Astro

Od 10. do 16. 1. bo iz globočin bruhala najbolj sveta energija

Andreja Novak
9. 1. 2020, 23.15
Posodobljeno: 9. 1. 2020, 23.27
Deli članek:

Val luninega mrka in Saturnove ter Plutonove karmične poravnave v znamenju kozoroga bo dosegel dno, največjo globino in iz nje prinesel tisto najbolj sveto energijo, s katero postane življenje bolj zanimivo, iskrivo in dragoceno.

dreamstime
energija zemlje

Dovolite si biti sproščeni in najbolj optimalno sodelovati pri spreminjanju energij planeta, okolja in vas samih. Zadovoljstvo bo, ko boste lahko svoje najlepše energije delili v sproščenem in čistem okolju s sproščenimi ljudmi v harmoniji.
Petek, 10. 1.
Lunin mrk na polno luno ob močni poravnavi dveh najmočnejših karmičnih planetov Saturna in Plutona z bližino Merkurja, kar pomeni, da bodite pozorni na svoje gibanje in besede ter seveda misli. Če se lahko izognete gibanju med množico ljudi, gneči, potem to danes naredite. Vzemite si čas zase in za refleksijo svojega notranjega sveta. Zanimivo bo, saj vam bodo vsa spoznanja prinesla sočasno razrešitev.
Sobota, 11. 1.
Intenziven dan za osebne preboje ali nezgode. Zbranost v prometu in izjavah je zelo zaželena. Ni dober dan za smučarske podvige ali druge športne aktivnosti, tudi za druženja, nakupovanje v centrih in karkoli, kar vam razprši pozornost, ne. Meditacija, notranji mir, harmonija, čiščenje doma ... vse to vas bo danes močno podprlo pri napredovanju v življenju. Danes se ne odločajte ničesar, samo opazujte in razmišljajte.
Nedelja, 12. 1.
Poravnava Sonca, Saturna in Plutona v znamenju kozoroga je ultimativna podpora za presežek karmičnih energij. To bo tudi dan, ko boste po dogajanjih in počutju videli, če se je delo na sebi kaj splačalo in kje so še šibke točke. Zapišite si ideje in opazke iz okolja, ki bodo danes ostale z vami. To bodo iztočnice za nadaljnje rešitve za optimalno življenje.
Ponedeljek, 13. 1.
Zanimiv dan, kot da je čas za notranje preobrazbe na dober, sproščen način. Dopoldne še svobodna Luna v Levu spodbuja Venero v vodnarju k nagajivosti in zadnjim sproščenim zapeljevanjem. Popoldne se energije prevesijo in Luna gre v natančnost device, medtem ko Venera prestopi v občutljive ribe. Lahko, da bo popoldne namenjeno osebnim čustvenim spoznanjem, ki so vam bili do sedaj prikriti. Imejte nekaj časa rezerviranega samo zase.
Torek, 14. 1.
Napetost počasi začenja popuščati, čeprav sta Saturn in Pluton še vedno povezana v znamenju kozoroga, kar pomeni, da še lahko spreminjamo temelje, danes povezane s čustvi in ljubezenskimi energijami v odnosih. Odstrite tančice do srca in bodite iskreni v branju/poslušanju njegovih želja. Ne trudite se več biti popolni, temveč iskreni. To je ključ, ki vam bo odprl vsa vrata sprememb.
Sreda, 15. 1.
Sprostitev na naglobjih in najvišjih vibracijah prinaša notranjo pomiritev, ki pa se še ne bo tako hitro sprostila navzven. V okolju lahko, da bo še vladar nemir, ki pa bo prinesel tudi dobre rezultate. Utrnile se vam bodo lahko številne ideje, ki bodo pomagale vam in vaši kreativnosti na dolgi rok. Zato bodite odprti za dogajanje, a ne zapustite svojega notranjega miru za nič na svetu. Iz njega komunicirajte z drugimi in tudi sprejemajte - zapišite ideje.
Četrtek, 16. 1.
Globinsko sproščanje, ki bo odpiralo skrite, tudi zamrznjene energije strasti in naredilo življenje bolj zanimivo, aktivno. Brez da bi morali kaj narediti, vas bo zajel val navdušenja in moč življenjske energije, kot da se boste začeli zavedati, da je življenje dragoceno in da je smiselno doživeti vsak trenutek na polno. Iskrice se bodo kresale in flirtanje bo postajalo vidno tudi manj čutnim ljudem. Razglejte se naokoli, kdo (o)greje vaše srce in s kom si želite preživeti čimveč časa. Komunicirajte.