Astro

Celo Kourtney, Kim in Khloé imajo svoj skrivni kotiček

sn
21. 9. 2019, 15.00
Posodobljeno: 21. 9. 2019, 19.51
Deli članek:

Kdo bi si mislil, a duhovno hrano rabijo tudi slavne sestre.

Profimedia
'

Za najbolj znano družino na svetu veljajo Kardashiani. Kako tudi ne, saj so resničnostni šov njeni člani začeli snemati daljnega leta 2007, pred nekaj dnevi pa so na televizijski mreži E! startali že s 17. sezono, kar v številke prevedeno pomeni skoraj 250 epizpod.

Glavne akterke serije so seveda lepe sestre Kourtney, Kim in Khloé Kardashian ter njuni polsestri Kendall in Kylie Jenner. Brezkompromisno dovolijo snemalni ekipi, da jih spremlja tako pri opravljanju telesnih potreb na toaletah kot v porodnih sobah ... in povsod vmes.

Po skoraj letu dni od epizode, v kateri so Kourtney, Khloe in Kim z javnostjo delile svoje počitnice na Baliju in ki je bila v lanski sezoni med najbolj gledanimi, pa je na plan pricurljala zanimiva novica. Tudi slavne sestre imajo (ali pa so ga lani šele našle) namreč kotiček, kamor televizijskih kamer ne spustijo, ker bi jim to pomenilo skrunitev svetega kraja.

Njihovo skrivnost je razkril član snemalne ekipe, ki je bil z njimi na Baliju, a s tem šovu zagotovo ni naredil nobene škode, temveč sestram, ki so pogosto označene kot prodane duše, dvignil ugled.

PREDSTAVA V ODDAJI

V seriji V koraku z družino Kardashian so bile v ospredju Kourtney, ki je bila na dopustu s svojim nekdanjim partnerjem Scottom Disickom in njunimi tremi otroki, Kim s tremi otroki in Khloé, ki je na prve počitnice peljala hčerkico True Thompson.

V najbolj odmevnem delu epizode je Khloé nesramno zasmehovala najstarejšo sestro Kourtney, da je nemogoča nergačka, medtem ko je v resnici ona skrbela za vse otroke, da si drugi dve mami lahko spočijeta.

Profimedia
'

Posnetkov, na katerih sestre v kopalkah in zleknjene na plaži zapeljivo pozirajo, ni manjkalo, v enem od kadrov Khloé s hčleko v naročju tudi razneženo prizna, da še nikoli ni videla sončnega zahoda, lepšega od tega, ki mu je priča na Baliju.

Počitnice na otoku bogov seveda niso minile brez posnetkov izpred številnih templjev, ki so na Baliju poleg plaž tudi največja turistična zanimivost. In prav pri templjih se odpira tudi zgodba iz ozadja, ki daje slutiti, da sestre Kardashian Balija za počitnice niso izbrale samo zaradi izjemnih kulis, ki jih ponuja za televizijo in objave na družbenih omrežjih.

RESNICA O DOPUSTU

Snemalec, ki ne želi biti imenovan, pa je razkril, da so vse tri sestre vsaka posebej zahtevale, da imajo vsaka svoj dan, med katerim se jim člani televizijske ekipe ne smejo približati.

Profimedia
'

Ko sta drugi dve pazili na otroke, so se ena po ena odpravile v Pura Ulun Danu Bratan, najbolj opevan hinduistični tempelj na Baliju in eno od najpomembnejših hindujskih svetišč na svetu. Kompleks vodnega templja Pura Ulun Danu Bratan, ki je bil zgrajen leta 1633, je sestavljen iz štirih svetih stavb, ki so posvečene hindujskim bogovom Brahmi, Višnuju in Šivi, obdaja pa ga tudi čudovit park, za katerega velja reklo: »Če si želiš doživeti popoln notranji mir, si na pravem mestu.«

Kaj so sestre Kardashian počele v templju ali v parku na obali Bretanskega jezera, snemalec seveda ne ve, je pa vsekakor zanimiv podatek, da tudi one potrebujejo svoj mir, ki pa ga lahko tako kot vsi ljudje na tem svetu poiščejo le, ko so same s seboj.