Astro

Horoskop za torek, 7. januarja

Andreja Novak / Dobra karma
7. 1. 2020, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

Oven

Ne izpostavljajte se, če ne bo nujno potrebno. Ne boste namreč v najboljši koži za kakršnekoli sodbe ali javna mnenja, saj bodo čustva prehitro se odkrila in ste lahko tarča posmeha. 

Bik

Jadrali boste na optimizmu in dosežkih preteklosti, pri tem pa pozabili preveriti, kakšno je sedanje stanje. Nimate preveč zaveznikov, zato se ne zanašajte na pomoč drugih. 

Dvojčka

Skrivnostni boste in ne boste želeli nikomur izdati svojih želja in ciljev, tudi najbližjim ne. Še posebej, ker se že dogaja njihova realizacija in boste vraževerno jih skrivali zase. 

Rak 

Moč in jasnost vas bosta preplavili in zdelo se vam bo, da ste na konju. Pozabljate na svojo spremenljivo naravo, ki sledi luni. Zavedanje, da je pri vas ves čas sprememba, bi vam prineslo notranji mir. 

Lev

Zaupljivi boste in lahko, da boste povedali več, kot ste načrtovali. To bo sprožilo določene ljudi, da bodo nastopili proti vam, a z iskrenostjo jih boste z lahkoto ustavili. 

Devica

Ponosni boste nase in na svoje dosežke, pri tem ne boste opazili pomenljivih pogledov iz okolja, ki vam bodo želeli sporočiti, da je to nekaj normalnega, vsakdanjega. 

Tehtnica

Pomirjeni boste s sabo in ne boste želeli prehitro ugoditi drugim pri njihovih željah. To bo naredilo spremembo v življenju, saj so bili do sedaj vsi navajeni, da ste skorajda brez besed priskočili na pomoč. 

Škorpijon

Ne boste želeli pretiranih stikov z javnostjo, pa čeprav se zavedate, da bi bilo to koristno. Slabe občutke nosite še iz preteklosti, zato je dobro, da jih opustite in tudi to poglavje začnete na novo. 

Strelec

Zaljubili se boste do ušes in nikakor ne boste mogli skriti notranjih želja po spremembi osebnega življenja. Vse ostalo bo kar izginilo iz vaše prioritetne liste in mnogi bodo negodovali zaradi tega. 

Kozorog

Močni boste v komunikaciji in nič se vam ne bo težko zmeniti. Sedaj je čas za razgovore za službe, povišice ali kakršnakoli sodelovanja z ljudmi, ki jih občudujete. 

Vodnar

Prehitevali boste z dejanji in si sproti rušili to, kar želite zgraditi. Počasi v teh dneh, nič ne morete prehiteti niti se z nikomer zmeniti dokončno. Potrpežljivost je nekaj, kar se sedaj učite. 

Ribi

Dobre ideje o konkretnem sodelovanju bodo prihajale na plano in skomunicirajte jih takoj. Ne zadržujte jih v mislih, temveč se tako obrnite na ljudi, ki vam pridejo na misel.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja