Astro

Imena živalim razkrivajo njihov pravi značaj: Bruno je ...

sn
22. 1. 2020, 15.00
Posodobljeno: 22. 1. 2020, 16.01
Deli članek:

Numerologi so se potrudili in svojo vedo uporabili tudi za boljše razumevanje s kužki, mucki, kanarčki, dihurčki … skratka, z vsemi hišnimi ljubljenčki, ki imajo svoja imena.

profimedia
kuža in mucek

Ko namreč spoznamo število usode svojega kužka ali mucka, tudi lažje razumemo, kaj morda pomeni nenadni lajež ali globoko mijavkanje ter prodoren pogled.
In kako izračunamo število usode? Zelo preprosto. Črkam iz imena našega hišnega ljubljenčka pripišemo pripadajoča števila iz tabele in jih seštejemo tako, da dobimo enomestno število.
V primeru nam je kot »model« služil psiček, ki mu je ime Bruno.
Torej, po numeričnem grafikonu, ki je predstavljen na fotografiji, gre takole:

svet24
tabela

BRUNO
29356
2 + 9 + 3 + 5 + 6 = 25
2 + 5 = 7
Brunovo število usode je torej 7. Pa gremo lepo po vrsti, po pomenih od 1 do 9 – in pridemo tudi do Bruna.
Število usode 1
Enice so najbolj zveste, vedno vas bodo spremljale in si želele biti čim bolj in čim dlje v vaši neposredni bližini. Občasno bodo tudi kaj ušpičile, a vse z namenom, da opozorijo nase in dobijo delček vaše ljubezni.
Število usode 2
Hišni ljubljenčki z usodno številko 2 v vaše življenje vnašajo ravnovesje in mir. Lahko so odlični pomočniki in bodo za vas vedno ostali vir podpore ter prinašalci vedrine in lahkotnosti.
Število usode 3
Ti hišni ljubljenčki so izjemno družabni in bodo ves čas nestrpno čakali, da jih odpeljete ven ali se igrate z njimi. Na trenutke so lahko težavni, a vas vedno spomnijo na to, da ste na svetu zato, da uživate.
Število usode 4
Štirice so nekoliko sramežljive. Ne spoznavajo se najraje z novimi ljudmi ali živalmi, tudi za kakšen kavč se rade skrijejo. Z njimi ravnajte skrbno, to je tudi njihov namen: učijo vas razumevanja in sočutnosti.
Število usode 5
To število pomeni intuitivnost. Avtomatično vedo, kdaj boste potrebovali ljubezen in skrb – in takrat bodo takoj ob vas. Če se počutijo zapostavljene, bodo na vsak način iskali vašo pozornost.
Število usode 6
Ta živalca je zelo zanesljiva in zvesta, z vami bi šla na konec sveta in v vsako nevarnost. V vaše življenje je prišla, da bi vam povrnila vero v prijateljstvo in v vas vzbujala občutke naklonjenosti.
Število usode 7
Hišni ljubljenčki s to številko so zelo razviti in lahko razumejo, kaj se dogaja okoli njih. Zanje je značilno ostro zaznavanje vsega. Lahko vam povrnejo povezavo z naravo, pa tudi z duhovnim svetom.
Število usode 8
Osmica vas bo soočala s številnimi težavami. Njihova raven energije je namreč ves čas izjemno visoka. Zahtevajo veliko pozornosti, saj jih žene neskončna lakota po aktivnosti. A s tem tudi vam prinašajo vitalnost.
Število usode 9
To število usode pomeni pogum. Živalce pa niso le pogumne, temveč tudi zelo zaščitniške. Nanje lahko vedno računate. Če vas ne bo treba braniti, vas bodo pa tolažile, kadar ne boste v svoji najboljši koži.