Astro

Za optimalno delovanje: energijska napoved od 13. do 19. 12. 2019

Andreja Novak
13. 12. 2019, 07.00
Posodobljeno: 13. 12. 2019, 19.53
Deli članek:

V tem tednu zaključujte tiste stvari, ki vam vzamejo najmanj časa, sprostijo pa vam največ energije in vas osrečijo.

Profimedia
ENERGIJE

Kaj je torej optimalno te dni? Petek + nedelja - zabava in druženje, sobota - delo, ponedeljek - obiščite frizerja, torek - zaključujte pisarniška opravila in pišite ideje, sreda - počivajte, ne predvidevajte ničesar, ker boste v zmoti, četrtek - razmislek o zaključkih, ki bi se jih najbolj veselili.
Petek, 13. 12.
Močno aktivirana, a srečna čustva, ki obetajo dobro prihodnost. Skozi sprostitev bremen preteklosti se lahko vsaj v mislih začnete veseliti tega, kar prihaja. To podpirajo tudi planeti na način, da se kaže nova pot v vašem srcu, prihajajo ideje in želja po spremembi. Kolikor boste skomunicirali, pa je odvisno od vas, ne vpliva pa na razvoj dogodkov za prihodnost.
Sobota, 14. 12.
Danes je boljše, če ste delovni in ciljno usmerjeni, da ne razmišljate preveč o vsem, kar je potrebno spremeniti. Ne boste namreč mogli zbrati miselnega optimizma in boste pretiravali s skrbmi. Zato raje usmerite energijo v konkretno delo ali meditacijo in ne odnehajte, dokler nimate dobrega občutka o sebi.
Nedelja, 15. 12.
Odlična nedelja se obeta, z luno v levu bo druženje prijetno in sproščeno. Lahko, da jo preživite v strastni dvojini, če se boste lahko prepustili telesni bližini in vas ne bo premagala preteklost slabih in občutljivih razgovorov. Ne mešajte več starih stvari, prepustite se sedanjosti, ki je dovolj lepa in bogata z doživljaji.
Ponedeljek, 16. 12.

Najboljši možen dan za frizerja in za ureditev vašega izgleda, če želite maksimalno zažareti pred prazniki in si ustvariti novo podobo. Čustveno boste v pričakovanju, tudi nemirni zaradi še vam neznanega razloga. Odlične poslovne ideje se vam bodo utrnile, ki bodo resda nenavadne, a ravno zato bodo imeli precejšnji dober odziv.
Torek, 17. 12.
Delovno srečen dan z luno v device, ki bo natančna, a sočasno odprta za sodelovanje in zelo ekstravagantne ideje ter podporo ljudi. Zanimiva dogajanja se lahko danes pokažejo kot usodna, v dobrem smislu, zato sledite intuiciji brez, da bi kaj računali, razmišljali. Skozi ideje bodo napreč prehajale tudi spremembe, ki jih ni za zanemarjati.
Sreda, 18. 12.
Čustva vam ne bodo najbolje služila, zato jih danes uporabljajte oz. zaznavajte z rezervo. Prav tako se ne odločajte čustveno za sodelovanje, če vam še ni jasno, kaj boste imeli od tega ali že čutite pritiske na sebi. Ni čas za spremembe, kvečjemu zaključevanja, očiščevanja in počitek, ki je boljši kot napake zaradi nezbranosti.
Četrtek, 19. 12.
Sprostitev v odnosih in čustvih vam bo prinesla obilo nove energije in zadnji krajec bo spodbujal še zadnje korake, ki jih želite v tem letus dokončati. Razmislite, kaj bi vas popolnoma osvobodilo, da bi letos pustili za sabo ali dokončali na način, da greste lahko z optimizmom naprej? Ne bojte se poklicati pomembnih, znanih ali tistih ljudi, ki jih občudujete, če čutite, da vam lahko pomagajo.
Ne pozabite, da vam sodelovanje s planetarnimi in luninimi energijami prinese ogromno podpore in dober uspeh in si za 2020 nabavite celotno biblijo energijskega sodelovanja z naravo in planeti:LUNIN KOLEDAR - ROKOVNIK ZA 2020