Astro

Vodila balijskih božanstev za prihodnje dni

Mark Strle, osebno srečanje: 040 309 304
9. 11. 2019, 17.00
Deli članek:

Če ne veste, kdo je vaš vodnik, kliknite na okence na spletni strani www.dobra.karma.si - brezplačna analiza življenjske poti.

profimedia
ganesh

ŠRI BABADŽI
Vsi tisti, ki hodite po Šri Babadžijevi poti, v naslednjem tednu izkoristite čas za ljudi, ki vam dovolijo biti to, kar ste. Zapomnite si, da v tem trenutku ne potrebujete obsojanja. Prihajajo energije, ki vas bodo vodile po vaši lastni poti in pravi prijatelji vas bodo pri tem podpirali, kot vi podpirate njih. Vseeno pa pazite, da vas ne zmede kaos v vašem vsakodnevnem življenju. Bodite malce bolj diplomatski kot običajno, še posebej s tistimi, s katerimi preživite veliko časa. Hitro se namreč utegnete ujeti v nesoglasja glede obveznosti, neravnovesja moči ali denarja.
SANAT KUMARA
Energije prihodnjih dni bodo naklonjene opazovanju, predelovanju in korakom nazaj. Za vse, ki vam pot kaže Sanat Kumara, bo dobrodošlo, da se ozrete navznoter, četudi boste radovedni glede drugih ljudi in njihovih motivov. Vaša motivacija narašča, zato bo to odličen čas, da se lotite kariernih ali dolgoročnih ciljev, saj boste polni vneme. Presoja in čas vam bosta morda malce ponagajala, kar lahko vpliva na vaše interakcije z drugimi. Ne bodite preveč togi.
KUAN YIN
Za tiste, ki jim je pot osnovala Kuan Yin, bodo v prihajajočem tednu govorila dejanja, tudi tam, kjer bo običajni komunikaciji spodletelo. Bolj se boste zavedali svojega vpliva in uspešnosti, ter ugotovili, da vas enako vidi tudi vaša okolica. Kljub vsemu vam bo morda lahko malo nelagodno deliti svoje ideje, stvaritve in ljubezen. Čeprav je vaš čut za odgovornost na vrhuncu, si ne pozabite vzeti nekaj časa za sprostitev.
BUDA
Duše na Budini poti bo poneslo na področje zasebnosti. Nekaj prostora in časa zase vam bo nadvse koristilo. Za naslednje dni splanirajte nekaj stvari, a stremite k temu, da svojo energijo prihranite za kdaj drugič. Osredotočite se raje in predvsem na svojo regeneracijo. Če se boste težko umirili in bili sami s sabo, potem se morda lahko lotite kakšnega osebnega projekta. Prav tako ne pozabite, da so nekateri ljudje lahko občutljivi ali čustveno odsotni. Zato pazite, da na subtilni ravni ne dajete napačnih sporočil, ki bi si jih utegnili napačno razlagati.
KRIŠNA
Te dni vas bo napolnila nova energija in nadvse boste uživali v projektih ter učenju novega. Varovanci Krišne boste poleteli v harmonijo in dobili močno željo, da ukrenete nekaj glede svojih čustev. Zato bo naslednji teden primeren za iskanje globljih vezi, a pri tem nikar ne pozabite, da niso vsi tako odprti in svobodnega duha, kot ste sami. Pomembne pogovore prihranite za kdaj drugič, svoj mentalni pogum pa uporabljajte preudarno.
TARA
Za tisti, ki jim je življenjsko pot izbrala Tara, prihaja čas intuicije, zato ji dobro prisluhnite. Pretirano premišljevanje in analiziranje vas te dni lahko spravi v težave. Izbirajte aktivnosti, ki vas bodo prizemljile in med reševanjem morebitnih problemov ne izgubite rahločutnosti, ko govorite z drugimi. Tiste, ki niste namenili dovolj pozornosti vam pomembnim ljudem, bo morda preplavil občutek krivde. Ohranitev mirne glave vam bo omogočila vpogled v nedavne dogodke ali težave.
MAITREYA
Maitreya bo svojim izbrancem v prihodnjih dneh postregel z zanimivimi in pametnimi ljudmi, ki jih bo kar vleklo k vam. Morebitna strast ali zaljubljenost vas lahko napolni z energijo in v vas celo prebudi najboljše. Ponuja se vam odlična priložnost za nekaj flirtanja ter morebitnega eksperimentiranja z novimi idejami in možnostmi. Verjetno boste ves čas zaposleni, a na prijeten način. Izvedeli boste dobro novico ali dobili možnost, da postorite veliko majhnih stvari in jih tako pustite za sabo.
GANEŠ
Na vrata trkajo dnevi, ko bodo vaše negotovosti in dvomi lahko negativno vplivali na vaše interakcije z ljudmi. Zato ne pozabite, da samozavedanje dela čudeže. Ne skrbite, če se ne počutite najbolje, saj prav majhni padci delajo vzpone še bolj čudovite. Morda je za boljše počutje potrebo samo to, da v svoje delo ali zdravje izlijete malce več srca. Opomnite se, da se morate skoncentrirati na edino stvar, ki jo v življenju lahko kontrolirate, to pa je vaš način razmišljanja. Morda vam bo dobro delo, če spustite breme ali nekomu zaupate svojo skrivnost.
LAKŠMI
Če vam je pot izbrala Lakšmi, boste v naslednjih dneh tavali med željo po bližini in času zase. Kljub temu boste imeli priložnost, da odkopljete skrit problem, kar vam bo pomagalo, da greste naprej. Nagnjeni boste k temu, da podpirate in branite druge. Čustva in dejanja bodo delala v harmoniji, kar bo pričaralo prijetno in razumevajoče ozračje. V trenutkih, ki boste potrebovali posebno pozornost, prosite za njo brez pričakovanj in z iskrenim izražanjem čustev. Tako imate veliko več možnosti, da jo tudi zares dobite.