Astro

Srđan o družini: "Nisem upal preveč, da ne bi bil pozneje razočaran"

Nejc Simšič
14. 12. 2019, 13.00
Posodobljeno: 3. 1. 2024, 10.17
Deli članek:

Glasbenik, pevec in igralec Srđan Milovanović, ki je navduševal v šovu Znan obraz ima svoj glas, kjer si je pripel celo finale, je nase opozoril že večkrat, saj je že vrsto let zvezda številnih muzikalov.

pop tv
srđan

Tisti, ki Srđana bolje poznajo, pa radi povedo, da je predvsem predan mož in očka trem otrokom.

38-letni Srđan, ki ga odlikujejo mnogi talenti - od petja in plesa do šivanja in imitiranja - je zadnje čase sicer polno zaposlen s plesnimi, pevskimi in igralskimi vajami za peto sezono šova Znan obaz ima svoj glas. Kljub vsemu pa se najraje vrača v zavetje toplega doma k svoji družini.

Uresničena največja želja

Srđan je srečen mož in ponosni očka treh otrok. "Z družino smo res zelo povezani. Najbolj srečen in ponosen sem na to, da sta starejša otroka ljubeča in sočutna drug do drugega ter do novega člana," je priznal Srđan, ki je tretjega otroka na svet pozdravil letos poleti. Sam pravi, da si je že od nekdaj želel imeti veliko družino. "Od nekdaj sem potihoma upal, da bom imel veliko družino, varen dom, ki bo poln otroškega smeha in veselja. Nisem upal preveč, da ne bi bil pozneje razočaran, če se to ne bi uresničilo, zato sem zdaj še toliko srečnejši, da imam tri zdrave in zadovoljne otroke ter ženo, ki me podpira pri ne najbolj dobičkonosnem poklicu," je z nasmeškom še priznal Srđan, ki že vsa leta uskljajuje družinsko življenje in življenje performerja.

dk
Po napornem delavniku se Srđan najraje stisne k svojim trem otrokom.

Domači navijači

"Ker sem svobodnjak in počnem veliko različnih stvari, da nahranim tako dušo kot družino, je moj urnik izjemno raznolik in nestabilen. Vsak dan je drugačen in za vsako dejavnost se moram posebej dogovarjati. Moje "sobote" in "nedelje" so zato včasih različni dnevi med tednom, včasih pa nimam prostega dneva več tednov zapored. Ampak mi je moje delo všeč, zato se ne pritožujem," je še iskreno povedal Srđan, ki smo ga ali pa ga še vedno lahko spremljamo v muzikalih Madagascar, Veronika Deseniška, Cvetje v jeseni in Vesna, otroci njegov glas poznajo iz mnogih sinhroniziranih filmov in risank, čeprav je v osnovi po izobrazbi profesor angleškega jezika. Za Srđana, ki v šovu preobrazb iz tedna v teden zelo uživa, z domačega kavča navijajo tudi njegovi najljubši navijači - otroci. "Trenutno navijajo izključno doma, saj je oddaja prepozno zvečer, da bi si jo ogledali v živo, ker je naslednji dan šola. Pa tudi dojenček bi bil precej nepredvidljiv gost televizijske oddaje. (smeh) Zaenkrat so zelo navdušeni in ponosni name, ampak ker starejša otroka spremljata moje nastope že od rojstva, se zavedata, da stati na odru ni samo zvezdniška izkušnja, temveč delo, ki zahteva veliko garanja in odrekanja," še pove Srđan, ki je pred leti nastopal tudi v narodno-zabavnem ansamblu.

Samooskrbni možakar

Srđan se ukvarja tudi z zelo zanimivimi hobiji, ki mu jih morda na prvi vtis ne bi pripisali. "Lotim se skoraj vsega, saj rad ustvarjam in sem čim bolj samooskrben, od gradbenih del do izdelave jogurta, skute in šivanja, ki pa je posledica želje hčere, da bi za božič dobila šivalni stroj. Ker je Božiček prinesel stroj za odrasle, sva šla skupaj na tečaj šivanja, da ne bi prišlo do poškodb," še v smehu prizna dobrosrčen Srđan, ki je za nas razkril tudi svoj najbolj ganljiv tenutek v življenju. "Vsekakor rojstvo vseh treh otrok. Najbolj sproščeno pa sem doživel rojstvo tretjega otroka, ker sem imel že izkušnje od prej," je še v smehu zaključil Srđan.