Astro

Test osebnosti: kaj določena barva razkriva o vas?

Alja Špiljak
26. 9. 2021, 20.20
Posodobljeno: 29. 9. 2021, 14.49
Deli članek:

Jesen se s svojim razkošjem čudovitih živih barv že veselo bohoti. Kaj pa nam barve sporočajo? Kaj nagovarjajo v nas?

dreamstime
barve

Vsaka barva ima svojo frekvenco vibracije. S katero frekvenco pa vi najbolj resonirate oziroma katera energija vas s svojo kvaliteto najbolj podpira?
Izberite barvo, ki vam je najljubša, in preberite, kaj ta barva razkriva o vaši osebnosti.

ČRNA

V življenju si prizadevate za izražanje svoje moči in tudi za nadzor nad okoliščinami, imate pa tudi močno izraženo kreativno stran svoje osebnosti in močno intuicijo. Čeprav ste odprti do ljudi, so določene stvari, občutja, čustva, ki jih ne želite deliti z drugimi. Nasvet: poskušajte kdaj spustiti kontrolo in zaupajte svoji intuiciji.
MODRA

V življenju vam največ pomeni notranji mir in vaša Duša vas vodi v iskanje popolne resnice. Ste ljubeča oseba in skrbni do drugih ljudi. Imate smisel za humor in ste zelo iskreni, najprej do sebe, skozi videnje svoje resnice komunicirate tudi z okolico.
RUMENA

Vaša potreba po učenju, pridobivanju znanja, širjenju obzorja je neizčrpna. Zelo radi in navdušeno delite svoja spoznanja z drugimi ljudmi in v njih vzbujate zanimanje in željo po učenju. Ste močna osebnost in živite svojo resnico.
RDEČA

Ste neizčrpen vir energije, vedno v gibanju, strastni in eksplozivni, pogumni in radovedni. Ste človek akcije in imate zmožnost manifestacije svojih idej. Pomembno je, da sproti sproščate svojo energijo, da sledite svoji strasti, da ne tlačite s priučenimi miselnimi vzorci, prepričanji, ki niso vaša, svoje strasti do življenja, svoje velike moči. Najbolj vas sprošča fizična aktivnost, gibanje.

VIJOLIČNA

Ste perfekcionist, za vas je pomembna čustvena varnost. Pomembno je, da izražate svoja čustva, da dovolite svojemu umu, da se povezuje s čustvi, ker vam harmoničnost uma in čustev omogoča velika dela. Ste humanist in vedno pripravljeni pomagati drugim, sposobni ste videti širšo sliko in zaznavate globalne premike veliko hitreje kakor drugi.
ZELENA

Ste zelo odkrita oseba, privržena in zelo ljubeča do ljudi, ki jih sprejmete v svoje srce. Pomemben vam je tudi ugled, svoje delo opravljate vestno in z veliko odgovornosti. Za vas je pomembno, da počnete tisto, kar vas resnično zanima, le tedaj se lahko popolnoma predate svojemu delu. Sledite svojemu srcu.

ROŽNATA

V življenju si najbolj želite tiste prave, brezpogojne ljubezni, in to hrepenenje je slutnja tiste najvišje kvalitete ljubezenskih odnosov, ne le partnerskih, ampak odnosa do življenja nasploh. Zelo pomembno za vas je tudi, da vas drugi resnično vidijo in sprejmejo takšne, kot ste v resnici, takrat lahko sijete svoje sonce in osrečujete tudi druge.
ORANŽNA

Zelo radi ste z ljudmi, ste ekstrovertirana oseba, veliko vam pomenijo druženja. Za vas je pomembno, da vas drugi sprejmejo in spoštujejo kot posameznika, ki lahko veliko prispeva širšemu okolju s svojo privrženostjo, inovativnimi zamislimi, navdušenjem. Če ste sprejeti takšni, kot ste, s svojim navdušenjem in optimizmom, lahko veliko naredite za splošno dobro.