni sprocesirati vsa dejstva in se na podlagi tega hitro odločiti in najti pravilno rešitev. Ker se zelo zanašate na lastne izkušnje in logiko, včasih spregledate dobronamerne napotke iz vaše okolice in trmasto vztrajate pri svoji 'najboljši' odločitvi. Če najdete ravnovesje pri tem, vam bodo vaše odločitve prinesle še več pozitivnih rezultatov.
9: PRAVIČNIK - pri sprejemanju odločitev boste vedno dali na prvo mesto poštenost in resnico. Ne glede na to, kako težko vam je mogoče sprejeti neko odločitev, bo na koncu resnica in pravičnost zmagala. Včasih preveč pričakujete od drugih, da sprejemajo odločitve na enak način, zato je pomembno, da razumete, da ima vsak svoje potrebe pri tem.

Dreamstime
Odločitve so vsakodnevni del življenj vsakogar izmed nas.

Kratka vaja za lažje sprejemanje odločite, ne glede na to, kdo ste
Ko ste pred določeno odločitvijo, lahko najprej zadevo predelate skozi čustva ali logiko, karkoli vam je bližje, nato pa poskusite za minuto zapreti oči. Nekajkrat globoko zadihajte, da se umirite, lahko položite tudi roko na srce.
Če ste na primer pred odločitvijo, ali izbrati A ali B (pa naj bo to hrana, potovanje, služba ali s kom na zmenek), si nato si z zaprtimi očmi predstavljajte, kako izbirate varianto A. Opazujte, kako se medtem počutite. Kaj se dogaja z vašim telesom in dihanjem? Se vaš prsni koš zakrči ali se sprosti? Postane dihanje bolj globoko in sproščeno, ali plitkejše? Nato naredite enako še z varianto B. Predstavljajte si, da izberete B in opazujte, kako se počutite in kako se odziva vaše telo.
Naše telo, ko smo v miru, zazna resnico, ve, katere so pravilne odločitve za nas, in nam to tudi sporoča na vsakem koraku, če mu le prisluhnemo.
Če je odločitev pozitivna za vas, se bo vaše telo sprostilo, lahko boste začutili, da se vam prsni koš rahlo razširi, dihanje postane globlje in bolj sproščeno. Obratno je z odločitvami, ki niso dobre za vas, dihanje postane plitko, začutili boste zakrčenje določenih delov telesa ali tudi stiskanje. Včasih so te razlike zelo majhne, a bolj kot boste vadili, bolj boste sposobni zaznati razlike in začutiti resnico.
Na začetku bodo odzivi vašega telesa seveda lahko posledica vaših čustev (strah, močna želja,...) a bolj kot boste vadili, bolj boste sposobni zaznati resnico, ki vam jo vaše telo sporoča.

Zanimivo: Vaš rojstni datum vpliva tudi na pritok denarja