Astro

Resnica o jasnovidnosti: lahko jo celo treniramo

Andreja Novak
26. 9. 2021, 10.10
Posodobljeno: 26. 9. 2021, 10.47
Deli članek:

Jasnovidnost je program, ki obstaja v sistemu človeka. Se sprašujete, kako ga ponovno odkriti, ozavestiti in začeti z njim dobro živeti? Pa poglejmo, kako razviti jasnovidnost …

dreamstime
jasnovidnost

Programi so vsepovsod. Človek se sam odloča, ali bo sledil sprejetim programom, v katere je bil vzgojen, ali bo raziskal še katere neuporabljene gumbe. Tako na napravah kot na sebi.
Razumem vse vas, ki se bojite svoje jasnovidnosti, svojih talentov. Jasnovidnost v Sloveniji ni zaželena. Z jasnovidnimi ljudmi se ravna, kot bi bili čudaki, zato se jih večina ne izpostavlja. Jasnovidci v Sloveniji se namreč ne lotevajo samo vedeževanja, čaker, astrologije ali drugih energijskih tem, temveč so zelo uspešni na vseh področjih v življenju.
Zaradi premalo pogovarjanja o teh talentih ali pretiranega dramatiziranja v želji po medijski prepoznavnosti se ta tema povezuje z vedeževanjem. Poleg tega vsi nekako pričakujete, da je jasnovidnemu človeku največja poslastica življenja vam govoriti, kaj vas čaka v življenju. No, ni.
Jasnovidnemu človeku je veliko lepše opazovati jasnovidnega ali jasnočutnega človeka, ki živi svoje življenje ter se odziva z iskrenostjo in strastjo na vse, kar je okoli njega.

ISKRENOST IN ŽELJE
Poleg vaj, ki vam jih bom opisala in ki vas bodo sistematično razvijale oziroma odpirale, je dobro, da se zavedate, da pride jasnovidnost skozi iskreno življenje notranje resnice. Na enak način postanete jasnovidni, jasnočutni, jasnoslišni, ustvarite jasen vonj in jasen otip. Prebudite se in začnete opazovati stvari, dogajanje, svet: brez misli, brez pričakovanj, brez predpostavk, kako bo, brez čustvenih nihanj – brez česarkoli. Dan preživite nevtralno. Če to ponavljate dan za dnem, začnete videti prave stvari, čutiti sedanjost in postanete to, kar zares ste.
Če vam našteto ne gre dobro od rok, morate razmisliti, kaj si zares želite od življenja. Se želite razvijati in sodelovati v dobro? Torej, si res želite razrešiti vprašanja in jasno pogledati na svoje življenje? Kako razviti jasnovidnost z vajami?
Pripravila sem nekaj vprašanj, na katera si morate odgovoriti, in vaje za razvijanje jasnovidnosti.

KORAK ZA KORAKOM …
Sledite točkam in odgovori na vprašanje, kako razviti jasnovidnost, se bodo sami nizali iz energij za vas.

1. Razmislite, kaj in kako ste videli ali doživljali otroštvo.
Prek tega boste začutili ali se spomnili notranjega vedenja, ki vam je bilo dano. Morda vas je bilo zaradi tega strah, ste bili nemočni, ker ste bili otrok, energije pa močne in velike. Ampak zdaj ste veliki, odrasli in energije jasnovidnosti vas še vedno čakajo. Začutite jih.

2. Da se vam samodejno razvije jasnovidnost, poglejte, na koliko od spodnjih vprašanj boste odgovorili z DA:
Sprejmete odgovornost za svoje življenje in si zares želite videti globljo resnico?
Želite videti, v čem je zares problem, kaj povzroča neko težavo in situacijo?
Ste se odločili, da boste naredili vse, kar ste prišli naredit v to življenje?
Dovolite, da vas vodi svetloba vaše duše, ki ve, po kaj je prišla?
Če ste na vsa štiri vprašanja iskreno odgovorili z DA, potem vam čestitam. Pravkar ste se poročili s svojo dušo, ki vam bo počasi in po korakih odprla notranje programe za jasnovidnost, jasnočutnost, jasnovedenje – za vse jasne povezave z njo in življenjem.

3. Koristne vaje za jasnovidnost po energijskih nivojih
- Fizični nivo: izpiranje nosnih poti, enkrat na teden 
Izpiranje nosnih poti s toplo slano vodo. Toplo slano vodo vdihnite skozi eno nosnico, nagnite glavo na stran ter jo obrnite na drugo, da slana voda priteče skozi drugo nosnico. Najboljša vaja za poletje ob morju, le da morska voda običajno ni tako topla, da bi bil občutek prijeten.
- Eterični nivo: dihanje 6-3-6-3 vsak dan zjutraj in zvečer; če ste utrujeni, tudi čez dan
Naredite pet do deset ciklov dihanja 6-3-6-3 (vdihnete in štejete do šest, zadržite in štejete do tri, izdihnete in štejete do šest, zadržite in štejete do tri). Pri tem zaznavajte, kako se svetloba vaše duše spusti od zgoraj navzdol in napolni vaše eterično telo, ki je okoli vašega fizičnega telesa.
-Astralni nivo: sijoča ping pong žogica, enkrat na dan
Zaprite oči in si v središču glave, v ažna čakri, predstavljajte sijočo ping pong žogico. V mislih jo zelo hitro odbijajte v notranjem prostoru glave, 50-krat gor in dol ter 50-krat levo in desno.
- Mentalni nivo: svetlobno napihovanje možganov, enkrat na dan
Zaprite oči in si predstavljajte, da se vam leva polovica možganov začne večati in sijati v svetlobi. Postaja vse večja in vse svetlejša. Nato se s pozornostjo premaknete na desno stran možganov in se ta del začne napihovati v svetlobi. Ponovite trikrat in ugotavljajte, kako se lahko vsaka polovica možganov najbolj napihne. Po zaključku začutite, kako je, če možgani začnejo odsevati zavest svetlobe vaše duše.

ZANIMIVOSTI

Prktični primeri

Poznam jasnovidne direktorje, ki brez velike drame točno vedo, kako kdo dela in kaj se dogaja v zakulisju, tudi ko jih ni v podjetju. Svojo jasnovidnost uporabljajo za uspeh podjetja in vseh zaposlenih. Z vprašanjem, kako razviti jasnovidnost, se niso nikoli ukvarjali, ampak so jo razvijali s svojo iskrenostjo in strastjo.

Dar ob rojstvu

Ste opazili, da vas dojenček ne gleda v oči, temveč nad glavo? Na podlagi svojega jasnega videnja vidi energije okoli svoje mame, okoli vseh ljudi, ki se mu približajo, zato gleda nad glavo, kajti tam se začnejo videti svetlobne energije duše vsakega posameznika.

 Bolj ko razvijate jasnovidnost, bolj ste gospodar svojega življenja.