Astro

Vaš rojstni datum ima močan vpliv celo na vaše zdravje

Tina Hočevar
19. 1. 2021, 21.21
Posodobljeno: 20. 1. 2021, 01.14
Deli članek:

Numerologija je veda, ki je koristna v vseh pogledih, saj nam odstira tančice z vseh področij naših življenj. Ko si izračunamo število svojega poslanstva, samo krenemo proti drugim sferam …

Profimedia
hoja

Tokrat smo iz števil razbrali, kako vplivajo na zdravje in seveda tudi, na kaj je ob določnem številu poslanstva treba posebej paziti.
Če še ne veste, katero je število vašega poslanstva, si ga najprej izračunajte.
Seštejte vsa števila svojega rojstnega datuma. Če ste na primer rojeni 26. 7. 1975, izračunate tako: 2+6+0+7+1+9+7+5 = 37. Če dobite dvomestno število, kot v našem primeru, seštejte še ti dve številki, dokler ne pridete do enomestnega števila: 37, 3+7 = 10. Nato pa še: 10, 1+0 = 1. Življenjsko poslanstvo osebe iz našega primera je torej poslanstvo, povezano z vibracijo števila 1, torej VODJA.

Vaše zdravje in na kaj je treba biti pozoren
1: VODJA: pomembno je, da se izražate v poziciji vodje ter da uporabljate in kažete svojo ustvarjalnost. Če zadržujete ustvarjalne energije, lahko pride do blokad na področju reproduktivnih organov in srca. Pomembno je, da si vzamete čas za mir in aktivnosti, pri katerih lahko sprostite svoje telo (plavanje, ples …).
2: DIPLOMAT: ker veliko pomagate drugim, včasih pozabite na svoje zdravje. Če pretirano skrbite za tiste okoli sebe, se lahko pojavijo težave s pljuči in dihanjem, prav tako alergije. Zato je zelo pomembno, da ne zanemarjate znakov, ki vam jih daje vaše telo. Za vas je priporočljiva aktivnost, ki spodbudi globoko dihanje (na primer hitri sprehodi v naravi).
3: GOVORNIK: ker ste občutljivi in se vas lahko stvari hitro dotaknejo, lahko to vpliva na vaše srce. To potrebuje veliko miru in nege, kar mu lahko daste z iskrenimi pogovori ter izražanjem svojih občutkov, želja in potreb. Če zadržujete svoja mnenja in ne izražate svojih občutkov, se lahko pojavijo težave v predelu grla in vratu.
4: ZAŠČITNIK: potrebujete stabilnost in varnost. Če tega ne čutite, se lahko pojavijo težave na področju bokov, kolen in gležnjev ter tudi hrbtenice. Če ne sledite svojim vizijam in idejam, se lahko srečujete z zaprtjem. Za vas je koristna takšna aktivnost, kjer lahko vidite napredek čez določen čas, to vam daje motivacijo in zagon (na primer joga, taj či …).
5: RAZISKOVALEC: ker vas zanima veliko stvari in ste radi povsod, je lahko vaša prehrana precej raztresena. To seveda vpliva na vaše celostno zdravje, zato je pomemben redni urnik prehrane. Če preveč hitite, lahko pride do fizičnih poškodb. Za vas je koristna takšna vrsta aktivnosti, ki je zabavna, po možnosti v skupini (ples, skupinski športi …). Pomembno je tudi, da je raznolika, saj vam lahko drugače postane hitro dolgčas.
6: VIZIONAR: ker ste natančni in stremite k popolnosti, vam lahko to povzroči veliko stresa. Ta lahko vpliva na vaša jetra in oči ter tudi kožo in želodec. Zato je pomembno, da ste prizanesljivi do sebe in drugih ter izražate svoje občutke. Vizualizacija bo zelo dobro vplivala na vas, prav tako različne alternativne metode zdravljenja, saj ste zelo sprejemljivi zanje. Fizična aktivnost vam pomaga sprostiti jezo in stres, ki ju morda občutite.
7: INTUITIVEC: ker ste zelo občutljivi za energije iz okolice, se je pri kakršnikoli zdravstveni težavi vedno pomembno vprašati (in poskusiti v miru začutiti), ali jo spodbuja okolica ali izvira iz vas. Če  se ne počutite varne in razumljene, lahko pride do težav s srcem, koleni ali ledvicami in celo do kronične utrujenosti. Za vas je najbolj primerno in zdravilno mirno okolje z veliko zelenja ter zmerna aktivnost, po občutku.
8: AVTORITETA: ker ste neprestano v pogonu ter pod lastnim pritiskom, se lahko preobremeni vaš živčni sistem, pride lahko do izgorelosti. Zaradi zelo aktivnega uma potrebujte veliko gibanja. Skozi to boste sprostili odvečne napetosti in se prizemljili. Ustrezajo vam vaje, skozi katere krepite svojo moč, ter individualni športi. Istočasno potrebujete tudi veliko miru, zato vam priporočam, da poskusite z meditacijo.
9: PRAVIČNIK: če se počutite, da niste na pravem mestu, da ne najdete smisla v svojem delu ali da vam v življenju nekaj manjka, se lahko pojavijo težave s hrbtenico, bolečine v vratu, glavoboli ali nenehni prehladi. Takrat je pomembno pogledati, kaj vam daje v življenju zadovoljstvo, in začeti to vnašati v svoje življenje. Zelo ste dojemljivi za oblike zdravljenja, ki sežejo v globino (hipnoterapija, regresija, delo z energijami …).

Seveda vas opominjam, da vaše zdravstveno stanje ni odvisno zgolj od vašega rojstnega datuma. Nanj vpliva ogromno dejavnikov: od prehrane, aktivnosti, vzgoje, družbe … A že če začnete z malenkostmi, boste veliko naredili za svoje fizično in čustveno počutje. Kaj lahko naredite danes za svoje zdravje