Astro

Ponedeljek, 8. julij: dan za vijolično zdravljenje

Tanja Ty Zorzut, barvna numerologinja
8. 7. 2019, 11.45
Posodobljeno: 8. 7. 2019, 11.48
Deli članek:

Vijolični žarki so mnogo več kot le celilci ran iz preteklosti.

dreamstime
sivka

Nežni vijolični in globoko vijolično žarki nam danes pomagajo zdraviti vse, kar nas spomni na preteklost, še posebej žalost in jezo, in vzpostaviti zavedanje, da sta sedanjost in prihodnost lahko drugačni in da smo sedaj sposobni zgraditi odnose in življenje na trdnejših temeljih, korak po korak, s potrpežljivostjo in ustvariti radostnejše in ljubeče izkušnje.

Žarki nam pomagajo spustiti občutke, ki so vezani na preteklost, pretekle izkušnje in odnose, iz katerih izhajata strah, da bi ponovili napake ali da bi se ponovili scenariji, in naša potreba, da bi imeli vse pod nadzorom... čustva, življenje, druge in nas...
Čas je, da spustimo nadzor nad svojimi čustvi, dogodki in se prepustimo toku. Zaljubljenost prinaša ta tok, ko se lahko popolnoma prepustimo in samo smo v stanju ljubezni in radosti, ranljivi, odprti, nežni, potrpežljivi, ljubeči, polni zaupanja... Planeti nas danes podprejo v romantičnih odnosih, število 8 pa še posebej v odnosih z našimi dušami dvojčicami in dušnimi partnerji, s katerimi smo se v preteklih življenjih že srečevali.

Če se v čemerkoli sprašujemo, če je tokrat lahko drugače... lahko je, če naredimo drugače in spustimo stara prepričanja in vzorce. Čas je za introspekcijo, brisanje starih datotek in nadgradnjo naših programov in življenja. Pospravimo staro, dajmo prostor novemu.

Lahko začnemo prizemljevati odnose in želeno življenje, vendar moramo spustiti preteklost in postaviti stvari na nove načine.

Afirmacije:

Vdihujem vijolične žarke in zdravim rane preteklosti. V svoje celice vnašam novo upanje in zaupanje. 
Vse, kar me je naučilo življenje, uporabim na nov način in z zaupanjem, da tokrat zmorem drugače in da so odnosi, stvari in življenje lahko radostni. 
Zaupam vesolju in sebi. Z odprtim srcem popolnoma spustim nadzor. Starim spominom in strahovom zaprem vrata in se prepustim ljubečim in radostnim izkušnjam.