Astro

Pripravite se nanj - 11. 11. je poseben datum!

sn
9. 11. 2019, 15.00
Posodobljeno: 10. 11. 2019, 21.39
Deli članek:

V ponedeljek bomo vstopili v povsem nove planetarne energije. Vibracija števil 11. 11. namreč pomeni prav poseben prehod, od katerega je odvisno dogajanje v prihodnosti.

profimedia
človek

Kako se torej na 11. november pripraviti, da bodo energije delale v naše najvišje dobro?
Ljudje po vsem planetu se prebujajo. In ko prihaja prebujenje, svetloba obsije tudi stvari, ki so bile prej v temi. Gre za povsem naraven proces, katerega del in aktivni udeleženci smo seveda vsi.
Vaša energija je ključnega pomena za nadaljnje dogajanje – vpliva na vašo duhovno evolucijo in premik Zemlje. Ker je vaša energija tako pomemben dejavnik, je koristno razumeti evolucijske cikle in prehode, kot je 11/11.
Za boljše razumevanje dogajanja je morda dobro še enkrat pojasniti, da se duhovno prebujanje dogaja že izjemno dolgo, malodane iz večnosti do danes, vendar je zdaj neprimerno hitrejše, deloma zaradi evolucijskega razvoja človeštva skozi zadnja desetletja in deloma zaradi pospeševanja časa.
Spremembe, ki jih zdaj vidite, se torej niso zgodile čez noč, nekatere so se tudi pojavile na tako subtilen način, da jih do nedavnega nismo mogli zaznati. Da se naučimo dekodirati subtilne elemente obstoja, je potrebno nekaj vaje in tudi čas.
POZNAVANJE SVOJE DNK
Skozi stoletja je bila simbolika vedno navezana na slike, številke in datume. V svoj DNK imate tudi že zapis poznavanja teh stvari. V drugem času in nekje drugje ste morda že razumeli numerologijo, astronomijo ali druge ezoterične študije, ki vključujejo energijske cikle in datume. V študijah ste morda prepoznali simbolično komunikacijo duhovnega sveta.
Število 11/11 je že dolgo povezano z idejo sinhronosti, ki se prikazuje na uri ali celo v mislih, kot nekakšen budni klic. Kot da vas vaše notranje bitje opominja, da ste božanski. Ko zagledate, kako ura 11/11 utripa, je, kot da bi vas duh želel opozoriti na vaš božanski jaz. Navsezadnje tudi ste božanski. Ko se povežete s to idejo, se vaše celotno bitje energizira, imate večji potencial, da duhovno napredujete in se tako samodejno pomaknete v večjo harmonijo in veselje.
Številka 11 je ena od glavnih številk, povezanih z duhovnostjo, uravnoteženjem nasprotij (aktivni in pasivni, ljubezen in strah, moški in ženska …) in celo z razsvetljenjem.

profimedia
Razmislite, kaj lahko ob odprtem portalu 11. 11. storite, da dodate zagon življenju v sreči in ljubezni – za vse.

POSEBNOST
11. 11. ob 11.11 se torej ustvari neznansko velik portal za duhovno rast in prebujenje. Vsak portal ima svoje specifike, pri letošnjem pa moramo biti pozorni predvsem na osvetljevanje dvojnosti, ki nas vse bolj prežema.
Mega kriza, s katero se zdaj spopada planet, namreč zajema prebujanje uničujoče sile starih paradigem, ki vključujejo strah. Šele ko lahko vidite nefunkcionalne strukture in načine, kako biti takšni, kot so, jih lahko spremenite. Vse, kar temelji na strahu, je polarno nasprotje tistega, kar je potrebno za ustvarjanje sveta ljubezni, kakršnega si želite živeti.
Ne gre pa drugače, kot da motnjo ugledate, spoznate in jo prepoznate kot nekaj, česar ne želite. Dvojnost mora postati vidna, da jo boste lahko obravnavali. In to je osvetljevanje, ki trenutno poteka in smo ga že omenili – prikazuje vam, kaj ne deluje v odnosih, poslu, politiki, veri in še marsikje. To razkritje se dogaja za vas osebno, za tiste, ki jih imate radi, in za človeštvo na splošno.
11/11 je kot povečava osvetlitvenega učinka, ki traja že nekaj časa. Zato je prehod priložnost, da se združite z drugimi po planetu in se osredotočite na ljubezen ter s svetlobo napolnjene načine bivanja.
Če to storite 11. 11. in na druge energijsko močne datume, kot sta tudi solsticija, ki imajo velikansko moč manifestacij, boste omogočili priložnosti, da zasijete svojo luč – na načine, ki lahko vas in človeštvo katapultirajo v bolj ljubečo konfiguracijo.
In vedite: vsakič, ko svoje energije usmerite na ta način, znatno prispevate k premiku zavesti. Če želite to dopolniti, te pozitivne energije dodajte v vsakdanje življenje. Vsakič, ko se odločite za ljubezen in prijaznost, povečate svojo frekvenco in prispevate k ustvarjanju nove vrste resničnosti, ki temelji na ljubezni.

profimedia
11. november

LAŽNI POJEM

Prerokbe, vraževerja in želje, tako kot vse drugo, spremljajo tudi števila; 11/11 je zaradi svoje moči še posebej na udaru. Tako je bilo že večkrat slišano, da je 11. november dan, ko ljudje srečajo svojo dušo dvojčico. Ni treba kaj veliko kalkulirati, da nam je jasno, da vsi ljudje na tem svetu svoje duše dvojčice na isti dan pač ne morejo spoznati.***