Astro

Horoskop za četrtek, 18. julija

W.Y.
18. 7. 2019, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Danes vas čaka predvsem skupinsko delo, toda motilo vas bo, da se boste morali odreči svojemu način dela. Ne boste se hoteli prilagajati. Poskušali boste doseči, da bi se drugi prilagodili vam.

BIK

Oddani biki boste spoznali, da ste bili preveč sebični, čeprav partner tega ne bo izrazil na glas. Spomnili se boste, da niste sami, zato se boste začeli obnašati drugače.

DVOJČKA

Pazite, kaj boste povedali pri pogovoru, ki bo izredno težek. Kar zlahka bi se znašli na spolzkih tleh, z malo možnosti, da bi zadevo hitro končali. Čustva vas lahko povsem premagajo!

RAK

Zaradi vpliva Lune boste morda malo bolj romantični kot partner, vendar to ne bo nič hudega. Romantična stran vaše osebnosti mu bo zelo všeč. Ne bo se vam posmehoval ali zavijal z očmi, če boste naredili kaj izrazito nežnega.

LEV

Spomnili se boste le slabih plati neke zadeve. Tako ne morete napredovati, zato ne bodite pristranski. Prepočasni ste, imate občutek, da vas zavirajo na vsakem koraku.

DEVICA

Ne veste, kako naj bi se odzvali na določene novosti. Tudi zato, ker niste navdušeni. Pri vas je vse stvar srca in občutka, zato počakajte na trenutek, ko boste povsem pripravljeni.

TEHTNICA

Ne morete se sprijazniti z vsem, kar vam ne ustreza, posebno doma. Za povrh vas nekdo še preveč očitno kritizira in opravlja. Vsaj v karieri in v odnosih se držite tistega, kar počnete najboljše.

ŠKORPIJON

V začetku dneva vas bo rešilo nekaj, kar ste se že zdavnaj naučili in zdavnaj pozabili. Uporabili boste lahko svojo obširno zakladnico znanja. Ne bo vam težko priklicati v spomin bistvenih stvari, s podrobnostmi pa boste imeli nekaj težav.

STRELEC

Nekdo vas bo prebral kot odprto knjigo. Tudi zato, ker ne morete skrivati čustev, vaše srce ne more lagati. Vsaj v službi se potrudite, da se ne bi prehitro vdali in popustili.

KOZOROG

Ob koncu dneva boste optimistični. Obeta se vam veliko srčnih novosti, posebno, če ne boste prezrli nekega povabila. Imate čas, da opravite še nekaj v zvezi s sorodnikom.

VODNAR

Oddani vodnarji boste veliko razmišljali o idealnih odnosih, še posebej, če s partnerjem živita skupaj. Hoteli boste preskusiti nekaj zanimivih idej. Nekatere ne bodo povsem praktične.

RIBI

Zaradi vpliva Marsa bo nekdo od prijateljev zelo naporen. Dal vam bo vedeti, kdo ima v resnici moč, kar vas bo razjezilo, vendar mu tega ne smete pokazati. Ne glede na to, kdo ima prav, odločitve ne bodo vaše.